Hogyan zajlanak a havi online Club-coachingok?

Minden hónapban tartunk egy csoport coaching-ot online, amiben ki tudjuk beszélni az adott témát, az ahhoz kapcsolódóan felmerült kérdéseket, tapasztalatokat a Clubtagokkal. Minden hónap második vagy harmadik hetében.

Annak érdekében, hogy erre az online beszélgetésre te is felkészülten (a véleményeddel, esetleges kérdéseiddel) érkezhess, ezeket a beszélgetéseket úgy ütemezzük be, hogy a tananyagok feldolgozása és a beszélgetés között kényelmesen legyen időd átgondolni, értékelni a tananyagban foglaltakat.

A MannaClub-ban nincs semmi kényszer. Ha szeretnéd megosztani velünk a gondolataidat az adott havi témával kapcsolatban, azt szívesen vesszük. Ha inkább csak csendes szemlélődő leszel eleinte, az is rendben van.

Itt mindenki szabadon szárnyalhat, a saját személyiségének megfelelően. Egy dolog biztos: hogy a témáink minden személyiségtípus esetén jelen vannak és érdekesek.

Az is teljesen természetes, ha nem minden téma érint egyformán mélyen a 12 hónapnyi témánkból. Talán van olyan, amiről most azt hiszed, neked semmit nem mond, ám olyan új megvilágítást tudok adni, ami elindít a változás felé. 

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör