LÉGY SIKERES ÜZLET VEZETŐ!

Vállalkozóknak, vezetőknek

Vállalkozóként rengeteg kihívással szembesülsz. Már egy vállalkozás megalapítása is küzdelmes, a működtetése pedig stabil, egyensúlyban lévő, és érett személyiséget követel. Mindennaposak a döntési helyzetek, a felelősség napi szintű nyomása teherként nehezedik a válladra, miközben a problémákra felmerülő megoldások kreativitást igényelnek.

A sikeres üzlet alapfeltétele a stabil, céljait és önmagát egyaránt ismerő vállalkozó.  

Egy vezető számára elengedhetetlen a tudatosság, és az önismeret, ami teljesen másfajta gondolkodásmódot kíván, mint amit az alkalmazotti létben elvár a munkáltató. Vállalkozást vagy bármilyen szervezetet vezetni azt jelenti, hogy készen kell állsz arra, hogy mindig minden helyzetben jelen legyél, és a maximumot nyújtsd. 

Vezetőként is ember vagy, aki a magánéleti kihívásai mellett az üzleti életben is meg akarja mutatni, mire képes. Ez sokszor elképesztő feszültséggel, frusztrációval jár, amit érdemes alkalmanként átbeszélni, elvezetni és átalakítani valakivel. Azért, hogy a magánéleti- és a szakmai személyiségünk egyensúlyba kerülhessen. 

Ehhez az egyensúlyhoz az út hosszú és rögös. Majdnem 35 év vállalkozói tapasztalata mondatja ezt velem.  De éppen ez a háttér alapozza meg, hogy a tudatos vezetővé válásban, és a vállalkozásod stabil szerkezeti megalapozásában segítselek.

A sikeres üzlet stabil vezetőt kíván

A COACH
A KÖZGAZDÁSZ
Minden cég, minden helyzet egyedi. Szeretettel látlak MannaLife üzleti mentorprogramon, ahol a te kihívásod megoldásáértt, és az üzleted magasabb szintre emeléséért dolgozunk közösen.

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör