fbpx

LÉGY SIKERES ÜZLET VEZETŐ!

Vállalkozóknak, vezetőknek

Vállalkozóként rengeteg kihívással szembesülsz. Már egy vállalkozás megalapítása is küzdelmes, a működtetése pedig stabil, egyensúlyban lévő, és érett személyiséget követel. Mindennaposak a döntési helyzetek, a felelősség napi szintű nyomása teherként nehezedik a válladra, miközben a problémákra felmerülő megoldások kreativitást igényelnek.

A sikeres üzlet alapfeltétele a stabil, céljait és önmagát egyaránt ismerő vállalkozó.  

Egy vezető számára elengedhetetlen a tudatosság, és az önismeret, ami teljesen másfajta gondolkodásmódot kíván, mint amit az alkalmazotti létben elvár a munkáltató. Vállalkozást vagy bármilyen szervezetet vezetni azt jelenti, hogy készen kell állsz arra, hogy mindig minden helyzetben jelen legyél, és a maximumot nyújtsd. 

Vezetőként is ember vagy, aki a magánéleti kihívásai mellett az üzleti életben is meg akarja mutatni, mire képes. Ez sokszor elképesztő feszültséggel, frusztrációval jár, amit érdemes alkalmanként átbeszélni, elvezetni és átalakítani valakivel. Azért, hogy a magánéleti- és a szakmai személyiségünk egyensúlyba kerülhessen. 

Ehhez az egyensúlyhoz az út hosszú és rögös. Majdnem 35 év vállalkozói tapasztalata mondatja ezt velem.  De éppen ez a háttér alapozza meg, hogy a tudatos vezetővé válásban, és a vállalkozásod stabil szerkezeti megalapozásában segítselek.

A sikeres üzlet stabil vezetőt kíván

A COACH
A KÖZGAZDÁSZ
Minden cég, minden helyzet egyedi. Szeretettel látlak MannaLife üzleti mentorprogramon, ahol a te kihívásod megoldásáértt, és az üzleted magasabb szintre emeléséért dolgozunk közösen.
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör