fbpx

Válj vállalkozóvá

3 hónapos mentor program

Emelkedj magasabbra

12 üzleti konzultáció a hatékonyságodért

Élj függetlenül

3 hónapos vezetői kurzus a sikereidhez

LÉGY SIKERES ÜZLET VEZETŐ!

Vállalkozóknak, vezetőknek

Vállalkozóként rengeteg kihívással szembesülsz. Már egy vállalkozás megalapítása is küzdelmes, a működtetése pedig stabil, egyensúlyban lévő, és érett személyiséget követel. Mindennaposak a döntési helyzetek, a felelősség napi szintű nyomása teherként nehezedik a vállunkra, és mindeközben a problémákra felmerülő megoldások kreativitást igényelnek. Egy vezető számára elengedhetetlen a tudatosság, és az önismeret, ami teljesen másfajta gondolkodásmódot kíván, mint amit az alkalmazotti létben elvár tőlünk a munkáltató. Vállalkozást vagy bármilyen szervezetet vezetni azt jelenti, hogy készen kell állnunk arra, hogy mindig minden helyzetben jelen legyünk, és a maximumot nyújtsuk. 

Vezetőként is ember vagy, aki a magánéleti kihívásai mellett az üzleti életben is meg akarja mutatni, mire képes. Ez sokszor elképesztő feszültséggel, frusztrációval jár, amit érdemes alkalmanként átbeszélni, elvezetni és átalakítani valakivel. Azért, hogy a magánéleti- és a szakmai személyiségünk egyensúlyba kerülhessen. 

Ehhez az egyensúlyhoz az út hosszú és rögös. Majdnem 35 év vállalkozói tapasztalata mondatja ezt velem.  De éppen ez a háttér alapozza meg, hogy a tudatos vezetővé válásban, és a vállalkozásod stabil szerkezeti megalapozásában segítselek.

A COACH
A KÖZGAZDÁSZ