Neked


COACHING

A coaching nem csak arról szól, hogy te kiöntöd nekem a szíved, meséled az élettörténeted, én pedig meghallgatlak. A folyamat akkor működik, ha közösen munkálkodunk a megoldáson. Én kérdéseimmel bővítem a lehetőségek körét, te pedig elkötelezetten, aktívan veszel részt a munkában, és alakítod a nézőpontodat.

Ha úgy érzed, olyan életminőséget képviselek, amilyet te is szeretnél elérni, akkor segíthetek eljutni oda,  ahova vágysz. Megmutatom, milyen az én életem, és módszereket adok a kezedbe ahhoz, hogy eljuthass saját megálmodott célodig.


KURZUSOK

Olyan online kurzusokat állítottam össze, amelyekben eddigi élettapasztalataim alapján megszerzett tudásomat adom át. A tananyagok egy-egy speciális élethelyzetet dolgoznak fel, és segítenek téged, hogy könnyebben megbirkózz a felmerülő kétségeiddel.

A virtuális leckék során videók, audió hanganyagok, podcastok és szöveges leírások segítségével kalauzollak végig az adott témához kapcsolódó feladatokon. A leírásokat természetesen gyakorlással tudod rögzíteni, ezért sok feladat kapcsolódik az adott leckékhez. 


TRÉNINGEK

Ha tele vagy álmokkal, lelkesítő elképzelésekkel, csak valahogy nehezen megy a megvalósítás, akkor itt az ideje egy kicsit más szemmel nézned a tervezésre, a teremtésre. Tréningjeimen a megszokottól eltérő módon vesszük végig a tervezés lépéseit, a kapcsolódásban rejlő erőt és a bőség teremtésének módját. Valamint mélyére nézünk a halogatásnak, a motiválatlanságnak és a pénzzel kapcsolatos hiedelmeknek is.

Gyere, élvezd a máltai meleg tengerpartot, és közben tapasztald meg, hogyan tudod átültetni az elképzeléseidet az álomból a valóságba!


UTAZÁSOK

Mi van akkor, ha az utazáshoz kapcsolódó kellemes érzéseket összekötöd egy coaching programmal? Ha úgy utazol, hogy a külső világ felfedezése mellett teret engedsz belső világod felszínre kerülésének is? 

Akárhogyan is vágsz neki ennek az útnak, egy biztos: mindenképpen jó hatással lesz az életedre. A természet, a különleges helyszínek a feltöltődést segítik, a coaching pedig a magadra találást, az elmélyülést.

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör