TALÁLD MEG AZ ÉLETCÉLOD!

Beleragadtál?

Telnek a napok. Múlnak a hetek, a hónapok és az évek. Van, ami változik, és van, ami állandó. Egyvalami viszont mindig ott van: az a torokszorító, egyre fokozódó érzés, ami belülről mar, és nem hagy nyugodni. Érzed, hogy nincs ez így jól, ám  a holnap sem hoz mást, és a jövő hét sem. Az idő gyorsan telik, és bizony nemcsak akkor repül, amikor minden szép és jó. Akkor is kegyetlenül pereg, amikor rossz passzban vagy, rossz időszakban, és már nagyon, de nagyon eleged van. Elkezded ostorozni magad, lekicsinylően, beszélsz saját magadról, és folyamatosan bántod magad azért, mert  nem tudsz kikcmeregni ebből a helyzetből.  

Teremts másfajta életet magadnak!

Az Életcél program neked készült, ha úgy érzed, elakadtál. Most csak egyféle módon látod a helyzetedet, egyfajta szemszögből vizsgálod a lehetőségeket. Leblokkolod saját magad, és belepörögsz egy olyan spirálba, ami lefelé visz, és még csak ki sem dob magából. 

A jó hírem az, hogy a megrekedtségből,  elcsigázottságból van kiút. A kiégés közeli állapotból tovább lehet lépni, és sikert lehet elérni. Elég egy kis inspiráció, hogy elindulj, jól jön egy kis buzdítás, személyes támogatás, és olyan partnerek, akik melletted állnak terveid valóra váltásában.  

Ezen a programon olyan új szemmel nézünk együtt a helyzetedre, ami teljesen más valóságot mutat majd meg számodra. Itt megkapod a kezdő lökést, a segítő kezet és inspirációt, hogy új célokat tudj megfogalmazni, melyek motiválnak és egy szebb jövő felé visznek.

Elindulsz azon az örömteli úton, ahol az új cél meghatározása, és vizualizálása kilendít a megrekedtségből.

Életcél program

Hogy épül fel az Életcél program?

Az Életcél program 21 héten át, a kezdeti lépésektől, a ráhangolódástól, egészen a céltervezésig elvezet téged.  7 online kurzus segít ezen az úton. Egy-egy kurzus feldolgozása után, a 3. hét végén alkalmanként 2 órás csoportos online coachingon beszéljük át, hogyan tudod az életedbe beintegrálni a kurzuson megértetteket. A program elemei: 

I. Hangolódj magasabb energiaszintre! – HÁLA kurzus

II. Találd meg az inspirációd! – INSPIRÁCIÓ kurzus

III. Találd meg az élethivatásod! – ÉLETHIVATÁS kurzus

IV. Öntsd formába az álmaid! – VIZUALIZÁCIÓ kurzus

V. Gondolkodj a megvalósításon! – VÁLTS NÉZŐPONTOT kurzus

VI. Tanulj meg befogadni! – MEGENGEDÉS kurzus

VII. Tervezd meg a lépéseket! – CÉLTERVEZÉS kurzus

Neked szól a program, ha...

Ne gyere, ha...

Mit kapsz a programon?

Coach-ként az a feladatom,  hogy más utakat mutassak, mint amit eddig ismertél, Az a feladatom, hogy kivezesselek abból, amiben megrekedtél.

Teljesen természetes, hogy most a saját szemeden keresztül látod a helyzeted, hiszen te vagy benne. Onnan nézve nehezebb is más látószöget találni. Azért vagyok itt, és szívesen meg is mutatom neked, hogy onnan, ahonnan én állok, milyen a látvány.

Hisz mindig van más nézőpont.  Ez a program azt is megmutatja neked, miként tudsz a saját helyzetedre másként tekinteni. Mert akkor kapsz más eredményt, ha máshogy  gondolkodsz, és ennek eredményeképp más módon cselekszel.  Lépj tovább a megszokott sémáidon! Engedd el a rettegést, a félelmet a bizonytalantól és merj valami nagyszerűbben, távolabbra mutatóbban gondolkodni.

Merd felépíteni az álom életed! Merj hinni magadban! 

Velem tudsz eljutni a céljaidig?

Ahhoz, hogy ma azt az életet élhessem, amire mindig is vágytam, nagyon sok akadályon kellett átjutnom. A multis banki, biztosítói világból, a feszített, sokszor frusztráló menedzseri létből léptem ki, és építettem fel a szabadon megélt álom életem Máltán.  

Több tucat ügyfél élete változott meg velem, általam. Ők már továbbléptek egy szabadabb, önazonosabb élet felé. A közgazdasági végzettségem ötvözve a coaching szemléletemmel, és a tapasztalati tudásommal olyan kombináció, amellyel egészen biztosan kimozdítalak a megszokottból.

Arra tettem fel az életem, hogy átadjam mindazt, amit megéltem, és megmutassak egy olyan új világot  neked, ahova te is el tudsz jutni. Néhol sima, néhol göröngyös az út. Indulj el, melletted állok, és figyelemmel, szeretettel kísérlek. 

Élethivatás kurzus

VALÓSÍTSD MEG A CÉLJAIDAT! 

A kurzus résztvevői mondták

Nagyon sokat segített nekem a kurzus, tartotta bennem a lelket ebben a kiszámíthatatlan, bizonytalan helyzetben.  

Andi

A kurzusnak köszönhetően sikerült elhatározni magam, kimászni a gödörből és új célokat, irányvonalakat kitűzni. 

Kata

Köszönöm a részvételi lehetőséget, jó kis önismereti tréning volt . Úgy érzem könnyebb lesz elindulnom a megfelelő úton.  

Szandra

Szuper volt! Ajánlom mindenkinek aki nincs teljesen megelégedve a jelenlegi helyzetével, de nem tudja, hogyan is változtathatna. 

Ilona

Szilvi nagyon jól rávezet saját gondolataink által, hogy mit is kéne tennünk és ténylegesen ösztönöz a változtatásra.  

Tündi

A program előnyei

Életcél program

Az Életcél program teljes egészében online, mégis személyes jelenléttel elegyítve. A 7 online kurzus önmagában is nagy változtató erőt képvisel, és ez megtámogatva 3 hetente tartott csoportos online coaching-al elképesztő mértékű változást tud generálni az életedben. 

A kurzusokat saját tempódban tudod feldolgozni, és utána közösen átbeszéljük, hogy még teljesebb megértésed legyen. Csak rajtad múlik, hogyan osztod be az idődet, és mikor nézed, olvasod, hallgatod a leckék anyagát. Ha az online coachingok közötti időtartamban lemaradsz a kurzusokban, akkor sincs gond, hiszen a beszélgetésen ugyanúgy megoszthatod velünk gondolataidat.

Több órányi videó, tucatnyi blogcikk és  50-nél több letölthető gyakorlati feladat támogat az online coaching-ok közötti időszakban.

A videók és a hanganyagok segítenek letisztázni a belső kavalkádot, a beszélgetések pedig személyre szabottá,  tisztábbá teszik a céljaidat.  

Az Életcél program ára: 

 
7 db online kurzus értéke:                             273 EUR
7 db csoportos online coaching értéke:     420 EUR
 
Összesen: 693 EUR HELYETT 

499 EUR

Ha a pároddal, munkatársaddal, barátoddal jelentkezel a pogramra, akkor kettőtöknek összesen 700 Eur a program ára, azaz fejenként 

350 EUR

Fizethetsz akár havi 5 egyenlő részletben. 

Ugye van napi 3 eurod magadra? 
életcél program
Jelentkezz most, mássz ki abból, ami már nem visz előre.  Lépj ki a ragacsból, élj örömben, céltudatosan! 

Gyakran ismételt kérdések

Kattints bármelyik színes gombra, onnan átjutsz a kurzusok oldalára, ahol megnézheted részletesen a tartalomjegyzéseket, és megvásárolhatod a terméket. 

Visa, Mastercard bankkártyával tudsz fizetni az oldalon. Ha szimpatikusabb az átutalás, arra is van lehetőséged. 

A program hossza 21 hét. Ezen belül 7 részre tagolva éred el a tananyagokat, amik feldolgozására 2 hét áll rendelkezésedre. A harmadik héten online csoportcoaching segíti a feldolgozást, és a teljes megértést. 

Minimális, egy laptop, egy tablet vagy akár egy okostelefon is elegendő, hogy végigolvasd a leírásokat, végighallgasd a videókat, és csatlakozz a Zoom felületén a csoportos coaching-hoz. 

Ha igen, írd meg nekem kérlek a hello@mannacoach.com címre, én pedig megválaszolom itt is, hogy mások számára is hasznos információt nyújtson. 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör