Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Írd újra pénzügyi mintáidat! Workshop

április 29, 2018 @ 10:00 de. - 5:00 du.

10.000Ft

Talán te is téped időnként a hajad, és azon csodálkozol, hogyan kerültél újra ugyanabba a katasztrofális gazdasági helyzetbe. Keresed, kutatod azokat az okokat, amelyek arra késztetnek, hogy ismétlődően ugyanazokat a bizonyos pénzügyi döntéseket hozd meg, amelyek ide vezetnek. Pedig tudván tudod, hogy előző alkalommal ugyanez történt, azt megelőzően szintén, sőt, még a megoldást is látod, mégsem aszerint cselekszel.

Ennek oka, hogy vannak olyan felismerhető pénzügyi mintázatok, amelyek a gazdagsághoz társíthatók; és ugyanígy vannak olyanok is, amelyek a szegénységhez, és az anyagi zűrzavarhoz kapcsolhatók. Ezek alakítják a pénzhez fűződő viszonyodat, ezek állnak a pénzügyi döntéseid hátterében. Nagyon sokszor ezeket fel sem ismered, mert fogalmad sincs arról, hogy ez egy mintázat. Ezekre mutathatnak rá például az ilyen jellegű cselekedeteid:

  • Rendszeresen több a havi költésed, mint a havi bevételed.
  • Úgy gondolod, hogy neked kötelességed gondot viselni másokra.
  • Bár megengedhetnéd magadnak, mégsem költesz a saját szükségleteidre.
  • Reggeltől estig, néha hétvégén is, megállás nélkül dolgozol, hogy megteremtsd az anyagi biztonságot.
  • Váratlanul kapott pénzt (örökség, jutalom, bónusz) szinte pillanatok alatt elherdálsz.

 

A jó hír, hogy ezek a sémák megváltoztathatók, így akármilyen helyzetben is vagy most, el tudod érni a valódi gazdagságot. Az, hogy valódi, azt is jelenti, hogy az anyagi biztonság mellett képes leszel kiélvezni a pénzügyi jólét nyújtotta örömöket. Hiszen abban semmi jó nincs, ha csak számolod a gyűlő forintokat, közben még egy hétvégi kiruccanást sem engedsz meg magadnak.

Megmutatok majd különböző forgatókönyveket, amelyek alapján fel tudod ismerni  azon meggyőződéseidet, pénzügyi mintáidat, amelyek  nem az anyagi bőség felé visznek. Meg tudod majd változtatni a pénzhez fűződő kapcsolatodat, és meg mersz majd engedni magadnak olyan dolgokat, amelyek segítenek abban, hogy élvezd a sikereidet.

A pénzügyi beállítottságod átalakítása jelentős változásokat hozhat az életedbe. Ez annyit tesz, hogy apránként, tudatosan odafigyelve, képes leszel változtatni a hozzáállásodon, és olyan  döntéseket meghozni, amelyek közelebb visznek az anyagi jóléthez.

Ha át akarod hangolni magad a gazdagságra, meg akarsz szabadulni az adósságaidtól, és változtatni akarsz megtakarítási szokásaidon, akkor itt a helyed ezen a workshopon.

[]
1 Step 1
Previous
Next
powered by FormCraft

Legyél egészséges pénzügyileg, érj el sikereket és indulj el a vagyonszerzés útján!

 

Részletek

Dátum:
április 29, 2018
Időpont:
10:00 de. - 5:00 du.
Összeg:
10.000Ft
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

Gürtler Szilvia
E-mail:
coach@mannacoach.com

Helyszín

Budaörsi út 25/a.
Budapest, MA 1118 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
06308215283