fbpx

Az én coach sztorim

[]
1 Step 1
Az én coach sztorim - könyv
Adatkezelés
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
önmegvalósítás

Iratkozz fel, hogy...

Neked ajánlom, ha...

Ebben a könyvben az én coach sztorim révén mutatom be, mit jelentett nekem coach-á válni, és milyen események vezettek el odáig, hogy megtaláljam az élethivatásomat, és beleálljak a saját coach-ságomba.

A könyvben kombinálom a saját történetemet olyan emberekével, akik hatással voltak rám ebben a folyamatban. Így nemcsak az én életutam válik láthatóvá, hanem részben sikeres coach-ok, és olyan emberek élete is, akik még nem álltak bele a coach szakmájuk gyakorlásába, vagy más területen segítik a hozzájuk fordulókat. 

Olvasd szeretettel ezt a könyvet, amely izgalmas olvasmány lehet akkor is, ha még azon gondolkodsz, merre indulj, akkor is, ha már elvégezted a coach képzést, és akkor is, ha teljesen más területen dolgozol. Mert az életutunk, a megéléseink, és a történeteink személyesek, megérintenek és a szívedig hatolnak.  

Jelen pillanatban sem a könyv címe sem a borítója sincs meg, ám hiszek abban, hogy kép és cím nélkül is érdekes lehet a történet annyira, hogy kedvet érezz az elolvasásához. Természetesen folyamatosan frissítem az oldalt a legújabb információkkal és várlak nagyon nagy szeretettel olvasóim táborába. Ja, az ára 3000 Ft környékén lesz. Az előrendelésedet követően folyamatosan e-mail-ben foglak értesíteni az átvételi részletekről. 

A könyv várható megjelenése: 2020. november