Club kezdő oldal

Szia! Üdvözöllek a MannaClub kezdő oldalán!

Ez a MannaClub kezdő oldal. Nagyon örülök, hogy itt jársz. Innen is elérsz mindent, ami a Clubban megtalálható. Vagy a felső menüből is választhatsz, ha éppen ahhoz van kedved.  Ha valami nem teljesen egyértelmű számodra, vagy egyedi segítségre van szükséged, csak írj a hello@mannacoach.com címre, és hamarosan válaszolunk. 

Csodás időtöltést, hasznos önfelismeréseket kívánok számodra! Gürtler Szilvi

Így haladj!

Ahhoz, hogy  a lehető legeredményesebb legyen a fejlődésed, és tudatosan haladj a célod felé, és megvalósítsd az álom életedet, összeállítottam egy javaslatot, hogyan érdemes haladnod. 

Érdemes ezt az útmutatót követned, hogy a lehető legtöbbet tudjál kivenni a Club tartalmakból. 

club tudásanyagot olvas

1. A Club tudásanyag cikkei adott téma köré csoportosulnak, amelyeket az oldalon található gyűjtő kategóriák alól érsz el. Minden héten új cikk kerül fel, cikkenként 2-3 videóval. Azt javaslom, hogy ezeket olvasd el, videóit nézd meg elsőként.  A cikkek alján egy rövid  gyakorlatot találsz, és néhol linkeket is, amelyek a témához kapcsolódó gyakorlatokat tartalmaznak, és átvisznek a Képzelet szárnyán oldalra. 

képzelet szárnyán kutyával

2. A Képzelet szárnyán menüpontban találod a tudásanyag tartalmakat kiegészítő kreatív gyakorlatokat. Elvileg ezeket már a Club tudásanyag oldalról elérted az átlinkelésnél, ám ha újra szeretnéd őket használni, vagy a videó hallgatás után későbbre halasztottad az elvégzésüket, akkor innen is meg tudod nyitni. Külön feladatként is bármikor visszatérhetsz hozzájuk, és elvégezheted újra. Kéthetente kerül fel újabb gyakorlat.

varázskurzusok

3. Amikor már a Club tudásanyag és a Képzelet szárnyán tartalmakkal is megvagy, akkor jöhet az élvezet, és a kreatív önfejlesztés a Varázskurzusok oldalán. Itt egy történeten keresztül jutsz el a felismerésedig. Általában 10 rövid leckéből áll a kurzus, és egy kvízt is tartalmaz. Havonta 1 játékos, mesés gyakorlat vár rád. Természetesen minden cikk, gyakorlat, kurzus önállóan is hasznos és felismeréseket hozó tartalom.

club csoport

4. A havi online club csoport coachingon főként az adott hónap témájáról beszélünk, és minden olyanról, amit behoztok még kérdésként, megoldandóként. A havi club csoport coachingon időpontokról emailben is kapsz értesítést, és erre az oldalra is kitesszük. 

Hasznos és élvezetes önfejlesztést kívánok neked a MannaClubban! 

manna magazin letöltés