PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG MINI TRÉNING

Magasabb életminőség, alacsonyabb költségszinttel

Szeretettel köszöntelek a tréning 5. utolsó napján

A mai napon az utolsó témához értünk. Hasznos tippeket, ötleteket osztok meg veled, hogyan gondolkodj akkor is vállalkozóként, ha alig csörög valami a zsebedben. 

A videóhoz tartozik egy rövid leírás, gyakorlat,  valamint egy kérdezz-felelek extra videó is, amit a Bőséges Manna Csoportban érsz el.

Mindenképp érdemes csatlakoznod, rendszeresen hozok videókat, kihívásokat, érdekes témákat a csoportba, hogy megvitassuk, és elmeséljétek, ti hogyan látjátok az adott témakört. 

Készen állsz a tippekre? Az új szemléletre? Ha igen, akkor vágj bele most! 

5. NAP

gyakorlati tippek a magasabb életminőség kialakításához

A pénzügyi tudatosság tréning utolsó napján főképpen olyan gyakorlati tippeket osztok meg veled, amelyek segítségével ötleteket, inspirációt gyűjthetsz a magasabb életminőség kialakításához, és végre elkezdhetsz túllépni az anyagiakon. 

Mi történik akkor, ha mindössze 20.000 forint van a zsebedben, és UFO-ként érzed magad egy idegen városban, ismeretlenek között? Hogyan gondolkodhatsz, és mit tehetsz egy ilyen helyzetben? 

Bár a mai videóban konkrét ötleteket, tippeket hoztam a megvalósításra, azt javaslom, vázold fel a saját verziódat. 

Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy ismeretlen helyen landoltál, se munkád, se szállásod, se pénzed, és innen kell felépítened egy új életet. 

Készíts akciótervet, hogy mivel kezdesz, és hogyan folytatod. Vázolj fel különféle alternatívákat, olyan lehetőségeket, amelyek pénz nélkül is előre visznek. 

Mennyire megy könnyedén, hogy megtaláld ezeket a lehetőségeket? Vagy mennyire ragadsz bele abba, hogy pénz nélkül semmire sem jutsz? 

Extra feladatként összegezd, értékeld, és ismerd el magad mindazért, amit véghezvittél a héten. Ülj le néhány percre, és idézd fel a legszebb pillanatokat, a legfontosabb mondatokat, és a számodra legerősebb szemfelnyitó feladat megoldásokat. 

A magam részéről egész héten azon voltam, hogy értéket adjak, amivel hasznos tudást viszel el magaddal. Remélem, hogy sikerült, és gazdag kincses kosárat állítottál össze magadnak.

Az utolsó nap kérdezz-felelek búcsú videóját itt találod: 

https://www.facebook.com/szilvia.gurtler/videos/363420959178221

Hálásan köszönöm, hogy velem tartottál ebben az 5 napban. Nagyon örülök, ha megosztottad már velem az élményeidet, ha pedig még nem, akkor kíváncsian várom őket. Még küldök neked egy levelet a tréning összefoglaló oldalával, ahol bármikor eléred az 5 videót és gyakorlatot. Ígérem, továbbra is kapcsoaltban maradunk. Szeretettel: Szilvi

Díjmentes online meeting lehetőség

Limitált ideig lehetőséged van most befoglalni egy számodra megfelelő időpontot egy közös meetingre, amely során felmérjük a jelenlegi életszituációd és személyre szabott gyakorlatias tanácsokkal látlak el, amelyeket egyből implementálhatsz a hétköznapjaidba! Legyen szó akár pénzügyekről, vállalkozásról, társaskapcsolatokról.

GAZDAGODJ E-KÖNYV

Ha megrekedtél egy bizonyos szinten a pénzügyeidben, és tovább kívánsz lépni a gazdagodás útján, akkor ez a könyv neked szól.

Szemfelnyitogató gondolatokkal segítelek a meglévő hitrendszered, és pénzzel való kapcsolatod átalakításában.

Gürtler Szilvia Vállalkozás fejlesztő, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach, Ingatlanbefektető

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör