Tarts velem, ismerd meg magad még jobban

Tarts velem - MannaCoach

Tanácstalan vagy,  keresed az utad. Sok könyvet elolvastál, sok tanítót hallgattál, még több helyen megfordultál, mégsem mozdult előre az életed.

Arra vágysz, hogy megvalósuljanak az álmaid. Titkon reméled, hogy amint reggel felébredsz, egy csapásra abban az életben leszel, amit elképzeltél magadnak.

Mire van szükséged ahhoz, hogy az álmaidat éld? Nem elméletekre. Lendületre, megértésre, támogató közegre, ami erőt ad. Sokszor egyetlen lökésre, ami kimozdít, motivál, inspirál a cselekvés irányába.

A Kos csillagjegy szülötteként erőt, bátorságot, lendületet, és a szabadság vágyát hoztam magammal.  Ebből tudok átadni neked is, megadni azt a bizonyos kezdő lökést, ami segít kilendülni a megszokott kis barázdáidból. Segít felfedeztetni veled azokat a belső erőforrásaidat, amelyekkel fordítani tudsz életed kerekén.

Tarts velem ezen az úton, erősödj meg elhatározásaidban az én életem nyomán. Bízom benne, hogy példát tudok mutatni neked, megláttatni veled, hogy valóban teljesebb életet tudsz élni, ha változtatsz.

Várlak, ha szeretnéd megismerni önmagad működését, szeretnél szívből élni és a változást örömmel végigvinni.

Tarts velem!

Köszönöm, hogy velem leszel. Várlak szeretettel egyéni beszélgetésre, csoportos programjaimra és utazásaimra egyaránt. Ha kérdésed van, itt bátran felteheted.

 

[]
1 Step 1
Névyour full name
Üzenetmore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft

A személyes, vagy online találkozásig közelebbről gondolataimon keresztül ismerhetsz meg a blogbejegyzések oldalán.

A MannaCoach facebook oldalán találod érdekes bejegyzéseimet, és Napi Manna játékos üzeneteimet.

Nőiséggel kapcsolatos cikkeimet a Nőkör oldalán olvashatod, a csoporthoz pedig itt tudsz csatlakozni.

Hungary – Málta

Tel: +36 30 821 5283

Tel: +356 7929 4250

Mail: coach@mannacoach.com