Jóval több pénzre lenne szükséged a vágyaid megvalósításához, de nem tudod hogyan indulj el?

Ingyenes útmutató, melyben mellébeszélés nélkül bemutatom, hogyan szabadulhatsz ki az anyagi szorítás ördögi köréből könnyebben mint valaha gondoltad volna.

Ismerd meg végre a kirakós hiányzó elemeit, hogy rekordidő alatt elérhesd az anyagi függetlenséget, és végre álmaid életét élhesd!

Itt Már Hallhattál Rólam

Töltsd le INGYEN az e-könyvemet, és tudd meg, hogyan növelheted meg sokkolóan rövid idő alatt nagy mértékben a bevételeid, MLM vagy gazdag nagybácsi nélkül…

5 olyan kulcsfontosságú elemet mutatok meg neked, melyeket alkalmazva csupán 1 év alatt átléptem a havi 1.000.000 forintos nettó bevételt

Ebben az e-könyvben megmutatom:

Miért vagyok biztos abban, hogy segíteni tudlak?

Gürtler Szilvia vagyok, közgazdász, mentor, coach. 

Magyarországon különböző multinacionális cégeknél dolgoztam menedzserként, szakértőként. Emellett saját vállalkozásaimat vezettem.

2016-ban egy szál bőrönddel, lelkileg kimerülten, anyagilag megtépázva, válás után érkeztem Máltára, hogy új életet kezdjek.

Arra a tudásra alapozva, amit Neked is át szeretnék adni, egy idegen országban építettem fel, és vittem sikerre egy teljesen új vállalkozást, mellyel 5 év alatt több mint 100 millió forintot kerestem.

Vállalkozói-, tőzsdei-, ingatlan-befektetéseimmel mostanra megalapoztam a kényelmes életemet.

Az e-könyv letöltése után foglalj időpontot egy ajándék INGYENES konzultációra, ahol kifejezetten a Te helyzetedet kielemezve segítek Neked, hogy még gyorsabban elérd a céljaid.

Néhány téma, amit szoktunk érinteni a beszélgetés során:

A kőkemény igazság a világ és benne az emberek működéséről

Megnézzük, mi történik VALÓJÁBAN az életedben, hogyan tartod magad önként a mókuskerékben, és miért tűnik olyan nehéznek elérned az anyagi függetlenséged.

Tippek, amik segítenek gyorsan és könnyedén elérni az anyagi függetlenséget

Ezeket használtam (és tanítottam meg rengeteg embernek) én is, hogy vagyont építsek, majd pár év alatt anyagilag független ingatlanbefektető és pénzügyi mentor legyek.

Kielégítő választás számodra a kizárólagos alkalmazotti lét?

Napi 8 órát dolgozni, és biztonságban hinni magad jó választásnak tűnhet. 5 perc alatt rámutatok, mi történik veled, ha életed végéig alkalmazott maradsz.

A létfontosságú elem az anyagi függetlenség eléréséhez

Ez a legfontosabb eleme a kirakósnak, ha tényleg el akarod érni az anyagi függetlenséget. Enélkül biztosan jóval tovább tart és nehezebb az út - ezért javaslom, hogy alkalmazd!

Mit kerülj el, amikor megpróbálsz több pénzt keresni

Légyszíves soha, de SOHA ne csináld ezt, ha a bevételeid szeretnéd növelni. (Hacsak nem szeretnél monoton és kötött életet élni ÉVEKKEL tovább, mint amúgy kellene.)

Szerezz azonnali hozzáférést az INGYENES e-könyvhöz!

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és mi egyenesen az e-mail címedre küldjük el az e-könyvet.  

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és egyenesen az e-mail címedre küldjük el az e-könyvet.  (Ne felejtsd ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat!)

Mi az az 5 tudattalan akadály, ami miatt nem tudod növelni a bevételeidet?

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör