fbpx
milyen tudásanyag vár a Clubban
Tudásanyag - MannaClub

Milyen tudásanyag vár a MannaClubban?

Amint belépsz, és körbenézel, rengeteg tudásanyag vár a MannaClubban. Nemcsak témakörönként vannak csoportosítva a különböző tartalmak, hanem típusonként is. Ezért most abban kívánlak segíteni, hogy könnyebben eligazodj a bejegyzések, gyakorlatok, a kurzusok és az egyéb lehetőségek között.  Gyere, és nézd meg, hogyan tudsz rálépni arra az útra, amelyen az álom hivatásod által valósítod meg önmagad.

A MannaCoach oldalára érkezve a Manna menü feletti Belépés gombra kattintva tudsz belépni a fiókodba.

A belépésnél megadod az e-mail címedet és a jelszavadat. Ekkor a csakis MannaClub tagok számára elérhető menü is megjelenik számodra a felső sorban.

Hogy épül fel a tartalom?

A Club tudásanyag menüpont alatt témakörönként csoportosítva találsz blogcikkeket. Olyan témákat boncolgatok, amelyek feldolgozása segít egy-egy régi hitrendszert, téged már nem szolgáló gondolatot átalakítani, és a felismerések által tisztulást hozni. Hetente egy új cikket posztolok sok-sok videóval, amelyek mind az adott témához kapcsolódnak. A videók 2 és 5 perc közöttiek, így könnyedén feldolgozható a tartalmuk. A blogcikkek alján rövid gyakorlatot kapsz, amit javaslom, hogy mindenképp végezz el. Így rögzül leginkább az új gondolat. Ez a szekció neked való, ha szereted a videókat, és a részletesebb magyarázatokat. Itt éred el továbbá a szélesebb látógatói közönség számára is olvasható blogcikkek zárt tartalmi elemeit.

A Képzelet szárnyán nevezetű menüpont alatt havonta 1-2 kreatív gyakorlat vár. Ezek a gyakorlatok az életed átalakításában segítenek és kreatív javaslatokkal vezetnek. Bármikor könnyedén elvégezhetőek, és szinte bármilyen élethelyzetedre alkalmazhatóak. Neked való ez a tartalom, ha a gyors, ötletes gyakorlatokat szereted, amelyekkel pillanatok alatt átlátsz egy-egy adott helyzetet. A feladatok gyakran a Club tudásanyag blogcikkeihez,, videóihoz adnak másfajta feldolgozást.

Minden hónapban egy új varázskurzus is felkerül a Varázskurzusok menüpont alá. Ezek a kurzusok a fantáziád beindításával segítenek abban, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Hanganyagok és kvízek támogatják a megértésed. Neked ajánlom a varázskurzusokat, ha szereted a különleges történeteket, és a kalandos játékokat. Itt bőven lesz részed ilyenekben. Időkapszulában utazhatsz, üzenetet küldhetsz a mesebeli hírmondóval és sok-sok hasonló izgalmas játékban vehetsz részt. Figyelem! Attól, hogy fantáziadúsan, kreatívan mutatom be a feladatot, attól még komoly megértéseket hoz. Főként a feldolgozás módjában és a befogadás segítésében különbözik a klasszikusabb Club tudásanyag tartalomtól. Abban, hogy kikerülsz végre a az agyalásból, és átlépsz a határtalan énedbe, azaz a könnyed varázslás és teremtés birodalmába.

Mindezek mellett minden hónapban egy club csoport coachingot is tartunk online, amely során átbeszéljük a témához kapcsolódó kérdéseket, felmerült ötleteket, gondolatokat. Legyél te is az, aki a saját legnagyobb kihívásodat behozod témaként, így a személyes élethelyzetedre tudok reagálni.

A Clubban több típusú tartalmat is találsz:

  • Tudásanyagok
  • Videóval kombinált blogcikkek – hetente
  • Kreatív gyakorlatok – kéthetente
  • Mini varázskurzusok – havonta
  • Hanganyagok
  • Kvízek
  • Club csoport coaching – havonta

Amikor egy-egy témában segítségre van szükséged, ezek a tartalmak egészen biztosan gyakorlati segítséget kínálnak neked. 

Szerző: Gürtler Szilvia

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör