fbpx

Ingyenes Gyakorlati Tréning, Amelynek elvégzésével új pénzügyi tudatossággal, alacsonyabb költségekkel, magasabb életminőséget teremthetsz magadnak. Mindössze napi 30 perc befektetéssel.

A tréning igénylése után 5 napon keresztül e-mailben küldjük a tananyagokat, majd az 5. napon kapsz egy linket amin korlátlanul visszatudod nézni a tréning teljes tartalmát. Nincs semmilyen kötelezettség, a tréning már előre felvett videókat tartalmaz, így nem kell részt venned semmilyen eseményen.

Itt Már Hallhattál Rólam

5 olyan kulcsfontosságú elemet mutatok meg neked, melyeket alkalmazva csupán 1 év alatt átléptem a havi 1.000.000 forintos nettó bevételt

A tréning során mindössze 5 nap alatt megtanulod:

Hogyan épül fel az ingyenes tréning?

Minden nap egy új videóhoz kapsz elérési linket e-mailben.  5 napon át, 5 különböző témával segítem a pénzügyi tudatosságod növelését, az eddigi nézőpontjaid megváltoztatását. A felsorolt témákat érintjük a különböző napokon, így van időd feldolgozni a kapcsolódó gyakorlatot is. 5 nap és a pénzügyi világod örökre megváltozik.  

Miért vagyok biztos abban, hogy segíteni tudlak?

Gürtler Szilvia vagyok, közgazdász, mentor, coach. 

Magyarországon különböző multinacionális cégeknél dolgoztam menedzserként, szakértőként. Emellett saját vállalkozásaimat vezettem.

2016-ban egy szál bőrönddel, lelkileg kimerülten, anyagilag megtépázva, válás után érkeztem Máltára, hogy új életet kezdjek.

Arra a tudásra alapozva, amit Neked is át tudok adni, egy idegen országban építettem fel, és vittem sikerre egy teljesen új vállalkozást, mellyel 5 év alatt több 10 millió forint profitot teremtettem.

Vállalkozói-, tőzsdei-, és ingatlan-befektetéseimmel mostanra megalapoztam a kényelmes életemet.

A tréning jelentkezés után akár azonnal foglalhatsz időpontot egy ingyenes konzultációra is, ahol kifejezetten a Te helyzetedet kielemezve segítek Neked, hogy még gyorsabban elérd a céljaid.

Néhány téma, amelyeket érinteni szoktunk a beszélgetés során:

A legfőbb okok, amiért nem tudsz kitörni a mókuskerékből

Megnézzük, mi történik VALÓJÁBAN az életedben, hogyan tartod magad önként a mókuskerékben, és miért tűnik olyan nehéznek elérned az anyagi függetlenséged.

Miért nem tudod alkalmazottként megélni az álmaid?

Napi 8 órát dolgozni, és biztonságban hinni magad jó választásnak tűnhet. 5 perc alatt rámutatok, mi történik veled, ha életed végéig alkalmazott maradsz.

A létfontosságú elemek az anyagi függetlenséghez

Feltérképezzük, melyek azok az elakadásaid, amelyek a meglévő helyzetedben tartanak, és megmutatom azokat a lépéseket, amelyek a függetlenséged eléréséhez szükségesek.

Ügyfeleim mondták

Amit tudásilag és személyiség fejlődésben kaptam, azok hosszú távon el fognak engem kísérni és segítenek újra és újra növekedni.
Timi
virtuális asszisztens
Olyan energia felszabadulások és felismerések jöttek, amelyek segítségével könnyedén tudom elérni a céljaimat.
Gabi
mozgásterapeuta
Egy olyan szakadék átlépésem volt, ami korábban elképzelhetetlen volt. Így könnyedén látom az új bevétel szerzési lehetőségeket.
Soós Alexandra
Szandi
amazon reseller

Szerezz hozzáférést most az ingyenes “magasabb életminőség alacsonyabb költségszinttel” tréninghez!

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és máris el tudod kezdeni.

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és rögtön, és máris hozzáférést kapsz az ingyenes tréninghez, melynek első részét e-mailben küldöm el Neked. 

(Ne felejtsd el ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat.)

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör