Életkerék fordító coaching csomag

50.00

Az életkerék fordító coaching csomag tartalma: 3 alkalommal 1 óra online konzultáció, amely során egyedi tervet készítünk neked a múlt történései, a vágyaid és a jövőre vonatkozó elképzeléseid alapján.

A beszélgetésből készítek neked egy személyes évtervező füzetet, amelyben nyomon követheted a terveid megvalósulását.

Megrendelés után leegyeztetjük a három konzultációs időpontot. Akár egyszerre, akár több időpontban is kérheted a 3 órás beszélgetést.

Leírás

Az életkerék szimbolikus jelentőségű. Egyrészt ha elképzeled, ahogy saját életedet kormányozod, akkor lelki szemeiddel láthatod, amint állsz a hajókerék mögött és meghatározod az útirányt. Másrészt az életkerék egy olyan önismereti eszköz is, amely segít megtalálni életed azon szegmenseit, amelyben változtatásokat, fejlődéseket tudsz elérni. A kerék az élet körforgását szimbolizálja, és a hajó – így életed is – akkor halad jól, ha a kormánykereket mindig forgatod.

Az életkerék fordító coaching csomagban ránézünk, hogyan halad az életed, mi történt veled az elmúlt időszakban. Ennek során azt is áttekintjük, mennyire tudtad megvalósítani kitűzött céljaidat – amit sikerült integrálnod, azt hogyan, amit nem sikerült, annak mi volt az oka. A beszélgetések során megkapirgáljuk a felszínt, és megkeressük, mi az a vágyad, ami ott lapul a szíved, lelked mélyén, valamiért mégsem valósítottad meg eddig.

Új jövőt az elmúlt értékeinek felhasználásával tudsz teremteni, tehát azt is megnézzük, mit tudsz beépíteni a már lezárt időszakból az újonnan megnyíló időszakba.

Az életkerék fordító coaching csomag

részeként 3 alkalommal beszélgetünk 1-1 órás online konzultáció keretében azokról az eseményekről, amelyek az elmúlt időszakban történtek veled, valamint szót ejtünk a jövőt illető terveidről, elképzeléseidről. Lezárjuk, és tudatosítjuk a múltban történteket, felszínre hozzuk legmélyebb vágyaidat, majd megtervezzük a megvalósítás fázisait, irányait.

Gyaníthatóan boldogan szeretnél élni, bőségben, tudatosan követve az utadat, hogy elérd céljaidat. Ez jó eséllyel szinte mindenkire igaz, ezért ezeken az általánosságokon túl a te egyedi, csak rád vonatkozó, saját terveidet is összeállítjuk.

Merj álmodni, hogy aztán beintegráld az álmaidat az eljövendő életedbe.

Bővebben a 3 alkalom tartalmi kereteiről:

 1. alkalom – évértékelő

Itt tudod kibeszélni magadból az elmúlt időszak történéseit, ezzel elengedve azokat, és rátekintve, most hol tartasz. Összegzünk, hogy legyen helyed a következő időszakra vonatkozó terveknek.

 • Mi történt veled?
 • Hogyan alakultak az elképzelt céljaid?
 • Milyen lépéseket tettél meg értük?
 • Mi segített és mi akadályozott a megvalósításban?
 1. alkalom – tudatosító

Kreatívan beszélhetsz vágyaidról, dédelgetett álmaidról. Arról, hogy mi az, amit igazán szeretnél, és megnézzük, mindezt hogyan öntheted célok formájába.

 • Mi az elképzelésed a következő időszakra?
 • Milyen vágyaidat szeretnéd valóra váltani?
 1. alkalom – megvalósító

Most, hogy ránéztél a múltadra, teret adtál a jövőbeli elképzeléseidnek, és megfogalmaztad céljaid, felszabadító és magabiztos érzéssel indulhatsz neki az útnak, ahol mindig tudod majd, merre tartasz.

 • Milyen eszközökre van szükséged a megvalósításhoz?
 • Milyen eszközök állnak rendelkezésedre?
 • Milyen lehetőségeid vannak a tudatosságod fejlesztésére?
 • Hogyan gondolkodj a céljaidért?

Amit kapsz a program során

Dőreség azt gondolni, hogy 3 alkalom beszélgetés után teljesen megváltozik az életed. Amit viszont kapsz, az egy újfajta szemlélet, újfajta gondolkodásmód, rátekintés az életedre. Könnyebben át tudod majd alakítani a gondolataidat, és magabiztosabban tudsz a kijelölt ösvényeden maradni.

A változás, az átalakulás rajtad múlik. Te teszed bele a saját életedbe a saját erőforrásaidat. Az álmok felszínre hozásában, az eszközök megtalálásában és a megvalósítás módszertanában tudlak segíteni.

Itt az ideje, hogy félretedd a bizonytalanságod, ehelyett inkább haladj magabiztosan a céljaid felé. Valósítsd meg szívbéli vágyaidat, élj a legtitkosabb elképzeléseid szerint, megállíthatatlanul.  Legyen az álomból valóság!

Indítson ez az életkerék fordító program egy olyan szerződést magaddal, amelyet betartasz. Ehhez segítségképp ajándékba adom neked a közös beszélgetéseink alapján készülő, személyes évtervező füzeted.

Látogass el facebook oldalamra is, használd az információkat, lájkolj, és inspirálódj.