fbpx

Neked


COACHING

A coaching nem csak arról szól, hogy te kiöntöd nekem a szíved, meséled az élettörténeted, én pedig meghallgatlak. A folyamat akkor működik, ha közösen munkálkodunk a megoldáson. Én kérdéseimmel bővítem a lehetőségek körét, te pedig elkötelezetten, aktívan veszel részt a munkában, és alakítod a nézőpontodat.

Ha úgy érzed, olyan életminőséget képviselek, amilyet te is szeretnél elérni, akkor segíthetek eljutni oda,  ahova vágysz. Megmutatom, milyen az én életem, és módszereket adok a kezedbe ahhoz, hogy eljuthass saját megálmodott célodig.


KURZUSOK

Olyan online kurzusokat állítottam össze, amelyekben eddigi élettapasztalataim alapján megszerzett tudásomat adom át. A tananyagok egy-egy speciális élethelyzetet dolgoznak fel, és segítenek téged, hogy könnyebben megbirkózz a felmerülő kétségeiddel.

A virtuális leckék során videók, audió hanganyagok, podcastok és szöveges leírások segítségével kalauzollak végig az adott témához kapcsolódó feladatokon. A leírásokat természetesen gyakorlással tudod rögzíteni, ezért sok feladat kapcsolódik az adott leckékhez. 


TRÉNINGEK

Ha tele vagy álmokkal, lelkesítő elképzelésekkel, csak valahogy nehezen megy a megvalósítás, akkor itt az ideje egy kicsit más szemmel nézned a tervezésre, a teremtésre. Tréningjeimen a megszokottól eltérő módon vesszük végig a tervezés lépéseit, a kapcsolódásban rejlő erőt és a bőség teremtésének módját. Valamint mélyére nézünk a halogatásnak, a motiválatlanságnak és a pénzzel kapcsolatos hiedelmeknek is.

Gyere, élvezd a máltai meleg tengerpartot, és közben tapasztald meg, hogyan tudod átültetni az elképzeléseidet az álomból a valóságba!


UTAZÁSOK

Mi van akkor, ha az utazáshoz kapcsolódó kellemes érzéseket összekötöd egy coaching programmal? Ha úgy utazol, hogy a külső világ felfedezése mellett teret engedsz belső világod felszínre kerülésének is? 

Akárhogyan is vágsz neki ennek az útnak, egy biztos: mindenképpen jó hatással lesz az életedre. A természet, a különleges helyszínek a feltöltődést segítik, a coaching pedig a magadra találást, az elmélyülést.

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör