fbpx

Lélekrebbenés - öncoaching otthonra

Lélekrebbenés címet adtam annak a sztorinak, amelyben olvashatsz az én felszabadulásomról, önmagamra találásomról, útkeresésemről, és a felismeréseimről. A  történetem arra inspirál téged is, hogy bárhol is tart az életed, bármilyen körülmények között vagy, bárhány éves vagy, és bárhonnan is indultál, képes vagy felállni, továbbmenni, és megvalósítani magadat. Megmutatni a tehetségedet, példát mutatni és segíteni, másokat inspirálni az életeddel arra, hogy  ők is képesek mindarra, amit te elértél.  

Ebben a könyvben kendőzetlenül megmutatkozom. Mesélek a gyerekkoromról, arról, honnan indultam, és végigkísérheted utam a coach szakmáig. Sőt, onnan is tovább. 

Hasznos olvasmány akkor is, ha élettörténetként olvasod, és akkor is, ha kacérkodsz a coachinggal, vagy a segítő, fejlesztő szakmával. Olvashatsz a bennem dúló viharokról, felmerülő szakmai kérdésekről és a coaching-al való szerelembe esésemről. 

coach könyv
Lépj rá arra az útra, amely csak a tiéd, és teremts csodákat magadnak! Olyan csodákat, amelyekről mi akarunk majd olvasni és ámuldozni azon, honnan hova jutottál.

Kinek szól a könyvem?

neked, ha a következők bármelyike illik rád!

Érdekel a coach szakma

Gondolkodsz azon, hogy coach vagy valamilyen segítő legyél, esetleg már el is végeztél egy ilyen képzést. Kezdőként más coachok és segítők szakmai életútja inspirálni fog a saját vállalkozásod elindításához.

Gyakorló coach vagy

Coachként aktívan dolgozol, és szívesen olvasod más coachok sztoriját. Esetleg nehezen jutsz előre, megakadtál az úton, és inspirációra, támogatásra van szükséged. Ebben segít 15 coach társad tapasztalata.

Fejlesztenéd magadat

Útkereső vagy, önmagadra szeretnél találni. Bezárkóztál, szótlan vagy, de szeretnél nyitni a világ felé. A gyakorlataim segítségével otthon is felismerésekre és megértésekre juthatsz. Minden mélységből van kiút!

Érdekel más életútja

Szereted az élettörténeteket, szívesen olvasol mások fejlődéséről a buktatóktól a sikerekig. Érdekel, hogy miből lett a cserebogár, hogyan lehet egy visszahúzódó személyiségből sikeres vezető.

Imádnád, ha elégedett ügyfelek sokasága adná azt a visszajelzést, hogy mennyivel jobbá és szebbé tetted az életüket? Hallgass bele a videóba!

Tudom, milyen ez az út, mert én is végigjártam. Én is bukdácsoltam, keresgéltem az utam. Sokszor hittem, hogy én már mindent láttam, mindent tudok, majd én megmondom másoknak, hogyan csinálják. Aztán megértettem, hogy akkor segítettem a legkevesebbet, amikor azt gondoltam, a legtöbbet adom. 

Neked is minden vágyad, hogy segíts embertársaidnak, és szebb hellyé varázsold a világot. Osztogatod a javaslataidat, tanácsaidat, és frusztrál, amiért az emberek nem kíváncsiak rád, vagy éppen elutasítják a segítséged. Olyan is van, hogy  kedvesen fogadják, aztán homlokegyenest mást cselekszenek. Nem érted, mi a baj veled, és keresed az utad, hogyan segítsd  az embereket.

Milyen extrák várnak még a könyvben?

Interjúk

Hosszú évek óta a pályán tevékenykedő coachokkal beszélgetek arról, hogyan kezdték a pályafutásukat, mi segítette és mi akadályozta a kibontakozásukat. 

Gyakorlatok

Olyan gyakorlatokat hozok én is, és az interjúalanyok is, amelyek segítségével otthon is felismerésekre és megértésekre juthatsz. Papír és ceruza, és máris fejlődsz.

Coach technikák

Megmutatok jónéhány coach gyakorlatot, amivel talán jobban megérted, hogy miről szól a coaching, miben tudo neked segíteni és hogyan dolgozunk, mint coachok.

Olvasd szeretettel a Lélekrebbenés című könyvem, amely izgalmas olvasmány akkor is, ha azon gondolkodsz, merre indulj, vagy ha már elvégezted a coach képzést, és akkor is, ha teljesen más területen dolgozol. Mert a személyes életutunk, a megéléseink, és a történeteink megérintenek és a szívedig hatolnak.  

Spórold meg magadnak a felesleges köröket!

Lélekrebbenés

A Lélekrebbenés könyvvel megspórolhatsz magadnak jó néhány buktatót, amin coach társaim és én is keresztül mentünk. Ötleteket és inspirációt kapsz a saját ügyfélköröd felépítéséhez, árazásodhoz, és marketingedhez úgy, hogy végigkísérsz engem is az érési folyamatomon.

Ebben a könyvben az én coach sztorim révén mutatom be, mit jelentett nekem coach-á válni, és milyen események vezettek el odáig, hogy megtaláljam az élethivatásomat, és beleálljak a saját coach-ságomba.

A könyvben kombinálom a saját történetemet olyan emberekével, akik hatással voltak rám ebben a folyamatban. Így nemcsak az én életutam válik láthatóvá, hanem részben sikeres coach-ok, és olyan emberek élete is, akik még nem álltak bele a coach szakmájuk gyakorlásába, vagy más területen segítik a hozzájuk fordulókat. 

Ki vagyok én és miért írok a coachingról?

Hiánypótlónak írtam meg ezt a könyvet. Amikor mi coach tanfolyamra jártunk, és kijöttünk az iskolából, szinte semmilyen irányt nem láttunk, merre induljunk el. Igyekeztünk információt gyűjteni az akkor már aktívan coach-olóktól, ám még így is kevés információ állt rendelkezésünkre. Ebben a könyvben nemcsak az én utamat láthatod, hanem 14 másik coach-ét is, akik őszintén tárják fel kezdeti kétségeiket, nehézségeiket, és mutatják meg, őket mi vezette el a sikerhez.

Az én hitelességem a könyvemen keresztül mutatkozik majd meg számodra is. Végigkísérheted, hogyan értem gyerekből felnőtté, és coach mentalitású menedzserből igazi, professzionális coach-á.

4 éve vagyok hivatalosan is coach. Azóta építem a coach szakmában a kapcsolataimat, bővítem folyamatosan  a vállalkozásom, és segítem a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják a saját céljukat, és az oda vezető útjukat.

Mit mondanak, akik már olvasták a könyvet?
Köszönöm a bizalmad, hogy megjelenès előtt elolvashattam a könyved! Fantasztikus èlmèny volt, nagyon èrdekes, alig tudtam letenni. Nagyon szeretem a stílust, ahogy írsz, és nagyon megindító volt számomra. Elgondolkodtatott, sokszor meglepett, néhányszor megfacsarta a szívem, de leginkább azt hiszem, reményt és felismeréseket ad!
Krisztina H.
Designer
A könyvedet olvasva megértettem a saját édesanyám drámáját. Tudom, hogy a nagyszüleim idejében az emberek nem élhették át az érzelmeiket, ezért sokan nem tudtak lelkileg ott lenni a gyermekeiknek. De a könyved által most megelevenedett a múlt, és új megvilágításba került. Már látom, hogy mi a feladatunk! Mernünk kell messzebbre repülni, mint a szüleinknek.
Dóri
Manager
Azért örültem nagyon Szilvi könyvének, mert kevesen osztják meg az "utat" ilyen részletességgel. Talán éppen ezért valamilyen téves hiedelem folytán hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a segítőknek nem lehetnek problémáik, ők már valamilyen csoda folytán felette állnak a dolgoknak, nekik minden jól sikerül. Fogalmunk nincs a megtett út nehézségeiről, a lépések súlyáról, a félelmekről. Szilvi pont ezt az utat ismerteti, hogy honnan indult, és miken ment keresztül azért, hogy ma az legyen, aki. Soraival elképesztő erőt és biztatást ad.
Kriszta
Krisztina Z.
Support

 Várlak nagyon nagy szeretettel olvasóim táborába. A könyv elsőként e-book és hangoskönyv formátumban jelenik meg. Papír alapon várhatóan 2021. tavaszán kerül kiszállításra, és a könyvesboltokba. 

A motani előrendelés az ebook verzióra vonatkozik, és garantált 10 % kedvezményt ad neked a 9 Euro árból. Az előrendelésedet követően folyamatosan e-mail-ben foglak értesíteni a folyamatról és az átvételi részletekről. 

A könyv várható megjelenése: 2020. december 22.

Miért vedd meg a könyvet?

Inspirációt, támogatást ad

Az a gyermek, aki bezárkózott, és senkihez nem szólt, most közösséget épít – veled is megtörténhet!

Tapasztalt szakértők osztják meg szakmai útjukat

A könyvem elolvasása után tudni fogsz mindent a coaching szakmáról, hozzájuthatsz 15 coach tudásáház, tapasztalatához, olyan tippekkel, taktikákkal találkozhatsz, amit sehol máshol nem találsz meg.

Elérhető áron hozzáférhető

Mindössze 9 Euróért tied lehet ez az értékes anyag.

Garanciát nyújtok

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Mert hiszem, hogy ez a könyv tényleg a segítségedre lesz.

Elérheted az álmaidat

Ne halogasd tovább az álmaid elérést! Töltsd ki a lenti űrlapot, és rendeld meg a könyvet!

GYIK

Egyelőre igen, 2021. tavaszán várható a papír formátumú megjelenés. 

Igen, a hangoskönyv változat is elérhető.

Azért, mert máltai vállalkozó vagyok, és az itteni szabályok szerint értékesítek és adózok. 

Akkor, amikor elkészül az e-book vagy a hangoskönyv. Erről feliratkozásod után e-mail értesítést kapsz majd. 

Igen. Csak kiválasztod a kártyával fizetés opciót a rendelésednél, és az adataid megadása után automatikusan fizethetsz bármely bankkártyáddal.

lélekrebbenés megjelent