fbpx
hála napló
Tudásanyag - MannaClub

Mit jelent MannaClub tagnak lenni?

Nagy valószínűséggel, én mint coach elfogult vagyok, mert szinte a nap 24 óráját szívesen töltöm személyiségfejlesztéssel, és a saját fejlődésemre, javamra szolgáló tevékenységekkel. Ebbe a világba hívlak be, ahol élvezet a megértés, az új nézőpont befogadása, és a fejlődés. A célom az, hogy MannaClub tagnak lenni egyet jelentsen az öröm, a tudatosság, a szabadság megélésével.

Bőséges tartalom

A rendszeres videótartalmakat, és blogcikkeket, a kreatív feladatokat, és a varázskurzusokat, no meg a másfél órás online csoport coachingot az összes MannaClub tagnak szívből ajánlom.

Itt annyi tartalmat találsz, ami kényelmesen belefér az idődbe, mégis óriási változást hoz az életedbe. Persze csak akkor, ha valóban odateszed magad, meghallgatod a videókat, és elvégzed a feladatokat. Sőt, a rendszeres tartalom áttekintést, az időről-időre visszatérést, egyes feladatok újra elvégzését, és a videók újra és újra meghallgatását kifejezetten ajánlom.

Lehet, hogy ennek érdekében picit alakítanod kell a megszokott napi rutinodon. A változásért te tudod megtenni az első lépést – akár egy kis plusz szabadidő létrehozásával. Én már most köszönöm az idődet, hálás vagyok érte. Ígérem, minden itt töltött pillanatodat igyekszem hasznossá és szemléletformálóvá tenni.

MannaClub tagként minden zárolt tartalomhoz, videóhoz, gyakorlathoz, kurzushoz hozzáférsz. Mindezekkel elképesztő változásokat tudsz elérni az életedben. Teljesen átlakíthatod a kapcsolódásaidat, megváltoztahatod a környezetedhez való viszonyulásodat, megteremtheted a bőségben élt életed, és újraírhatod a jövődet. Mindezt játékos formában, kreatív gyakorlatokkal, örömmel élheted meg.

Persze ehhez a te elkötelezettséged, lelkesedésed is szükségeltetik. Ha szívvel-lélekkel részt veszel a programban, akkor garantált a változásod.  Én a magam részéről mindent megteszek, hogy elérd a kívánt eredményt.

Közösség

Hab a tortán, hogy egy olyan csoportnak lehetsz itt a tagja, ahol egymást támogatjuk, segítjük és kihívások során át fejlesztjük. Értéket teremtünk, és értékeinket erősítjük.  Hozzád hasonlóan gondolkodó, vagy hasonló problémákkal érkező emberek csoportjához tartozni nemcsak azért jó, mert otthon érezheted magad, befogadottnak, de azért is, mert a közösség ereje mindig hatalmasat lendít az egyéni helyzetek megoldásán is.

Minden MannaClub tagnak maximális szabadsága van. Ha megosztod velünk a gondolataidat a havi club csoport coachingon, azt szívesen vesszük. Ha inkább csak csendes szemlélődőként nézel körül, az is rendben van. Itt szabadon szárnyalhatsz, a saját személyiséged hívása szerint.

Várlak nagyon nagy szeretettel MannaClub tagnak!

Szerző: Gürtler Szilvia

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör