fbpx

LEARNING

Online, egyénileg végezhető önfejlesztő kurzusok

TRAVEL

Egyéni és csoportos álomutak szervezése Máltára

LIFE LEADING

Coaching szemléletű személyre szabott támogatás

Welcome you to the empire of MannaCoach!

Olyan világba vezetlek, ahol szabadon és kreatívan élheted meg önmagad. Kifejezheted azt az inspirált, önfeledt énedet aki ott él legbelül benned. Abba a világba invitállak, ahol bármi lehetsz, amiről eddig csak álmodtál. Mert te magad a mindenség vagy. Megmutatom számodra, hogy bármit és mindent megtehetsz, ha képessé válsz elhinni ezt magadról te is.

A MannaCoach olyan emberek közössége, akik mernek változtatni az életükön, ha érzékelik, hogy már más szolgálja a boldogságukat. Olyan tettre kész, bátor emberek vagyunk, akik mernek másképp gondolkodni. Szeretnél te is idetartozni? Ha a válaszod igen, akkor válassz az általam kínált szolgáltatások közül, és kérd a felvételedet a Facebook csoportunkba!  Tartozz te is a Manna közösséghez! Éld át az életérzést, ami azt jelenti, hogy szabadságra születtünk és merünk élni!  

Válassz a neked szóló programjaimból, és valósítsuk meg együtt a te álmaidat is!

Önmegvalósítás mesterfokon - neked!

Tanulás

Olyan világot mutatok számodra, ahol az életed fénylő és örömteli lehet. A személyiségünk fejlesztése, és a tudatos élet elérése egy komplex tanulási folyamat. Olyan átfogó önfejlesztési tananyagokat készítettem neked, amik által felnyitom a szemed arra, amit eddig nem láttál meg magadban. Komplex támogatást nyújtok számodra az online kurzusaim keretén belül. Videók, audiók, letölthető gyakorlatsorok, és online coaching tartozik egy-egy képzéshez.  Élj teremtő életet!

Utazás

Egy mesébe illő, álomszép szigeten várlak, ahol megnyitom a füled a szirének énekére. Tudod mit suttognak neked ezekben a pillanatokban is ezek a sejtelmes vízi tündérek? Hogy ideje áttörni azt a nem létező üvegplafont, ami miatt nem látod, hogy a tiéd az egész csillagos égbolt, és az univerzum összes kincse. Utazz el a napfényes Málta szigetére hozzám, egyedül vagy az életed társával, és megmutatom, milyen más perspektívák léteznek az örömteli életre. 

Életvezetés

Olyan világba várlak, ahol az lehetsz, aki vagy. Szabad, független, ragyogóan tehetséges, szikrázó, zabolázatlan, az útján menetelő, néhol eltévelygő, néhol önmagát keresgélő ember. Segítek a téged limitáló elképzeléseidből felszabadítani magad. Coaching szemléletű életvezetési programokat kínálok neked, hogy az üzleted vagy az életed  vezetőjévé válhass. 

Éld meg legteljesebb önmagad!

A MannaCoach mögött

GÜRTLER SZILVIA vagyok – egy boldog és elégedett lélek.  Viszontagságos út vezetett el idáig. Egykor menekültem a manipulálással, szóbeli bántalmazással és elnyomással teli régi életemből. Majd elmélyült önismereti munka után, egy olyan szabad világot építettem magamnak, amelyben már tudatosan teremtem az új valóságomat, érzelmi, mentális, és anyagi bőségben megélt életemet. 

Coach és közgazdász is vagyok, azt tartom a legvalódibb értékeimnek, melyek legbensőbb lényem részét képezik. Ezekkel a képességeimmel belülről fakadó ráhangolódást, érzékelést, figyelmet, megértést, elfogadást és asszertív visszajelzést adok számodra is, ha engem választasz kísérődnek az utadon.

A saját életemmel mutatom meg, hogyan teremthetsz
te is örömteli, szabad, és bőségben megélt életet magadnak. 

Elért eredményeim

2020.
100 +
Coaching óra
1 +
Év vállalkozás
1 +
Elégedett ügyfél

Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk.