fbpx

Manna Magazin köszöntő

Örömmel üdvözöllek a Manna Magazin olvasói között, és a Manna közösségében.

Az első lapszám hamarosan érkezik a postaládádba. Adig is görgess lejjebb, és nézd meg, hogyan s miképp kapcsolódhatunk. 

1. lépés

A Bőséges Manna csoportban hozzád hasonlóan gondolkodó és a bőség felé vezető úton járó emberekkel találkozhatsz. Mindent megteszek azért, hogy mihamarabb megéld te is a benned és körülötted jelen lévő bőséget. Várunk a bőségben! 

2. lépés

Jelöld meg a leveleimet biztonságosnak!

Nemcsak értesítőket, hanem hasznos információkat, videókurzusokat, letölthető ebookat küldök neked. Ezért fontos, hogy beállítsd a tőlem kapott e-maileket biztonságos levélnek, és helyezd át az elsődleges üzenetek közé. Akár készíthetsz egy külön mappát a leveleimnek, így utólag is kényelmes lesz visszakeresned őket.

Várd a tőlem érkező leveleket. Ha nem látod a bejövő levelek között az üzenetem, akkor nézd meg a Levélszemét, Spam mappákban. Ha 24 órán belül nem kapsz semmit, írj nekem a hello@mannacoach.com címre, és elküldöm újra a linket.

3. lépés

Fejlődj közösségben hatékonyan!

A MannaClub az önazonosságod elérésében, és a megújulásodban segít. Egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol együtt haladunk, egymást támogatjuk. Folyamatosan bővülő ismeretanyagot kínálok a Clubban, amelyet könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba. Havonta új kurzusok, videók, kreatív feladatok, e-könyvek támogatják az önazonosságod és a megújulásod.

4. lépés

Nézd meg a videóimat, és iratkozz fel a csatornáimra!

Kövess a különböző csatornáimon még több értékes tartalomért!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör