fbpx
milyen tudásanyag vár a Clubban
Tudásanyag - MannaClub

Milyen tudásanyag vár a MannaClubban?

Amint belépsz, és körbenézel, rengeteg tudásanyag vár a MannaClubban. Nemcsak témakörönként vannak csoportosítva a különböző tartalmak, hanem típusonként is. Ezért most abban kívánlak segíteni, hogy könnyebben eligazodj a bejegyzések, gyakorlatok, a kurzusok és az egyéb lehetőségek között.  Gyere, és nézd meg, hogyan tudsz rálépni arra az útra, amelyen az álom hivatásod által valósítod meg önmagad.

A MannaCoach oldalára érkezve a Manna menü feletti Belépés gombra kattintva tudsz belépni a fiókodba.

A belépésnél megadod az e-mail címedet és a jelszavadat. Ekkor a csakis MannaClub tagok számára elérhető menü is megjelenik számodra a felső sorban.

Hogy épül fel a tartalom?

A Club tudásanyag menüpont alatt témakörönként csoportosítva találsz blogcikkeket. Olyan témákat boncolgatok, amelyek feldolgozása segít egy-egy régi hitrendszert, téged már nem szolgáló gondolatot átalakítani, és a felismerések által tisztulást hozni. Hetente egy új cikket posztolok sok-sok videóval, amelyek mind az adott témához kapcsolódnak. A videók 2 és 5 perc közöttiek, így könnyedén feldolgozható a tartalmuk. A blogcikkek alján rövid gyakorlatot kapsz, amit javaslom, hogy mindenképp végezz el. Így rögzül leginkább az új gondolat. Ez a szekció neked való, ha szereted a videókat, és a részletesebb magyarázatokat. Itt éred el továbbá a szélesebb látógatói közönség számára is olvasható blogcikkek zárt tartalmi elemeit.

A Képzelet szárnyán nevezetű menüpont alatt havonta 1-2 kreatív gyakorlat vár. Ezek a gyakorlatok az életed átalakításában segítenek és kreatív javaslatokkal vezetnek. Bármikor könnyedén elvégezhetőek, és szinte bármilyen élethelyzetedre alkalmazhatóak. Neked való ez a tartalom, ha a gyors, ötletes gyakorlatokat szereted, amelyekkel pillanatok alatt átlátsz egy-egy adott helyzetet. A feladatok gyakran a Club tudásanyag blogcikkeihez,, videóihoz adnak másfajta feldolgozást.

Minden hónapban egy új varázskurzus is felkerül a Varázskurzusok menüpont alá. Ezek a kurzusok a fantáziád beindításával segítenek abban, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Hanganyagok és kvízek támogatják a megértésed. Neked ajánlom a varázskurzusokat, ha szereted a különleges történeteket, és a kalandos játékokat. Itt bőven lesz részed ilyenekben. Időkapszulában utazhatsz, üzenetet küldhetsz a mesebeli hírmondóval és sok-sok hasonló izgalmas játékban vehetsz részt. Figyelem! Attól, hogy fantáziadúsan, kreatívan mutatom be a feladatot, attól még komoly megértéseket hoz. Főként a feldolgozás módjában és a befogadás segítésében különbözik a klasszikusabb Club tudásanyag tartalomtól. Abban, hogy kikerülsz végre a az agyalásból, és átlépsz a határtalan énedbe, azaz a könnyed varázslás és teremtés birodalmába.

Mindezek mellett minden hónapban egy club csoport coachingot is tartunk online, amely során átbeszéljük a témához kapcsolódó kérdéseket, felmerült ötleteket, gondolatokat. Legyél te is az, aki a saját legnagyobb kihívásodat behozod témaként, így a személyes élethelyzetedre tudok reagálni.

A Clubban több típusú tartalmat is találsz:

  • Tudásanyagok
  • Videóval kombinált blogcikkek – hetente
  • Kreatív gyakorlatok – kéthetente
  • Mini varázskurzusok – havonta
  • Hanganyagok
  • Kvízek
  • Club csoport coaching – havonta

Amikor egy-egy témában segítségre van szükséged, ezek a tartalmak egészen biztosan gyakorlati segítséget kínálnak neked. 

Szerző: Gürtler Szilvia

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör