Élj bőségben, szabadon, önazonos életet

Ha beleragadtál a mostani élethelyzetedbe, vagy úgy érzed nem találod az életcélod, szívbéli hivatásod, és még nem élsz teljes bőségben, szabadságban, akkor a legjobb helyen jársz. Egyedülálló önismereti módszereimmel már több száz embernek segítettem önmaguk megvalósításában, pénzügyi, lelki bőségük megteremtésében. Legyél Te is boldog, sikeres önmegvalósító!

kapcsolat

Élj bőségben, szabadon, önazonos életet

kapcsolat

Ha beleragadtál a mostani élethelyzetedbe, vagy úgy érzed nem találod a valódi életcélod, hivatásod és nem élsz teljes bőségben, szabadságban, akkor a legjobb helyen jársz. Egyedülálló önismereti módszereimmel már több száz embernek segítettem önmaguk megvalósításában, pénzügyi, lelki bőségük megteremtésében. Te lehetsz a következő!

Élj bőségben, szabadon, önazonos életet

kapcsolat

Ha beleragadtál a mostani élethelyzetedbe, vagy úgy érzed nem találod a valódi életcélod, hivatásod és nem élsz teljes bőségben, szabadságban, akkor a legjobb helyen jársz. Egyedülálló önismereti módszereimmel már több száz embernek segítettem önmaguk megvalósításában, pénzügyi, lelki bőségük megteremtésében. Te lehetsz a következő!

Legyél motivált, sikeres! - TV2 riport

Miben segítek neked tartalmaimmal?

Mesteri pénzügy menedzsment

Kiemelkedő kapcsolatok, harmonikus önkép kialakítása

Bevételeid skálázása

Karrier, életút

A szabad és bőséges élet valójában egy döntésnyire van tőled…

Gürtler Szilvia Vagyok...

Közgazdászként diplomáztam, és nagyságrendileg 25 évet töltöttem vállalkozásokban, multinacionális cégeknél, dolgoztam hitelbírálóként, menedzserként, projektvezetőként, szálloda vezetőként.

Egyre erősebben éreztem, hogy valami másra vágyom, mint egy multis íróasztalnál ülni naphosszat. Ekkor jelentkeztem coach képzésre, ahol nagyon sokat tanultam a kommunikációról, szemléletmódról, önismeretről és az élet megközelítéséről.

Valami változott bennem, ami által nagyot váltottam az életemben. Elváltam, otthagytam a közös cégünket, elköltöztem, és alig valamivel később kiköltöztem Máltára, mindössze 100 euróval a zsebemben.

Fogalmam sem volt, hogy mihez fogok kezdeni, miben fogok tevékenykedni. Azt az egyet biztosan tudtam, hogy teljesen más területen szeretnék dolgozni.

Izgalmas, és egyszerre ijesztő is volt számomra az, hogy gyakorlatilag az összes jövedelem forrásom, ami 25 évig biztosította számomra a kényelmet, a teljes biztonságot, az eltűnt, és újra a nulláról kell építkeznem.

A coach tudásom segített abban, hogy mélyen magamba nézzek, és megtaláljam, mi az, ami érdekel, és mi az, ahol a képességeimet használni tudom. Vállalkozni kezdtem újra.

5 év alatt odáig jutottam, hogy a két típusú vállalkozásom havi több ezer eurós bevételt biztosít számomra. Ez mára jóval többet jelent annál az akkori biztonságot nyújtó munkahelyeimnél, ahol még Magyarországon dolgoztam. Mostanra helytől, főnöktől és időtől független vagyok, és végre azt a szabad életet élem, amiről álmodtam.

Jelenleg ingatlan befektetésekkel, szálláshely szolgáltatással és online coachinggal foglalkozom, aminek a keretein belül magyar és angol nyelvű coaching üléseken és speciális mentorprogramokon adom át a tudásomat, tapasztalatomat és segítem a hozzám fordulókat, hogy elérjék az álmaikat.

Ingyenes tartalmak – 1

5 részes pénzügyi tudatosság tréning

Új pénzügyi tudatossággal, alacsonyabb költségekkel, magasabb életminőséget teremthetsz magadnak. Mindössze napi 30 perc befektetéssel.

Korlátlanul visszanézhető – ingyenes

Egy izgalmas pénzügyi tudatosság növelő 5 napra invitállak. Az eddig megszokott pénzügyi sémák, világról alkotott képek teljes újraalkotására. Olyan témákat hozok a videókban, amelyekkel másfajta szemléletre nyitom ki a szemed, és ezáltal egészen új típusú életvitelt tudsz kialakítani, 

Témáink között a célokról, fókuszról, energiákról, luxusról, és különböző hasznos tippek tárházáról hallhatsz más megközelítésben.

A videókhoz tartozik egy rövid leírás, valamint egy kérdezz-felelek extra videó is, amit a Bőséges Manna Csoportban érsz el.

Ingyenes tartalmak – 2

5 tudattalan akadály, ami miatt nem tudod növelni a bevételeidet

Jóval több pénzre lenne szükséged a vágyaid megvalósításához, de nem tudod hogyan indulj el?

Ingyenes útmutató, melyben mellébeszélés nélkül bemutatom, hogyan szabadulhatsz ki az anyagi szorítás ördögi köréből könnyebben mint valaha gondoltad volna

Ismerd meg végre a kirakós hiányzó elemeit, hogy rekordidő alatt elérhesd az anyagi függetlenséget, és végre álmaid életét élhesd!

Ingyenes tartalmak – 3

Alkalmazottból vállalkozó kihívás

Tudd le az alkalmazottból vállalkozóvá válás 5 legfontosabb lépését 5 nap alatt!

Gürtler Szilvia - Ingatlanbefektető, Coach és Közgazdász vezetésével

Indulj el életed talán legjövedelmezőbb útján, anélkül, hogy otthagynád a jelenlegi munkahelyed vagy befektetést eszközölnél.

További ingyenes tartalmak

Kövess Social Media Platformjaimon is

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és rögtön, és máris hozzáférést kapsz az ingyenes tréninghez, melynek első részét e-mailben küldöm el Neked. 

(Ne felejtsd el ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat.)

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és egyenesen az e-mail címedre küldjük el az e-könyvet.  (Ne felejtsd ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat!)

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és rögtön, majd egy perc alatt tudsz csatlakozni a kihíváshoz. (Nem küldünk spam leveleket, az adatokra a nagyértékű nyereményjáték miatt van szükség)

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör