Céltervező

4.99

KEZDD ÉLNI ÁLMAID ÉLETÉT! 

Ezzel a Céltervezővel olyan eszközt kapsz a kezedbe, amellyel otthon, a hanganyagok és a letölthető pdf-ek segítségével saját magad feltérképezheted, milyen elképzeléseid vannak életed elkövetkező időszakáról.

Mélyebben meg tudod vizsgálni, mik is a valóságos motivációk egy-egy elképzelésed mögött, és a felismeréseid mentén tudod egyre tudatosabbá csiszolni a céljaidat.

Bízz magadban, és hidd el, képes vagy megteremteni a vágyott életedet.

Tervezd hát meg tudatosan a jövődet!

Leírás

Gratulálok,

hogy álmaid megvalósításának útjára léptél, és ehhez a céltervező használatát választod. Azzal, hogy úgy döntöttél, kezedbe veszed életed irányítását, már megtetted az első fontos lépést, amelyet a céljaid megtervezése követ.

Talán egyszerűnek gondolod a célok leírását: ripsz-ropsz, máris kész vagy, hiszen pontosan tudod, mit akarsz. Mégis, amellett, hogy ez tényleg az egyszerűbbnek tűnő része, a leölthető pdf-ek kitöltése komolyabb diónak bizonyulhat az előzetesen vártnál.

Ha rászánod az energiát az átgondolt kitöltésre, tisztába kerülsz önmagaddal, és a kérdések hatására felismerések, új ötletek garmada tűnik elő elméd legmélyéről. Gyakran felgyorsulnak a folyamatok, ahogy minden a helyére kerül benned.

Az őszinte válaszadás nagyon fontos, hiszen magadnak építed a jövőt, a változást. A lemásolt, majmolt álmokkal az a baj, hogy nem motiválnak téged, és egy idő után csak azt látod, megint elakadtál, nem halad a szekér, jottányit sem jutottál közelebb a megvalósuláshoz. Ilyenkor mindig érdemes leülnöd, és elgondolkodnod, mennyire volt sajátod ez az álom.

Neked saját élményekre, saját érzésekre van szükséged, ezeket öntsd formába, mert csak így tudsz hozzájárulni a boldogságodhoz.

A cél legyen a te célod,

és tartsd fontosnak azt, hogy megvalósítsd.

  • Mi az, amit te akarsz?
  • Mi az, amit szeretnél elérni?
  • Ki vagy te ekkor?

A céltervező kérdéseinek megválaszolása, a letölthető pdf kitöltése során át tudod gondolni, pontosan mire is vágysz, mit szeretnél elérni. Sok esetben az eredetileg legfontosabbnak gondolt cél a tervezés végére teljesen átalakul, vagy akár ki is esik a rostán. Sőt. Ha úgy ülsz neki, hogy fogalmad sincs, mi az igazi célod, nincs semmilyen elképzelésed, vagy annyi minden kavarog a fejedben, hogy azt sem tudod, melyik célra fordítsd a figyelmedet, akkor is segítség a füzet, mert a végére megjön a tisztánlátásod.

A céltervezés időt, energiát és nyugalmat kíván. Akkor kezdj bele, ha rá tudsz hangolódni, el tudsz benne mélyedni. Engedd meg magadnak, hogy ez itt és most csak rólad szóljon.

Kezdj neki mielőbb a céltervező feldolgozásának, és kerülj közelebb álmaid megvalósításához! Ha segítségre van szükséged, vagy szeretnél tovább haladni a megvalósítással, akkor keress meg, hogy közösen fordíthassunk életed kerekén.

Gürtler Szilvia