fbpx

CoachLife coach mentorprogram

Kinek szól? Neked, ha coachként végeztél, és fel akarod építeni a coach életedet.

Milyen ütemben? 10 alkalmas személyes online mentorprogram, ahol az üléseken megtervezzük és összerakjuk a coach vállalkozásodat. Tervet készítünk a megvalósításra, és meghatározzuk a szükséges lépéseket. Az ütem rajtad múlik, úgy haladunk, ahogy neked kényelmes.

Hogyan épül fel? 10 alkalommal beszélünk, alkalmanként másfél órát. Az ülések között az együtt meghatározottak szerinti feladatokat végzed. Az egyes alkalmak között limitált e-mailes kapcsolattartást tudok vállalni.

MannaClub tagként 10% kedvezményt kapsz a tagság ideje alatt minden termékemre, így a mentorprogramra is. Ha még nem vagy tag, várlak szeretettel!

780.00

Leírás

Elvégezted a coach tanfolyamot. Még bizonytalan vagy, merre tovább és hogyan. Keresed azt, mi a leginkább hozzád illő hang.

Ügyfelek? Honnan? Hogyan is tudnál eladni valamit, amikor te segítesz? Marketing? Ahhh…. Rengeteg teendő, azt sem tudod, melyik felületen, hogyan kezdj neki. Vállalkozás? Milyen formában, mikortól, miből?

Ismerős kérdések? Segítek, hogy megtaláld a specializációdat, és felépítsd a coach vállalkozásodat. Éveket spórolhatsz meg így. Én beleraktam a saját éveimet már. 🙂

Kezdjünk bele mielőbb, hadd épüljön az a praxis! Addig is ajánlom, olvasd el a Coach kalauz című interjúkötetemet, ahol a coach létük kezdeteiről faggatom az interjú-alanyaimat. Hasznos, érdekes információkhoz juthatsz mind az ő válaszaik, mind az én coach történetem által.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CoachLife coach mentorprogram” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör