Olyan online kurzusokat állítottam össze, amelyekben eddigi élettapasztalataim alapján megszerzett tudásomat adom át.

A tananyagok egy-egy speciális élethelyzetet dolgoznak fel, és segítenek téged, hogy könnyebben megbirkózz a felmerülő kétségeiddel.

A kurzusok gyakorlati tanácsokat, tudnivalókat nem tartalmaznak, annál inkább lelki megerősítéseket és motivációs eszközöket.

Az online kurzusok segítségével otthonról, saját tempód szerint tudod feldolgozni a tananyagokat, és elvégezni a kapcsolódó gyakorlatokat.  

A virtuális leckék során videók, audió hanganyagok, podcastok és szöveges leírások segítségével kalauzollak végig az adott témához kapcsolódó feladatokon. A leírásokat természetesen gyakorlással tudod rögzíteni, ezért sok feladat kapcsolódik az adott leckékhez. 

Mik az online kurzusok jellemzői?

Bármikor

Legyen szabadidőd a hét bármely napján, a nap bármely percében, otthonról, kényelmesen, saját tempód szerint tudsz haladni a tananyagokkal.

Bárhol

Legyél bárhol a világban, elég, ha hozzáférésed van egy számítógéphez, vagy bármilyen okos eszközhöz, és máris eléred a tanfolyamot.

Hozzáférhető

A felülethez való hozzáféréseddel megismételheted a kurzust, bármikor és bármennyiszer elolvashatod, megnézheted, elvégezheted.

Kényelmes

Letölthető anyagok, valamint online támogatás vár a tanfolyamon. Ingyenes frissítések, kiegészítések járnak minden megvásárolt tananyaghoz.

Mi történik a kurzusokon?

A virtuális leckék során végigvezetlek az adott témákhoz kapcsolódó kérdéseken. Rámutatok a felmerülő kételyekre, és olyan módszereket mutatok, amelyek segítségével ezeket el is tudod oszlatni. Olyan utakat fedezel majd fel, amelyeken elindulva valóra váltod álmaidat.

Mik az online kurzusok előnyei? 

Saját tempódban, a magad igényei szerint haladhatsz utazási időveszteség, és naptár egyeztetési problémák nélkül. Örökös hozzáférésed pedig lehetővé teszi a folyamatos ismétlést, vagy adott feladat-típusok begyakorlását. 

Mik az online kurzusok hátrányai?

Ami az előnye, az egyben a hátránya is. Nevezetesen az, hogy a saját tempód szerint haladsz, így ha picit lustább vagy, netán egyéb teendőidet sorolod előrébb, akkor nem lesz túl hatékony a fejlődésed. Önmagad motivátora leszel. 

Mit kapsz a kurzus elvégzése során?

Hozzáférés

Vásárlást, fizetést követően azonnal megkapod e-mailben a hozzáférési adatokat, amelyekkel eléred a választott kurzus felületét.

Kurzus

A kurzusok érthető, logikus formában segítenek eligazodni a témával kapcsolatos kérdésekben, eloszlatni bizonytalanságokat.

Közösség

Egy támogató, zárt közösség tagja leszel, ahol egymást is motiválhatjátok a felvetéseitekkel, megoldási javaslataitokkal. 

Konzultáció

Folyamatos lehetőséged van  konzultálni az oktatási felületen a kurzus teljes időszaka alatt. Kérdések, válaszok segítenek.

Önismeret

Olyan önismereti gyakorlatokat kapsz, amelyekkel közelebb kerülsz önmagadhoz, megtalálod, mi a szívügyed, mi lelkesít igazán.

Tudás

Olyan magabiztosságot, és önelemző tudást kapsz, amely segítségével bármikor képes leszel felépíteni a saját utad.

Kurzusaim, amelyek közül választhatsz: