Válaszd az önazonosságot! Válj a lehető legjobb önmagaddá!

Nagy szeretettel üdvözöllek a MannaClub-ban!

Ez a MannaClub kezdő oldala, ahol minden információt megtalálsz, ami segít eligazodni a MannaClub tartalmak között.

Erről az oldalról is elérsz mindent, ami a Clubban megtalálható. Vagy akár a felső menüből is választhatsz, ha éppen ahhoz van kedved. Mint bizonyára észrevetted, a menüsor megváltozik, amint belépsz a fiókodba. 

Első lépések

Láthatod, hogy belépést követően eléred a MannaClub belső menüt. Innen tudsz megnyitni minden tartalmat. 

Ahhoz, hogy  a lehető legeredményesebb legyen a fejlődésed, tudatosan haladj a célod felé, és megvalósítsd az álom életedet, összeállítottam egy javaslatot, milyen sorrendben, és miképpen dolgozd fel a belső tartalmakat.   Erről e-mailben kapsz tájékoztatást, valamint a Facebook csoportban is aktívan kommunikálunk ezekről a tartalmakról. 

Érdemes ezt az útmutatót követned, hogy a lehető legtöbbet tudd hasznosítani a Club anyagaiból. 

Ha valami ezután sem teljesen egyértelmű számodra, vagy egyedi segítségre van szükséged, írj a hello@mannacoach.com címre, és hamarosan válaszolunk. 

Csodás időtöltést, hasznos önfelismeréseket kívánok számodra!

Gürtler Szilvi

klubtagság ajándékkal

Milyen élményeket ad neked a MannaClub?

Ismerd meg a MannaClub programját, működését és azt, hogy miként változtatja meg az életed, ha csatlakozol hozzánk.

milyen tudásanyag vár a Clubban

Milyen tartalmak várnak a MannaClubban?

Itt részletezem azokat az eszközöket és tartalmakat, amelyek elérhetőek lesznek számodra a Clubtagként.

Mit jelent MannaClub tagnak lenni?

Mit jelent MannaClub tagnak lenni?

A közösség ereje segít abban, hogy egymást építve, segítve fantasztikus változást és eredményeket érjünk el.

Hogyan zajlanak a havi online Club-coachingok?

Hogyan zajlanak a havi online Club-coachingok?

Kattints ide, és tudj meg többet arról, hogy az online csoport coaching beszélgetések miként zajlanak.

club tudásanyagot olvas

1. A Club tudásanyag cikkei adott téma köré csoportosulnak, amelyeket az oldalon található gyűjtő kategóriák alól érsz el. Minden héten új cikk kerül fel, cikkenként 2-3 videóval. Azt javaslom, hogy ezeket olvasd el, videóit nézd meg elsőként.  A cikkek alján egy rövid  gyakorlatot találsz, és néhol linkeket is, amelyek a témához kapcsolódó gyakorlatokat tartalmaznak, és átvisznek a Képzelet szárnyán oldalra. 

képzelet szárnyán kutyával

2. A Képzelet szárnyán menüpontban találod a tudásanyag tartalmakat kiegészítő kreatív gyakorlatokat. Elvileg ezeket már a Club tudásanyag oldalról elérted az átlinkelésnél, ám ha újra szeretnéd őket használni, vagy a videó hallgatás után későbbre halasztottad az elvégzésüket, akkor innen is meg tudod nyitni. Külön feladatként is bármikor visszatérhetsz hozzájuk, és elvégezheted újra. Kéthetente kerül fel újabb gyakorlat.

varázskurzusok

3. Amikor már a Club tudásanyag és a Képzelet szárnyán tartalmakkal is megvagy, akkor jöhet az élvezet, és a kreatív önfejlesztés a Varázskurzusok oldalán. Itt egy történeten keresztül jutsz el a felismerésedig. Általában 10 rövid leckéből áll a kurzus, és egy kvízt is tartalmaz. Havonta 1 játékos, mesés gyakorlat vár rád. Természetesen minden cikk, gyakorlat, kurzus önállóan is hasznos és felismeréseket hozó tartalom.

club csoport

4. A havi online club csoport coachingon főként az adott hónap témájáról beszélünk, és minden olyanról, amit behoztok még kérdésként, megoldandóként. A havi club csoport coachingot általában adott hónap 20-25-e közötti időpontban tartjuk, kedden este 17 órakor. A pontos dátumról emailben is küldünk értesítést, és erre az oldalra is kitesszük . 

Hogy épül fel a MannaClub?

Találkoztunk már? Ismerj meg jobban!

Gürtler Szilvia vagyok – Életút mentor.
Az önmegvalósítás elhivatottjaként abban segítek, hogy fel-, át- vagy újraépítsd az életed.

Munkám során az önismerettel, életvezetéssel kapcsolatos folyamatokban segítelek. A MannaClubot azért hoztam létre, mert hiszem azt, hogy a közösségnek építő ereje van, és együtt, egymásért cselekedve óriási változásokat indítunk el.  

A MannaClubban a Manna módszer szerinti kreatív, egyedi, játékos feladatokat, gyakorlatokat kínálok, amelyeket könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba. Szinte észrevétlen változol, ahogy a kreativitást megnyitod magadban. 

Ügyféltörténeteket, coaching programokat, interjúkat a Manna Magazin lapjain találsz. Életemről a Lélekrebbenés könyvemben olvashatsz, gondolkodásmódomba és teremtéseimbe pedig a Milliomos tanonc könyvem enged bepillantást. 

Gürtler Szilvia

Köszöntelek az új kedvenc helyeden

AMannaClub  közösségében hozzád hasonlóan gondolkodó, vagy hasonló kihívásokra reagáló emberekkel találkozhatsz.  Ebben a közösségben otthon érezheted magad, befogadottnak, és a közösség erejére mindig támaszkodhatsz. Ez az egység, segítőkészség hatalmasat tud lendíteni az egyéni élethelyzeteid megoldásában is. Az is erőt ad, amikor érzed, látod, hogy nem vagy egyedül, hogy mások is hozzád hasonló kérdésekkel szembesülnek, kételyekkel reagálnak és keresik az útjukat. 

A kreatív, játékos Club tartalmak, kurzusok segítenek rálátni a működésedre, és megértéseket hoznak számodra. 

Club csoport coaching időpontok

Az érdekes tartalmak mellett a zárt facebook MannaClub csoportban havonta egyszer kérdés-felelek csoport találkozókat tartunk. Megbeszéljük a felmerült kérdéseket, tapasztalatokat a Clubtagokkal. Lehetsz aktív mesélő, kérdező, és az is rendben van, ha inkább csendes szemlélőként vagy jelen. Itt mindenki szabadon kiteljesedhet a saját személyiségének megfelelően.

A találkozókra minden hónap utolsó keddjén, 5-6 óra között várlak.

Clubinfók - GYIK

Képzeld el, hogy a rengeteg ismeretanyag helyett végre egészen más módszerrel látod meg magad. Kreatívan, néhol a fantáziádat használva, néhol játékosan láthatod meg az eddig rejtett működéseidet, és találod meg a saját megoldásaidat.

Egy a fejlődésedet segítő, személetedet átalakító önfejlesztő folyamatba kezdünk bele közösen.

Nem csak új nézőpontot kapsz, magyarázatokat a miértekre, hanem közösséget, harmóniát, szabadságot, örömet is ad neked a MannaClub. 

Olyan témákat boncolgatok, amelyek feldolgozása segít egy-egy régi hitrendszert, téged már nem szolgáló gondolatot átalakítani, és a felismerések által tisztulást hozni. 

A gyakorlatok könnyedén elvégezhetőek, és szinte bármilyen élethelyzetedre alkalmazhatóak

A különböző szöveges, videós tartalmak a fantáziád beindításával segítenek abban, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Hanganyagok és kvízek támogatják a megértésed. 

Mindezek mellett rendszeresen tartunk online club csoport coachingot is, amely során átbeszéljük a kérdéseket, felmerült ötleteket, gondolatokat. Legyél te is az, aki a saját legnagyobb kihívásodat behozod témaként, így a személyes élethelyzetedre tudok reagálni.

Egy olyan csoportnak lehetsz itt a tagja, ahol egymást támogatjuk, segítjük és kihívások során át fejlesztjük. Értéket teremtünk, és értékeinket erősítjük. Hozzád hasonlóan gondolkodó, vagy hasonló problémákkal érkező emberek csoportjához tartozni nemcsak azért jó, mert otthon érezheted magad, befogadottnak, de azért is, mert a közösség ereje mindig hatalmasat lendít az egyéni helyzetek megoldásán is.

Minden MannaClub tagnak maximális szabadsága van. Ha megosztod velünk a gondolataidat a club csoport coachingon, azt szívesen vesszük. Ha inkább csak csendes szemlélődőként nézel körül, az is rendben van. Itt szabadon szárnyalhatsz, a saját személyiséged hívása szerint.

Minden hónapban kétszer tartunk csoport coaching-ot online a Facebook csoportban, megbeszéljük a felmerült kérdéseket, tapasztalatokat a Clubtagokkal. 

A MannaClub-ban nincs semmi kényszer. Ha szeretnéd megosztani velünk a gondolataidat, szívesen vesszük. Ha inkább csak csendes szemlélődő leszel eleinte, az is rendben van.

Itt mindenki szabadon szárnyalhat, a saját személyiségének megfelelően. 

Egyszerűen. Jelezd kérlek a hello@mannacoach.com e-mail címre írva, hogy adott hónapban lezárod a havi tagságodat, és rendeld meg az éves tagságot.

Írj egy emailt a hello@mannacoach.com címre és 1 munkanapon belül töröljük a tagságodat.

Igen, vissza tudsz jönni bármikor. Viszont ha újra lemondod, és megint vissza akarsz jönni, azt csak 3 hónap elteltével tudod megtenni, így azokról a Clubcoachingokról biztosan lemaradsz

Hasznos és élvezetes önfejlesztést kívánok neked a MannaClubban! 

Csatlakozz Bőséges Manna
Facebook csoport: Bőséges Manna
Kövess Mannacoach Facebbokon
Facebook oldal: MannaCoach
Mannacoach instagram
Instagram profil: manna.coach

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör