Duplázó program

149.00

Próbáld ki magad a való életben, és duplázd meg a bevételed ezen az 5 hetes gyakorlati megvalósítással kombinált pénzügyi tudatosság programon.

Minden héten másfél órás csoportos beszélgetés, 3 alkalommal 20 perces személyes tervező beszélgetés, és a program idejére korlátlan e-mailes elérhetőség.

Olvasd el a további részletes leírást a Duplázz! oldalon!

A következő program 2021. december 7-én indul.

Leírás

Duplázd meg a bevételedet! Tapasztald meg, hogy mindenféle befektetői szaktudás nélkül is teremthetsz.

Ebben az 5 hetes programban megtanulsz bátrabban bánni a pénzeddel, és megtanulod nemcsak azt, hogyan duplázd  meg a befektetésedet minden héten, hanem azt is, hogy hogyan fogadd be ezt a növekedési ütemet.

Megtaláljuk azt az irányt, amelyik számodra a leginkább komfortos befektetési vonal Ne ijedj meg, és ne gondolj nagy dolgokra. Apró lépésekben megmutatom, hogyan bízz magadban, és érd el a vágyott célod.

Az 5 hetes programban az alábbiakon megyünk végig:

Hetente 1,5 órás online csoport beszélgetésen átnézzük, hogyan tudtad átalakítani a szemléletedet, mennyit haladtál a pénzügyeid terén, és mit teremtettél az eltelt hétben. Három alkalommal, ideálisan az első, a harmadik és az ötödik héten 20 perces személyes pénzügyi coaching beszélgetésen elkészítjük a személyes duplázó tervedet. A beszélgetések között korlátlan e-mail elérhetőséget biztosítok, így bátran kérdezhetsz tőlem, arra 12 órán belül válaszolok és segítelek.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duplázó program” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

céltervező füzet

$39.99

Tervezz álmokból célokat

Kezdd el élni azt az életet, amelyre születtél!  Váltsd valóra az álmaidat a Céltervező füzettel!

A munkát élvezni is lehet