PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG Ingyenes GYAKORLATI Tréning

Lépj rá a pénzügyi tudatosság útjára és élj magasabb életminőségen alacsonyabb költségekkel!

Ezen az ingyenes tréningen olyan gondolati sémákat mutatok, amelyekkel új pénzügyi tudatosságot teremtesz. Egyre több mindent látsz majd meg és használsz a körülötted kínálkozó lehetőségekből, ami által a bőség terében éled az életed.

Itt Már Hallhattál Rólam

5 olyan kulcsfontosságú elemet mutatok meg neked, melyeket alkalmazva csupán 1 év alatt átléptem a havi 1.000.000 forintos nettó bevételt

Miről lesz szó az 5 napos tréning alatt?

Hogyan épül fel az ingyenes tréning?

ingyenes tréning, pénzügyi tudatosság

5 napon át, a fenti témákhoz kapcsolódóan linkeket kapsz email-ben, melyre kattintva a kapcsolódó oldalakon videókat, kérdezz-felelek beszélgetéseket és egy gyakorlatot is kapsz.  Időbeli kötöttség nélkül bármikor meghallgathatod,  feldolgozhatod az előre felvett videókat. Sőt, az 5. napon egy vezérlőpult linket kapsz, amin korlátlanul vissza tudod nézni a tréning teljes tartalmát. A tréning teljes tartalmában online, élő esemény nem kapcsolódik hozzá. 

5 nap és a pénzügyi világod örökre megváltozik.  

Miért vagyok biztos abban, hogy segíteni tudlak?

Gürtler Szilvia vagyok, közgazdász, mentor, coach. 

Magyarországon különböző multinacionális cégeknél dolgoztam menedzserként, szakértőként. Emellett saját vállalkozásaimat vezettem.

2016-ban egy szál bőrönddel, lelkileg kimerülten, anyagilag megtépázva, válás után érkeztem Máltára, hogy új életet kezdjek.

Arra a tudásra alapozva, amit Neked is át tudok adni, egy idegen országban építettem fel, és vittem sikerre egy teljesen új vállalkozást, mellyel 5 év alatt több 10 millió forint profitot teremtettem.

Vállalkozói-, tőzsdei-, és ingatlan-befektetéseimmel mostanra megalapoztam a kényelmes életemet.

A tréning jelentkezés után azonnal foglalhatsz időpontot egy ingyenes pénzügyi iránytű konzultációra. 

Néhány téma, amelyeket érinteni szoktunk a beszélgetés során:

A legfőbb okok, amiért nem tudsz kitörni a mókuskerékből

Megnézzük, mi történik VALÓJÁBAN az életedben, hogyan tartod magad önként a mókuskerékben, és miért tűnik olyan nehéznek elérned az anyagi függetlenséged.

Miért nem tudod alkalmazottként megélni az álmaid?

Napi 8 órát dolgozni, és biztonságban hinni magad jó választásnak tűnhet. 5 perc alatt rámutatok, mi történik veled, ha életed végéig alkalmazott maradsz.

A létfontosságú elemek az anyagi függetlenséghez

Feltérképezzük, melyek azok az elakadásaid, amelyek a meglévő helyzetedben tartanak, és megmutatom azokat a lépéseket, amelyek a függetlenséged eléréséhez szükségesek.

Ügyfeleim mondták

Amit tudásilag és személyiség fejlődésben kaptam, azok hosszú távon el fognak engem kísérni és segítenek újra és újra növekedni.
Molnár Tímea
Timi
virtuális asszisztens
Olyan energia felszabadulások és felismerések jöttek, amelyek segítségével könnyedén tudom elérni a céljaimat.
Gabi
mozgásterapeuta
Egy olyan szakadék átlépésem volt, ami korábban elképzelhetetlen volt. Így könnyedén látom az új bevétel szerzési lehetőségeket.
Soós Alexandra
Szandi
amazon reseller

Szerezz hozzáférést most az ingyenes „Pénzügyi tudatosság – magasabb életminőség alacsonyabb költségszinttel” tréninghez!

Töltsd ki az adataid, és vágj bele azonnal a pénzügyi tudatosságod növelésébe! Meglepődsz majd, milyen másképp látod majd a pénzügyeidet, a lehetőségedidet, és a világot ezután az 5 nap után. 

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és rögtön, és máris hozzáférést kapsz az ingyenes tréninghez, melynek első részét e-mailben küldöm el Neked. 

(Ne felejtsd el ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat.)

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör