BŐSÉG STRATÉGIA TRÉNING

VÁLJ MEGVALÓSíTÓVÁ!
A megvalósíthatóság stratégiája

Ha tele vagy álmokkal, lelkesítő elképzelésekkel, csak valahogy nehezen megy a megvalósítás, akkor itt az ideje egy kicsit más szemmel nézned a tervezésre, a teremtésre. Kurzusaimon a megszokottól eltérő módon vesszük végig a tervezés lépéseit, a kapcsolódásban rejlő erőt és a bőség teremtésének módját, Valamint mélyére nézünk a halogatásnak, a motiválatlanságnak és a pénzzel kapcsolatos hiedelmeknek is.

Gyere, élvezd a máltai meleg tengerpartot, és közben tapasztald meg, hogyan tudod átültetni az elképzeléseidet az álomból a valóságba!

Máltára költözésem és a vállalkozói-pénzügyi karrier személyiségfejlesztő coaching tudásával kiegészítése hozta azt a küldetést, hogy megmutassam neked az anyagi teremtés és bőség gondolattechnikáit. 

Névtelen terv (1)
 • TE A GONDOLATAID FOGLYA VAGY, AVAGY ALAKÍTÓJA?
  Nagyon nem mindegy! Mert akár teremtőek, akár behatárolóak, a gondolataid azok, amelyek a téged körülvevő valóságot megalkotják. Nincs ebben semmi misztikus. Kérdezd csak meg bármelyik, jómódban élő embertársadat! Ha nem készen ölébe hulló családi vagyon örököséről van szó, azt fogja mondani, hogy egy őrült ötlettel, egy eredeti gondolattal kezdődött minden.

 • GONDOLJ EGY NAGYOT, ÉS VÁLTSD VALÓRA!
  Ennyi a boldogság és a siker receptje. Ahhoz pedig, hogy a gyakorlatban meg tudd valósítani ezt az egyszerű és ésszerű tervet, egy tapasztalt szellemi vezető segíthet a legtöbbet.

 • EGYENSÚLY
  Hozz egyensúlyt az életedbe, találd meg azt a minőséget, amely téged jellemez. 

Tervektől a valóságig

como_hacer_agenda_bullet_journal_paso_a_paso_tumblr.jpg_524172160
NEKED MI A VALÓSÁGOD?

Hányszor futottál már neki egy-egy komoly elképzelésednek? És hányszor váltottad valóra a terveidet? Hányszor volt, hogy félúton kifulladtál, visszafordultál, vagy elkanyarodtál a kijelölt útról?

Keressük meg, mi az igazi vágyad és mozgatórugód. Hagyjuk az unalomig ismételt SMART célkitűzést és nézzünk egy picit más szemmel a céljaidra.

 • Fedezd fel a valódi céljaidat,
 • Tervezz egy kicsit másképp,
 • Töltődj inspiráló energiával, motivációval a megvalósításhoz.

Fejezd ki magad, mutasd meg magad

EGYSÉGBEN ÖNMAGADDAL

Adódott már olyan helyzet az életedben, amikor bénultan álltál, és nem tudtál megszólalni sem? Amikor egyetlen épkézláb gondolat sem jutott eszedbe? Aztán hazaérve, vagy másnap számtalan választ kiötlöttél, mégsem voltál képes kommunikálni?

 • Vállald fel magad, fejtsd ki bátran a véleményed,
 • Mutasd meg azt, aki vagy, azt, amit gondolsz,
 • Fogadd el, hogy más másként gondolkodhat.
33

A nagy bőség projekt

photo-1526786220381-1d21eedf92bf
BŐSÉGBEN, SZABADON ÉLNI

Szeretnél egy varázspálcát, amellyel azonnal képes vagy befogadni az élet értékes és örömszerző javaiból? Amellyel elérheted mindazt az anyagi és szellemi jólétet, amire mindig is vágytál? Mostantól csakis rajtad és a tudatos gondolataidon múlik, hogy mennyit, milyen formában teremtesz, hol és miként, kivel és hogyan élsz meg.

 • Ismerd fel, hogy saját gondolataiddal teremted a körülményeidet,
 • Légy éber a teremtéseidre,
 • Álmodd magad a bőségbe.
Ugye itt az ideje, hogy azt az életet éld, amit elképzeltél magadnak.
Vigyázat, komoly életmód-váltás következik a kurzus után!