Emelkedj program

Neked szól az Emelkedj program, ha már elindultál a vállalkozásoddal, vagy erősen vállalkozói gondolkodásmóddal éled a menedzseri életed. Már elértél havi 500 Ezer forint bevételt, és a következő lépcsőfokra kívánsz lépni, ahol egyéni vállalkozóból vállalkozássá alakulsz át.

Az Emelkedj program 6 hetes mentorprogram ideje alatt 6 darab csoportos online találkozón emelkedsz, és 3 alkalommal 30 perc személyes mentorálásban részesülsz. Emellett szakmai tartalommal, videókkal, és egyéb kiegészítő anyagokkal támogatom a vállalkozóból vállalkozássá válásodat.

650.00

Leírás

A programon szó lesz vezetői készségekről, stratégiákról, tervezési módszertanról és sok egyébről. Semmiképp se száraz, unalmas, mindenhol hallott módszertanokra készülj. Megmutatom azokat is, persze, ám a hangsúly sokkal inkább a gyakorlaton, a megvalósításon van.

Így természetesen a tőlem megszokott gyakorlati útmutatóval tudod az életedet, vállalkozásodat magasabb szintre emelni. Nagyon minimális – éppenhogy a megértéshez szükséges – elméleti résszel, annál több gyakorlással, való életben történő megvalósítással egybekötött programot kapsz.

Itt már a rendszerekben gondolkodást, a rendszer szinten tervezést, stratégiával és tudatos irányítással épjtkezést sajátítod el. Már nem ad hoc, egyedül hozol meg döntéseket, hanem átgondolt, megalapozott terv mentén, a növekedésed irányának megfelelően.

A program egyik célja, és szinte automatikus hozadéka itt is – ugyanúgy, ahogy a Duplázó programnál – a bevételeid megduplázása.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emelkedj program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör