Jóval több pénzre van szükséged a vágyaid megvalósításához, csak nem tudod merre indulj el?

Végre változtathatsz! segítek megduplázni a jelenlegi bevételeidet.

 10 hét alatt, elégedettségi garanciával. 

Összesen 6 emberrel dolgozom egyszerre, ezért javaslom, foglalj be most rögtön egy időpontot, hogy mihamarabb a megvalósítás útjára lépj.

Segítek megduplázni a jövedelmed 10 hét alatt – MLM vagy értékesítés nélkül

Eleged van abból, hogy csak dolgozol, mint egy robot, mégsem jutsz előre? Belefáradtál abba, hogy nem tudod megengedni magadnak, amire vágysz? Szeretnéd csupán pár hét leforgása alatt megduplázni a jelenlegi jövedelmed?

A MannaCoach-nál abban segítelek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt eljuss az anyagi függetlenségig.

Az elmúlt hónapokban több tucat ember bizonyította be a programom által, hogy milyen könnyen el lehet érni az anyagi függetlenséget, évekig tartó kemény munka és próbálkozások garmada nélkül. Neked is tudok segíteni ebben. 

Gürtler Szilvia – Ingatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

Gürtler Szilvia

a siker érdekében kövesd a jól működő rendszerem

A jövedelmed megduplázni sokkal könnyebb lehet, mint most gondolod. Rengeteg ember egyszerűen nem ismeri a megfelelő lépéseket, amiket betartva nagyon  messzire juthat.

Én elvégeztem helyetted a kemény munkát, ezért ha követed a gyakorlatias útmutatásom, akkor relatíve rövid idő alatt kétszer annyi jövedelmed lesz, mint jelenleg.

Nem csak időt spórolsz, hanem sokkal komolyabb eredményeket érhetsz el, mint amire valaha egyedül képes lennél.

számodra is lehetséges!

Több HOZZÁD HASONLÓ EMBERNEK EZ MÁR SIKERÜLT.  Néhány visszajelzés tőlük:

havi 500.000 forintból 1.000.000 forint 3 hét alatt – „Elengedtem a görcsös akarást, és onnantól könnyedén működtek a dolgok”

havi 1.500 Fontból 3.000 Font 5 hét alatt – „Megtanultam a pénzkezelést, a befektetéseket.”

Bevétel duplázás 5 hét alatt – „Nagyon jó volt, ahogy egymás ötleteit meghallgatva segítettük egymást”

átlagosan 50%-os bevétel növekedés 5 hét alatt  – „Sosem tudtam elég pénzt elkérni a munkámért, és amit kaptam az is kicsúszott a kezemből”

4 hét után 85%-os bevétel növekedés – „Végre határozott rendszerem és céljaim vannak”

Álom vállalkozás felépítésének elkezdése – „Nagyon gyakorlatias hozzáállást tanultam szilvitől”

Az emberek 98%-a nem tudja megduplázni a jövedelmét a megfelelő segítség nélkül, és előbb-utóbb megreked egy szinten

Sajnos még a rutinos vállalkozók nagy százaléka sem nem jut el a az anyagi függetlenségig. Miért? Senki nem tanította meg nekik, hogy  mit tegyenek az anyagi stabilitásért. Számodra azonban van más út.

Megmutatom, mit tettem, hogy közel nulláról pár év alatt havi több ezer Eurós jövedelemre tegyek szert. Ami még fontosabb: megmutatom, hogyan érik el ugyanezt ügyfeleim, és hogyan érheted el te is mindezt, ugyanazokat a lépéseket alkalmazva, amivel én ide eljutottam.

Duplázz!

Spórolj meg magadnak több évnyi költséges próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt spórolhatsz és eredményes lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi függetlenség eléréséhez.

Készen állsz, hogy megduplázd a jövedelmed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid több évnyi kemény munka befektetése nélkül. 

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

Ha belépsz a Duplázó Programba, akkor teljes biztonsággal fektetsz magadba, hiszen teljes körű pénzvisszafizetési garanciát nyújtok. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha mindent tisztességesen végigcsinálsz, részt veszel a csoportos konzultációkon, és elvégzed a feladatokat, és mégsem vagy elégedett az eredményekkel, akkor ingyen foglalkozom veled személyesen 2 alkalommal. Ha ezek után sem vagy elégedett, az utolsó forintig visszatérítem a befektetett összeged. 

Még több Bizonyíték 

Szilvi programján minden hónapban a Duplázást tűztem ki célul. Az első 2 hét után máris 130%-nál tartok. Kíváncsian várom a folytatást.. Mi lehet még ennél is jobb?

INGYENES és kötelezettségmentes 20 perces konzultáció 

Az elköteleződésmentes beszélgetés során a Te helyzetedről beszélünk, és arról, hogyan tudlak segíteni abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kimagasló növekedést érj el.

Röviden összefoglalom mit kapsz az INGYENES konzultáció során.

Ez a konzultáció KIZÁRÓLAG akkor szól neked, ha komolyan gondolod az anyagi függetlenség elérését, és vállalkozásod beindítását a lehető legrövidebb idő alatt. Emiatt (is) a jelentkezők száma limitált. Foglalj be egy időpontot most, hogy bebiztosítsd a helyed a feltáró beszélgetésre.

Itt Már Hallhattál Rólam

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör