fbpx

Önerősítő tréning

A programban található gyakorlatok segítségével búcsút inthetsz az önmarcangoló belső monológoknak, javíthatod a problémamegoldó képességed, kiegyensúlyozottabbá és vidámabbá válsz. Szerezd vissza az életerőd csupán napi néhány percnyi munkával! 

 
Csatlakozz a programhoz, változtass az életeden!

Mit kapsz ezen a programon?

 (mindössze 7 euróért, azaz 2900 forintért)

Érkezhetnek olyan események az életedbe, amelyek kibillentenek az egyensúlyodból. Bizonyára érezted már, ahogy hatalmába kerít a szorongás, az aggodalom, legyűrnek a nehézségek.  Ilyenkor annyira elmerülsz, hogy sokszor nem veszed észre a kiutat a bizonytalan helyzetből. elveszíted az irányzékod. 

Ezeket a rossz érzéseket odafigyeléssel, kitartással és gyakorlással feloldhatod, és átformálhatod a szemléleted úgy, hogy ez az időszak is téged gyarapítson, a fejlődésedet szolgálja. Az érzések elnyomása helyett a felismerést és a feldolgozást kínálom. Engedd meg, hogy ezek az érzések megjelenjenek benned, és kezeld őket tudatosan, megértéssel. 

Ne átvészeld, vagy túléld a napokat, hanem hozd ki belőlük a legjobbat!

Hogyan tudsz kiegyensúlyozott, és belső világodban nyugodt maradni?

Amikor engeded, hogy az energiaszinted lecsökkenjen, és a búskomorság, harag, düh, frusztráció irányítsa a napod, akkor könnyen beleragadhatsz ebbe a hangulatba, ahonnan egyre nehezebb továbblépni. Ezért érdemes már az elején fülöncsípned, és tudatosan odafigyelve reagálnod.

Ebben a 7 önerősítő gyakorlatban olyan egyszerű technikákat mutatok meg. amelyeket elvégezve kívül tudsz maradni a lehúzó energiákon, vissza tudsz térni az egyensúlyodba és meg is tudod tartani a belső stabilitásod.

Mit tudok neked mutatni?

Coachként, és életút mentorként támogatlak abban, hogy megtaláld a belső stabilitásodat, és erősítsd az önmagadba vetett hited. Életemmel magam is azt mutatom, hogyan lehet kiegyensúlyozottan, harmóniában, a természettel és belső igényeinkkel összhangban, kiteljesedett, örömteli életet élni. 

Hiszem, hogy minden körülmények között, minden helyzetben vissza tudsz találni önmagadhoz,  és minden időszakban megtalálhatod azt, ami segíti az életre szóló tanulásod, fejlődésed. Válts nézőpontot, és tanuld meg egyensúlyba hozni magad! 

Válj a saját életed teremtőjévé! 

A 7 egyszerű önerősítő gyakorlat online program célja

A program helyszíne és időtartama

A program teljes egészében online kurzus, melyhez élethosszig tartó hozzáférésed van. Bármikor meg tudod nézni a videókat, és végigmehetsz a gyakorlatokon. Sőt, egy letölthető e-bookot is kapsz ajándékba, hogy bárhol vagy, könnyedén elő tud venni, és a segítségével elvégezhesd a kiválasztott gyakorlatokat. 

Egy-egy gyakorlat 5-10 percet vesz igénybe mindössze, így könnyedén be tudod építeni a napi rutinodba. A videók hossza egyenként körülbelül 10 perc, így a nap bármely szakában, akár többször is megnézheted őket, és elvégezheted az egyszerű gyakorlatokat. 

Mennyibe kerül?

A program ára mindössze 14 Euro, hogy könnyedén hozzáférhető és megfizethető legyen mindenki számára.

Mindezért megkapod a kurzus hozzáférést, a 7 videót, és a program végén az elektronikus könyvet az összes egyszerű önerősítő gyakorlat leírásával.  

Ne tévesszen meg a címben szereplő egyszerűség, mert éppen abban rejlik a gyakorlatok nagyszerűsége, hogy a technikák könnyen elsajátíthatóak, a hatásuk mégis messze minden képzeletedet felülmúlja. 

Ha rendszeresen, napi szinten végzed a gyakorlatokat, garantálom, hogy már 1 hónap után változást fogsz érzékelni a gondolkodásodban, a hozzáállásodban. A programnak köszönhetően kívül tudsz maradni a lehúzó energiákon, és meg tudod tartani a belső stabilitásod, egyensúlyod.

 

 

 

 

 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör