Ingyenes

 Töltsd le ingyenes útmutatóimat, amivel az első lépéseidet segítem. 

Önismeret: a belső egyensúlyod megteremtéséhez

Hála mantra napló

A Hála Mantra napló segítségével tudatosan adsz majd hálát, és már az első napon érezni fogod a változást a hangulatodban, idővel pedig az életed minden pillanatát hálával telve éled majd meg.
Lépj ki a zsákutcából, élj hálatelt szívvel!

Merj változtatni e-book

A változás néha félelmet kelt. Sok az ismeretlen tényező, és fogalmad sincs, hogy mi lesz a végkimenetele. Megmutatom, hogy a változás nem csak óriási mumus lehet, hanem egyszerű tevékenységeket magába foglaló örömteli folyamat is.
Indulj el, fejlődj, növekedj, változz, változtass!

Életvezetés: céljaid elérését támogatók

Célkitűzés hírlevél sorozat

Megmutatom, hogyan juthatsz közelebb a céljaidhoz úgy, hogy rengeteg hasznos tippet kapsz a megvalósításhoz is.
7 levélben 7 oldalról mutatum meg a célkitűzés módszertanát olyan egyszerűen, hogy azonnal alkalmazni tudd.

Élethivatás e-book

Ha olyan feladatot végzel, ami nem tölt el izgalommal, nem a lelkedből fakad, hanem abból az elképzelésből, hogy fenntartsd magad, akkor itt az ideje változtatnod. Megmutatom az utat, hogyan találd meg és hozd felszínre magadban tehetséged. Ismerd meg és használd a képességeidet!

Évzáró napló

Olyan kérdéseket hozok, amelyek megválaszolásával sokkal tisztábban fogod látni az előző évedet, és könnyedebb lesz elismerni az erdményeidet. Mert az elismerés adja az első lépést ahhoz, hogy fogadalmak helyett az elért eredményeidre alapozva tervezz.

Szabadság: az önmegvalósításodhoz eljuttatók

Életcél program

Mindannyiunknak megvan a maga szerepe, és a maga küldetése, amely az egyedi, különleges céljainkon keresztül segíti a kiteljesedésünket. Az életcél olyan belülről fakadó igény, amelyben önmagadat tudod megmutatni, és kibontakoztatni. Fedezd fel a nagy MIÉRT-ed!

Szeresd a pénzt e-book

Ha megrekedtél egy bizonyos szinten a pénzügyeidben, és nehezen kecmeregsz ki az adósságokból, akkor ez a könyv neked szól. Jópár szemfelnyitogató gondolat segít a meglévő hitrendszered, és pénzzel kapcsolatos gondolataid átalakításában. Légy a pénzügyeid kreatív teremtője.

Manna Magazin

Manna Magazin Neked és Rólad

manna magazin letöltés