Az önismeret az egyik legfontosabb terület az életünkben. Miért? Azért, mert ez az alapja minden döntésünknek, minden reakciónknak. Ezért aztán egyben ez az egyik legnagyobb feladatunk is, hiszen annyi mindent raktak ránk, raktunk magunkra és rakódott ránk eddigi életünk során, hogy néha már alig találjuk önmagunkat a sokféle szerep között. Ebben az önfelfedezésben, újra magadra találásban segítelek coachng programjaimmal, önismereti online kurzusaimmal és utazási programjaimmal. Kezdj el ismerkedni önmagaddal, megismerni és elfogadni adottságaidat, képességeidet egyszerű, átlátható és önépítő programjaim segítségével.  

Önismeret kurzusok

Rezgésszint-emelő alapkurzusok

5 alkalmas coaching

Élethelyzeted tisztázására, az első lépésekhez

Áthangoló program

1 éves önismeret program

Az önismeret kurzusok segítenek, hogy magasabb rezgésszintre kerülj olyan alap emberi értékekben, mint például a hála és a szeretet.

Az 5 alkalmas coaching sorozatot akkor javaslom, ha rendbe akarod tenni magadban, merre kívánsz elindulni, és mi a megoldásra váró teendőd. 

Várlak szeretettel az Áthangoló programon, ahol készség szintűvé fejlesztjük a gondolati változásodat, és az életed eseményei mentén fejlődsz a tudatosságban. 


ÖNISMERET KURZUSOK

Olyan online önismereti kurzusokat állítottam össze neked, amelyek segítenek magasabb energiaszintre hangolódni, ezáltal még több örömöt, szeretetet, hálát árasztani és befogadni.

A kurzusok lelki megerősítéseket, motivációs eszközöket, új szemléletmódot egyaránt adnak, ezzel segítve érzelmi és tudati megerősödésedet, életed aktuális átformálását. 

Az online kurzusok otthonról, saját tempódban feldolgozhatóak. Hatása akkor van a kurzusnak, ha végighallgatod, és a kapcsolódó feladatokat is komolyan veszed, és végigcsinálod. 

A virtuális leckék során videók, audió hanganyagok, podcastok és szöveges leírások segítségével kalauzollak végig az adott témához kapcsolódó feladatokon. A leírásokat természetesen gyakorlással tudod rögzíteni, ezért sok-sok feladat kapcsolódik az adott leckékhez. 

COACHING beszélgetés

coaching


ÁTHANGOLÓ program

Hangolódj át önmagadra, önnön frekvenciádra, és a saját vágyaidra. Találd meg azt a belső világot, ami benned él, csak eddig elfojtottad. Találd meg a saját hangodat, a saját életedet. 

Sokmindent hallottál, olvastál, láttál, tanultál, csak nehéz megtalálni ebben a hangzavarban önmagad. Segítek rátalálni arra, aki te vagy, és megmutatom, hogyan halld meg a saját hangod, a lelked szavát. 

1 évig kísérlek ezen az úton, és leszek partnered abban, hogy kibontakoztasd azt a csodálatos lényt, aki ott szunnyad benned, és roskadozik a rárakott szerepek, és elvárások alatt. Szabadítsd fel magad! 

hála

Ha kérdésed van, vagy bizonytalan vagy abban, melyik programomat válaszd, jelentkezz be egy ingyenes online beszélgetésre, hogy átbeszéljük, hogyan tudom leginkább támogatni a te céljaidat. 

manna magazin letöltés