fbpx

Ingyenes

 Töltsd le ingyenes útmutatóimat!  

A Manna módszer mentén bejárható folyamat alapján, önismereti utadnak megfelelő ingyenes letölthető ebookjaim segítenek abban, hogy életedet átalakítsd. 

Belső egyensúlyod megteremtéséhez

Hol jársz az utadon e-book

Készíts egy pillanatképet arról, hol jársz az utadon, azaz  önismereted mely szakaszában tartasz éppen. A kérdések segítségével  feltérképezheted, mi az, ami most a legnagyobb kihívás számodra, és amihez segítséget, útmutatást, megoldást vársz. Spoiler: néha máshol van az elakadás, mint eredetileg gondoltad.

Át-változtató e-book

A változás néha félelmet kelt. Sok az ismeretlen tényező, és fogalmad sincs, hogy mi lesz a végkimenetele. Mivel a világ és benne te is minden pillanatban változol, fontos, hogy  tudatosan ráláss erre. Megmutatom, hogy a változás örömteli folyamat is lehet.

Hála mantra napló

A Hála Mantra napló segítségével tudatosan adsz majd hálát, és már az első napon érezni fogod a változást a hangulatodban, idővel pedig az életed minden pillanatát hálával telve éled majd meg.
Lépj ki a zsákutcából, élj hálatelt szívvel!

Céljaid elérését támogatók

Célkitűzés hírlevél sorozat

Megmutatom, hogyan juthatsz közelebb a céljaidhoz. 7 részes levél sorozatban  olvashatsz a célkitűzés módszertanáról olyan egyszerűen, hogy azonnal alkalmazni tudod azokat.

Évzáró napló

Olyan kérdéseket hozok, amelyek megválaszolásával sokkal tisztábban fogod látni az előző évedet, és könnyedebb lesz elismerni az erdményeidet. 

Életcél program

Az életcél olyan belülről fakadó igény, amelyben egyedi, különleges célodon keresztül tudsz kiteljesedni. Fedezd fel a nagy MIÉRT-ed!

Élethivatásod beteljesítését támogatók

Élethivatás e-book

A létfenntartásért végzett munkák ideje lejárt.  Találj rá az élethivatásodra, hogy  örömmel, lelkesedéssel, és a szívedből fakadóan éld az életed.  Spoiler: máshol és máshogyan találod, mint ahol és ahogyan eddig kerested. 

Bőségben élt életedhez eljuttatók

10 pénzkezelési tipp e-book

10 olyan pénzkezelési tippet hozok, amelyekkel egyenként is 10.000-100.000 forint közötti megtakarítást érhetsz el havonta. Könnyen megvalósítható, egyszerű ötleteket kapsz, amelyek mindössze odafigyelést igényelnek. 

Manna Magazin

Manna Magazin Neked és Rólad

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör