fbpx

Manna Magazin köszöntő

Örömmel üdvözöllek a Manna Magazin olvasói között, és a Manna közösségében.

Az első lapszám hamarosan érkezik a postaládádba. Adig is görgess lejjebb, és nézd meg, hogyan s miképp kapcsolódhatunk. 

1. lépés

A Bőséges Manna csoportban hozzád hasonlóan gondolkodó és a bőség felé vezető úton járó emberekkel találkozhatsz. Mindent megteszek azért, hogy mihamarabb megéld te is a benned és körülötted jelen lévő bőséget. Várunk a bőségben! 

2. lépés

Jelöld meg a leveleimet biztonságosnak!

Nemcsak értesítőket, hanem hasznos információkat, videókurzusokat, letölthető ebookat küldök neked. Ezért fontos, hogy beállítsd a tőlem kapott e-maileket biztonságos levélnek, és helyezd át az elsődleges üzenetek közé. Akár készíthetsz egy külön mappát a leveleimnek, így utólag is kényelmes lesz visszakeresned őket.

Várd a tőlem érkező leveleket. Ha nem látod a bejövő levelek között az üzenetem, akkor nézd meg a Levélszemét, Spam mappákban. Ha 24 órán belül nem kapsz semmit, írj nekem a hello@mannacoach.com címre, és elküldöm újra a linket.

3. lépés

Fejlődj közösségben hatékonyan!

A MannaClub az önazonosságod elérésében, és a megújulásodban segít. Egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol együtt haladunk, egymást támogatjuk. Folyamatosan bővülő ismeretanyagot kínálok a Clubban, amelyet könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba. Havonta új kurzusok, videók, kreatív feladatok, e-könyvek támogatják az önazonosságod és a megújulásod.

4. lépés

Nézd meg a videóimat, és iratkozz fel a csatornáimra!

Kövess a különböző csatornáimon még több értékes tartalomért!

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör