Lásd az életcélod, teremts az élethivatásoddal, és élvezd a bőség áramlását

Életcél nélkül fogalmad sincs, merre tartasz. Kitűzöl és megvalósítasz kisebb célokat, ám azok valahogy nem adják meg a belső elégedettséged, továbbra is kutatásban vagy. Megmutatom, hogyan találj rá az életcélodra, a víziódra. 

Ha már megvan az Életcélod, jöhet az eszköz, amivel megvalósítod. Ez az Élethivatás, amiben kiteljesedsz, és használod a képességeidet. Amiben jól érzed magad, örömmel végzed, és általta teremted meg a gazdagságban élt életed. 

Már látod az Életcélod, és éled az Élethivatásod, amivel beindul a pénz áramlás. Nyílj meg a bőségnek, élvezd a bőség áramlását. Tanuld meg befogadni a pénzt, a gazdagságot, és hidd el, hogy mindez neked is jár, az életed alapvető része lehet. 

Csatlakozz a Bőség folyam programhoz!

Ez a program teljeskörű, átfogó támogatást nyújt ahhoz, hogy az életcélodat megtalálva, az élethivatásod segítségével rátalálj a bőség folyamra. 

Indulj el az önmegvalósítás útján!

Már az életcélod megtalálása sem olyan egyszerű, ezért létrehoztam a MannaClub közösséget, ahol az önismeret különböző témáiban találsz videókat, kurzusokat, gyakorlatokat. Ezek segítenek az önbizalmad erősítésében és elindítanak az önmegvalósítás felé. 

mannaclub

MannaClub

Legfontosabb életterületeid átalakításához, a megújulásodhoz a MannaClub tagság ad neked felismeréseket, gyakorlatokat.

céltervező füzet

$39.99

Tervezz álmokból célokat

Kezdd el élni azt az életet, amelyre születtél!  Váltsd valóra az álmaidat a Céltervező füzettel!

A munkát élvezni is lehet