Fedezd fel az
álmaid üzenetét

Értsd meg jobban önmagadat az álmaid segítségével

Minden este lefekvéskor belépsz egy varázslatos birodalomba. Ez az álomvilág misztikus, kreatív és korlátlan, ami által kulcsot kapsz önmagadhoz, Álmaid olyan üzeneteket hordoznak, amelyekkel egyre inkább megértheted saját magad, és ezáltal javíthatod az életed minőségét. Ha figyelmen kívül hagyod az álmaid, és nem tulajdonítasz jelentőséget a bennük rejlő üzeneteknek, akkor fontos válaszokról maradsz le.

Esténként olyan rejtett kódokat kapsz, amelyekkel megoldásokat találhatsz a megoldandó élethelyzeteidre, és figyelemfelhívást kapsz azokról az elzárt vágyaidról, amelyeket magad előtt is elrejtesz. Az álomfejtő workshopon segítelek, hogy jobban megértsd a tudattalanodban munkáló gondolataidat, vágyaidat, félelmeidet és szorongásaidat.

Az Álomfejtő workshopon beszélek
Megtanulod, hogyan

kapcsolódj intuícióidhoz, és a belső világodhoz az álmaidon keresztül. Megérted továbbá, hogyan használd az álmok üzenetet arra, hogy megvalósítsd az életfeladatod és teremts az álmok üzenete által egyre kiegyensúlyozottabb, harmonikus életet magadnak. 

Nem emlékszel az álmaidra?

Ebben az esetben is van megoldás. Olyan egyszerű, és praktikus ötleteket, technikákat mutatok, amelyekkel életminőséged emelésére fordíthatod az álmaid üzeneteit.

Találd meg a titkos üzeneteket az álmaidban!

A 2021. augusztus 30-ai wokshop elérhető felvételről is. Nagyon hasznos és informatív program ára 9.55 Euro! Bármkor megnézheted, és használhatod a videóban elhangzó tippeket, gondolatokat arra, hogy közelebb kerülj tudattalan működésedhez, és az álmaid által közvetített üzenetek segítségével építsd az álom életedet. 

A gombra kattintva a workshop a kosaradba kerül, ezután menj tovább a pénztárhoz, add meg az adataidat, válassz fizetési módot, és már kész is a megrendelés.

A vásárlás után e-mailben küldöm neked a workshop linkjét.

GYIK

Azért, mert máltai vállalkozó vagyok, és az itteni szabályok szerint értékesítek és adózok. 

Igen, ahogyan bármelyik országról, Magyarországról is tudsz vásárolni, akkor is ha forint alapú bankszámlád van.

Igen, átutalás mellett választhatod a kártyával fizetés opciót a rendelésednél, és az adataid megadása után automatikusan fizethetsz bármely bankkártyáddal.

Gürtler Szilvia vagyok, életút mentor, coach, író. Látom és láttatom azokat a lélekmelengetőket, amelyek a mindennapokban körülvesznek bennünket és amelyek boldog pillanatokkal töltik fel az életünket.

Életem során ahogyan én többször élek meg igazán nagy fordulatokat, ugyanúgy képes vagyok változást generálni, és a kezdő löketet megadni neked. Tudom, néha félelmetes, és ijesztő soha nem tapasztalt irányba elindulni, ám melletted vagyok, és kísérlek azon az úton, amely a te elégedettségedet hozza majd meg.

Ez a célja a workshopnak is. Az álmok jelentőségét, megértést, dekódolást megtanítom, hogy végre könnyedén használd az álmaidat az életedben.

Ne átvészeld vagy túléld a napokat, hanem hozd ki belőlük a legjobbat!

Hiszem, hogy minden helyzetben vissza tudsz találni önmagadhoz, és minden időszakban megtalálhatod azt, ami segíti az életre szóló tanulásod, fejlődésed. Válts nézőpontot, és tanuld meg egyensúlyba hozni magad!

Most 7 videó, 7 önerősítő gyakorlat és egy letölthető ebook lehet a tied csupán 7 euróért.

Ez a 7 önerősítő gyakorlat segít megtartani a belső egyensúlyod, és harmóniát teremt benned

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör