fbpx

Megkeresésedet köszönöm

Megkeresésedet köszönöm. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot levélben. Küldök egy rövid tesztet, hogy te magad is jobban ráláss arra, miben tudlak legfőképpen segíteni. Megírom, és videóban elmondom azt is, hogy mire számíts a Feltáró beszélgetés során, és hogyan, mivel készülj fel a beszélgetésre. Bízom benne, hogy már ismerősként üdvözölsz majd a beszélgetésünk során.

Én már készülök a beszélgetésünkre, te is érkezz úgy, hogy átgondolod a fő kérdésedet. Megkeresésedet köszönöm, várlak a lefoglalt időpontban.

Addig is várlak szeretettel folyamatosan növekvő Facebook közösségemben, ahol önismereti témákban osztok meg információkat. Kattints ide és nyomj egy like-ot!

A Bőséges Manna csoportban pedig rendszeresen kihívásokkal, izgalmas kalandokkal, és videós ötletekkel, újdonságokkal mélyítheted ismereteidet. Ez egy belsőségesebb felület, sok-sok konkrét, informatív tartalommal.

Fejlődj közösségben hatékonyan!

A MannaClub az önazonosságod elérésében, és a megújulásodban segít. Egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol együtt haladunk, egymást támogatjuk. Folyamatosan bővülő ismeretanyagot kínálok a Clubban, amelyet könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba. Havonta új kurzusok, videók, kreatív feladatok, e-könyvek támogatják az önazonosságod és a megújulásod.

mannaclub

MannaClub

Legfontosabb életterületeid átalakításához, a megújulásodhoz a MannaClub tagság ad neked felismeréseket, gyakorlatokat.

Nézd meg a videóimat, és iratkozz fel a YouTube csatornámra!

Ha a videók szerelmese vagy, akkor kövess a MannaCoach YouTube csatornán, ahol gyakorlati tippeket osztok meg közérthetően.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör