Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Teremtés és bőség workshop Budapesten

november 16, 2018 @ 5:00 du. - 8:00 du.

2900Ft
teremtés és bőség

Teremtés és bőség Manna workshop novemberben Magyarországon

Te a gondolataid foglya avagy aktív alakítója vagy? Nagyon nem mindegy! Mert akár teremtőek, akár behatárolóak, a gondolataid azok, amelyek a téged körülvevő valóságot megalkotják.

Nincs ebben semmi misztikus. Kérdezd csak meg bármelyik, jómódban élő embertársadat! Ha nem készen ölébe hulló családi vagyon örököséről van szó, azt fogja mondani, hogy egy őrült ötlettel, egy eredeti gondolattal kezdődött minden.

Gondolj egy nagyot, és váltsd valóra!

Ennyi a boldogság és a siker receptje. Ahhoz pedig, hogy a gyakorlatban meg tudd valósítani ezt az egyszerű és ésszerű tervet, egy tapasztalt szellemi vezető segíthet a legtöbbet.

Máltára költözésem és a vállalkozói-pénzügyi karrierről a személyiségfejlesztő coachingra történt átállásom óta élt bennem a küldetés a gondolata, hogy hazahozzam Neked az anyagi teremtés és bőség gondolattechnikáit. Ezért novemberben szemléletváltó workshopot szervezek Magyarországon mindazoknak, akik készek feladni a pénzzel és a jóléttel kapcsolatos eddigi gondolkodásmódot, ami ma az emberek többségét jellemzi.

Te vajon feltetted valaha magadnak a kérdést:

Miért van az, hogy egyesekhez szemlátomást dől a pénz?

Vannak emberek, akik könnyedén és szinte a lélegzetvétel természetességével jutnak hozzá vagyonokhoz. Mások reggeltől estig csak hajszolják a bolgodulás lehetőségeit, mégsem jutnak egyről a kettőre.

Akár hiszed, akár nem: a legnagyobb különbség a pénzre vonatkozó attitűdben, a hozzáállásban van. Az Élet, a Sors, az Univerzum, vagy nevezd bárhogy, egészen addig nem fog a vágyaid megvalósulásával szolgálni, amíg el nem hiszed, hogy mindez valóban jár neked, tényleg a tiéd lehet. Sőt, már most is az, csak ki kell nyúlnod érte. Anyagi teremtés workshopomon ezért most búcsút mondunk a szűkösségre és önmegtagadásra épülő viszonyulásnak.

Mi fog történni a novemberi bőség műhelyen?

Egyszerűen kivesszük a korlátokat a pénzzel kapcsolatos hozzáállásodból. Fogjuk a varázspálcát (a műhelygyakorlatokat), és eltüntetjük az öntudatlanul benned rejlő korlátot, ami határt szab annak, hogy mennyit vagy képes befogadni és birtokolni az élet értékes és örömszerző dolgaiból.

Az eszközeink, amelyekkel ezt közösen végrehajtjuk, a hatékonyan működő pénzügyi minták lesznek, amelyekre az eddigi beidegződéseket leváltjuk. Megnézzük, mi az, ami gondolati szinten hátráltat az anyagi és szellemi jólét elérésében, és az új pénzügyi térképedről törölni fogjuk ezeket akadályokat. Többé nem lesznek gátak közted és a Pénz közt!

Milyen eredményre számíthatsz?

Innentől csakis rajtad és a teremtő gondolataidon fog múlni, hogy mennyit és milyen formában szeretnél teremteni.

Ugye itt az ideje, hogy azt az életet éld, amit elképzeltél magadnak?

Jelentkezz a novemberi teremtés és bőség Manna workshopra!

[]
1 Step 1
Previous
Next
powered by FormCraft

Részletek

Dátum:
november 16, 2018
Időpont:
5:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
2900Ft
Esemény címkék:
, ,