12 hónap alatt felépítjük/stabilizáljuk a vállalkozásodat, megsokszorozzuk a bevételed, és átalakítjuk az életed.

Mindegy, hogy honnan indulsz, milyen végzettséged van, és mit dolgozol éppen. Az elmúlt időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy tudati váltással, elszántsággal sikerül átalakítanod az életedet. Úgy állítottam össze a Sikerprogram  mentor csomagot, hogy bármilyen helyzetben is vagy, egy év alatt megtöbbszörözzük a jövedelmed, méghozzá kevesebb, és hatékonyabb tevékenységekkel, mint eddig.

Itt az ideje kiszakadni a mátrixból és újraprogramozni az életed, amelyben újra te vagy a főnök!

Eleged van abból, hogy csak dolgozol, mint egy robot, mégsem jutsz előre?

Belefáradtál abba, hogy nem tudod megengedni magadnak, amire vágysz, és csak azért dolgozol, hogy ne legyen probléma a számlákkal, és az alapvető megélhetéseddel?

Ez talán már a sokadik csodaszolgáltatás, amit látsz, és amiről azt reméled, hogy egy csettintésre megoldja az összes problémád.

Talán nem örülsz annak, ha azt mondom, semmi, így ez sem megy egy csapásra. Kemény,  elkötelezett, kitartó munka és cselekvés juttat el a célodig.

A Sikerprogramot a korábbi programjaimon szerzett tapasztalatok alapján állítottam össze, kiegészítve, tovább fejlesztve azokat. Az elmúlt pár évben több tucat embernek segítettem gyökeresen megváltoztatni az életét a Duplázó programom segítségével, ami részét képzi a sokkal teljesebb és személyre szabottabb Sikerprogramnak. 

Itt van például Kata, aki a Siker program első fél éve alatt eljutott egyik legnagyobb vágya megvalósításához. 

6 hónap alatt ott tart, hogy nemhogy egy házat, hanem egyből kettőt vásárol.  

Ő maga ezt így fogalmazza meg: „Semmi nem változott bennem, csak a szemléletem.”

Nos, ez a semmi a minden. Gondolati váltással az egész életed irányát megváltoztatod.  

Valójában a dolgok nem olyan ködösek, mint ahogyan azt gondolod…

 

A világtörténelem során még sosem volt lehetőséged olyan könnyen pénzt keresni, mint manapság.

A valódi különbség a bőségben, és az átlagos életet élő között az, hogy a bőségben élő dobozon kívül gondolkozik, elbukik, összegzi a tapasztalatokat és  feláll, ahogy újjászületik mint egy főnixmadár.

Kutat, tanulmányoz, kísérletezik, és belevág az ismeretlennek tűnő lehetőségekbe. 

A bőségben élő ember azért él bőségben, mert hajtja őt a belső vágy. Szívből, lélekből cselekszik, válallva akár a kudarc lehetőségét is.

A belső vágya rendíthetetlen az igazi élménydús élet megélésére, megtapasztalására. 

Kilép az olyan helyzetekből, amiből azt látja, nincs kiút.

 

Ebben a videóban Gary mesél arról, hogy indult el a Siker programon, milyen kétségek voltak benne, és mi vitte rá arra, hogy mégis belevágjon. 

Siker programba csatlakozása után rögtön az első héten 1,5 Mio forint extra jövedelmet ért el az amúgy is közel milliós nagyságrendű bevétele fölött.   

Az ő szavaival: „Már egy-két alkalom alatt Szilvi felülírta az attitűdömet, és brutális, hogy mekkora változást értünk el ezáltal.”

Ha úgy érzed, hogy nem becsülnek meg a munkahelyeden kellően, 

Nem kapod meg azt a fizetést, ami méltányosan arányosnak érzel a munkádért,

Mégis azt érzed, ha ez a munka nincs, akkor összedől az életed,

Megszűnik a biztonság,

Kicsúszik a kezed közül az irányítás, 

Akkor itt az ideje kezedbe venned a sorsod, és megdupláznod, tripláznod a jövedelmed. 

Nagyzónak tűnhetnek ezek a számok, ám te is láthatod, hogy világszerte emberek milliói élnek meg a saját hobbijukból és teremtenek elérhetetlennek tűnő vagyonokat az internet segítségével.

Saját online webáruház, szaktudásuk kurzusokon keresztüli értékesítése, szabadúszói szakmák, videók készítése, blog oldalak írása, influencerkedés, kriptovaluták, day-trading…

Ez csak néhány olyan lehetőség, ami több millió ember életét változtatta meg, mindezt úgy, hogy helytől, időtől, főnöktől függetlenül, élvezettel teszik a dolgukat.

Szandra a hobbijából akart extra bevételt teremteni, hogy kiegészítve a főállásból származó jövedelmét, magasabb életszínvonalat teremtsen magának. 

5 hét alatt 100.000 forintot generált olyan lehetőségekkel, amelyeket előzőleg észre sem vett. 

Mit mond erről ő? „Máshogy állok a pénzhez. Nincs tétje, hiszen csak a plusz jövedelmemmel játszom.”

A MannaCoach programjaival abban segítelek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt eljuss az anyagi függetlenségig.

Az elmúlt hónapokban több tucat ember bizonyította be a programjaim által, hogy milyen könnyen el lehet érni az anyagi függetlenséget, évekig tartó kemény munka és próbálkozások tucatjai nélkül. Neked is tudok segíteni ebben. 

Életem során rengeteg céget építettem fel, és vállalkozást vezettem. Menedzserként embereket és projekteket egyaránt vezettem. Vállalkozói, sikerkereső szemmel nézem a világot, és folyamatosan azon jár az eszem, melyik lehetőségből mit tudok elővarázsolni. Ez lehet olyan „talált” apróság is, amely mellett más akár elsétál, meg olyan nagyszabású lehetőség is, amellyel vagyonok teremthetők. Mindig, mindenhol, mindenben és mindenkiben meglátom az esélyt, amiből kiindulva megvalósíthatók a legszebb és a legmerészebb tervek. 

Eredmény, hatékonyság, siker a jelszavaid vezetőként. Segítek, hogy megteremtsd, megtartsd és  tovább növeld. 

Gürtler Szilvia

Gürtler Szilvia – Közgazdász, Ingatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközi Minősített Coach

Tedd meg az anyagi és érzelmi függetlenség felé vezető első lépést!

Talán magad sem hiszed el, hogy lehetséges, amit kínálok, különösen a Te esetedben. Megnyugtatlak, hogy a megélhetéshez is alig elegendő bevétellel rendelkező, robotoló, több gyermekes szülőknek is sikerült már a duplázás, ami az egész életüket változtatta meg. Neked is sikerülhet. Állj bele az erődbe és válassz új életet!

1-2. hónap:

Alaposan megvizsgáljuk a célodat, feltérképezzük az akadályokat, amelyek miatt eddig nem jutottál még oda, és szemléletformálással feloldjuk azokat. Mindehhez kiegészítő elektronikus tartalmakat, könyvet, és videókat kapsz extra segítségül. 3*1 óra és 3*30 perc, azaz összesen 4,5 óra személyes coaching formájában dolgozunk.

3-5. hónap:

Ezt követően, amikor már színtiszta a cél, és kristálytiszta a miért, becsatlakozol a személyes választásod szerinti délelőtti, vagy délutáni Duplázó programba. Itt 5*90 perces csoportmunkában dolgozunk együtt többen, és 5*60 perc személyes mentoring segít a megvalósításban. 

6-7. hónap

Itt egy picit szusszanunk, és megnézzük, miképpen tudod stabilan integrálni az életedbe a programon megvalósítottakat. 5*60 perc mentorálás vagy coaching, attól függően, mi segíti leginkább az implementálást. 

8-10. hónap:

Belevágunk az Emelkedj programba, hogy újabb szintet emelkedj. Stratégiai tervet készítünk, rendszereket állítunk össze, és megtanulod, hogyan gondolkodj az egyszemélyes vállalkozói attitüd helyett vállalkozásban, 6*90 perces csoportmunkában és 4*60 perces egyéni mentorálásban dolgozunk. 

11-12. hónap:

Az eddig tanultak részletesebb megvalósítása, az egyedi terved valóra váltása 6*60 perc személyes mentorálással. 

A program kezdetétől hozzáférésed van a MannaClub teljes tartalmához: videókhoz, gyakorlati feladatokhoz, kurzusokhoz. 

1 évet beletenni az életedből valamibe…

 

Elsőre soknak, riasztónak tűnhet az egy évi közös munka. Pedig gondolj csak bele, most mit csinálsz.

45-50 évet raksz bele valamibe, amiről elhitették veled, hogy működő rendszer. Mit érzékelsz menet közben? Azt, hogy te valami egészen másra vágysz. Eszedben sincs még további éveket beleölni valamibe, amiből teljesen más sül ki, mint amit te akarsz.

A tanulj fiam, és egy jó munkahelyen majd megöregszel, szép nyugdíjat kapsz ideája már a múlté. Alig akad olyan hely, ahol díjazzák a hosszú távon ott dolgozó munkavállalókat, a nyugdíj ígérete egyre messzebbi távolságban, és az élet, amire azt mondták, hogy boldoggá tesz, korántsem váltja be a hozzá fűzött reményeket. 

Valóban, ez a világ már egy más világ, és ha még a régi rendszerben gondolkodsz, akkor nemhogy egy év, hanem tíz is kevés ahhoz, hogy magadtól kilépj, és más életet teremts.

Ha most elkezded, egy év múlva már biztosan másképpen élsz, és milliókat viszel haza. Az eredményeket pedig emcsak egy év múlva látod meg, hanem már az első egy-két hónapo után. Így nemhogy ingyen van neked a program, hanem még extra jövedelmet is termelsz általa. 

Nos, van egy éved arra, hogy minimum huszat megspórolj? 

Timi volt az egyik legszkeptikusabb résztvevő. Nehezen indult el, és még menet közben is látszott, hogy alig-alig hisz a sikerben.

A fordulat akkor következett be, amikor az első 50.000 forintos megrendelése beérkezett. Onnantól megállíthatatlan volt. Az új célja a mostani jövedelme megduplázása.  

„Végre határozott rendszerem és céljaim vannak.” Mondja Timi

Gürtler Szilvia

A program első kézzelfogható eredménye a bevételeid duplázása!

A jövedelmed megduplázni sokkal könnyebb lehet, mint most gondolod. Nagy valószínűséggel egyszerűen nem ismered a megfelelő lépéseket, amelyeket betartva nagyon messzire juthatsz.

Bármit is dolgozz most, elvégeztem helyetted a kemény munkát, ezért ha követed a gyakorlatias útmutatásom, akkor relatív rövid idő alatt kétszer annyit fogsz keresni, mint jelenleg. Ezt a folyamatot tudjuk tovább vinni, és egy év alatt megtöbbszörözni a bevételeidet.

Nem csak időt spórolszz, hanem sokkal komolyabb eredményeket érhetsz el, mint amire valaha egyedül képes lennél.

A program során nagyon alaposan kidolgozzuk a célod, és megvizsgáljuk az oda vezető eszközöket. A hogyanról a Duplázó program gondoskodik, a rendszert pedig az Emelkedj program adja meg hozzá. Mire felocsúdsz, ripsz-ropsz eltelik majd egy év, te pedig egy működő, könnyedén jövedelmet termelő rendszert építesz fel magadnak, amivel a vágyaid megvalósítása egycsapásra egyszerűnek látszik. 

Kevesebb munkával, több pénzt? Kérdés helyett már magabiztos kijelentés lesz benned. 

Judit már belevágott, és a Duplázó programon elért eredményeit magasabb szintre kívánja emelni.

Az ott elért havi 100.000 forint extra jövedelem csak kóstoló volt számára, fő célja egy önálló vállalkozás felépítése. 

Judit hálás, mert ahogy mondja: „Rátapintottál a lényegre, és nagyon gyakorlatias hozzáállást kaptam. „

Vedd komolyan magad! 

 

Akkor dolgozzunk együtt, ha komolyan gondolod az életmód váltást, a bőségtudatos gondolkodást. Ez nem csak egy dogma, amit könyvekből, idézetekből megtanulva szajkózol, hanem egy egészen más létforma, bőségtudatos gondolkodással. 

Ha belevágsz, garantáltan másképp fogsz élni nagyon hamar. Mások lesznek a prioritásaid, és ez a kapcsolataidra is hatással lesz. 

Belevágunk, hogy megháromszorozzuk, négyszerezzük a jövedelmed? 

Nekilátunk, hogy kevesebb munkával több pénzt teremts?

Készen állsz? 

Az emberek 98%-a nem tudja komolyan növelni a jövedelmét megfelelő segítség nélkül. 

Még a rutinos vállalkozók nagy százaléka sem jut el az anyagi függetlenségig, és megreked egy bizonyos bevételi szinten. Ugyanez vonatkozik a munkavállalókra, akkor is, ha a karrierlétrán szépen lépkednek felfelé. 

Miért? Senki nem tanította meg nekik, hogyan teremtsenek több pénzt úgy, hogy ezzel arányosan a kemény munka és befektetett idő nem növekszik. Számodra azonban van más út. 

Megmutatom, mit tettem, hogy közel nulláról pár év alatt havi több ezer Eurós jövedelemre tegyek szert. Ami még fontosabb: megmutatom, hogyan érik el ugyanezt ügyfeleim, és hogyan érheted el te is mindezt, ugyanazokat a lépéseket alkalmazva, amivel én ide eljutottam.

Gürtler Szilvia

Spórolj meg magadnak több évnyi költséges próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt spórolhatsz és eredményes lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi függetlenség eléréséhez.

Készen állsz, hogy megduplázd a jövedelmed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid több évnyi kemény munka befektetése nélkül. 

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

Talán nem sok coachnál találkozol garanciával, Én azért vállalom mégis, mert biztosan tudom, hogy ha jelen vagy a csoport programokon, és elvégzed a feladatokat, akkor Neked is sikerül a duplázás, mint ahogy eddig is mindenkinek, aki részt vett a programomon.

A  Sikerprogramba való belépéseddel teljes biztonsággal fektetsz magadba, hiszen elégedettségi garanciát nyújtok. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha mindent tisztességesen elvégzel, és mégsem vagy elégedett az eredményekkel, akkor ingyen foglalkozom veled személyesen 2 alkalommal. Ha ezek után sem vagy elégedett, az utolsó forintig visszatérítem a befektetésed. 

Vedd Igénybe Az INGYENES És Kötelezettségmentes 20 Perces Konzultációt Most (Alapáron 33 Euro – 12 E Ft)

Az elköteleződésmentes beszélgetés során kifejezetten a Te helyzetedről beszélünk, és megmutatom, hogyan tudok segíteni abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kimagasló növekedést érj el.

Röviden összefoglalom mit kapsz az INGYENES konzultáció során…

Ez a konzultáció KIZÁRÓLAG akkor szól neked, ha komolyan gondolod az anyagi függetlenség elérését, és vállalkozásod beindítását a lehető legrövidebb idő alatt. Emiatt (is) a jelentkezők száma limitált. Foglalj be egy időpontot most, hogy bebiztosítsd a helyed a konzultációra.

További visszajelzések

Siker program visszajelzés
Siker program visszajelzés

Itt Már Hallhattál Rólam

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör