Inspirációs coaching bérlet

Inspirációs, azaz rólad szóló, az adott helyzetedből kivezető, új irányokra átvezető, inspiráló coaching folyamatra számíts.

 • Az inspirációs coaching bérlet tartalma:
  6*60  perc online coaching beszélgetés.
  5-10 db megerősítő otthoni feladat.
 • 1 személyre szabott életmese audió.
 • A személyes találkozók között 1 db e-mail kommunikációs lehetőség.

MannaClub tagsággal 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Coaching bérletet.

1,090.00

Leírás

6 alkalommal találkozunk online, 60 perces coaching üléseken. Célszerű a 6 alkalmat megszakítás nélkül, 6 egymást követő hétre beidőzíteni. Az ülések közti időszakra az előzőleg átbeszélt témáidhoz kapcsolódó feladatokat adok, amelyeket a két ülés között átnézek, és azok alapján felkészülök a következő beszélgetésünkre. Az ülések végén egy extra életmese hanganyagot is küldök neked a folyamatunkról.

Nézd meg ezt az 5 perces videót, ahol elmondom, miről szól a coaching, így jobban átlátod, mire számíts a coaching ülésen.

Ebben a 2 perces videóban pedig azt is megmutatom, én mit képviselek.

A coaching ülésen te vagy fókuszban. A te igényeid, iránymutatásod alapján haladunk végig ezen személyes folyamaton, amely csak és kizárólag rólad szól. Beszélgetünk is, és leginkább olyan coaching gyakorlatokat hozok, amelyek segítségével egyre tisztábban látod önmagadat, és az eddigi reakcióidat. Azáltal pedig, hogy már tisztán látod őket, meg is tudod változtatni a mintázatokat.

Bevilágítunk a rejtett zugokba, hogy a fényben meglásd magad. És ha látod magad, akkor pontosan tudod majd, hogy merre haladj.

A beszélgetések során nagyon sok mindent felszínre hozunk, irányba teszünk. Ez önfeltárással, önelfogadással jár, és őszinteséget feltételez. Az ülések az indító löketek, a beszélgetések közöttti időszakban te dolgozol a felismeréseidet támogató, megerősítő feladattal.

Elkötelezetten gyere. Garantálom a változásod. Ezért az ajánlatom nem kevesebb, mint hogy a  coaching bérlettel eljuttatlak oda, ahova tartasz. Tudod már, merre induljunk?

Inspirációs coaching bérlet termékről 2 értékelés

 1. Köves Éva

  Valóban eljuttatom oda, ahova tartok, sőt túl is szárnyaltuk az addigi eljépzelésemet🙏.
  Hétről hétre izgatottan vártam a találkozót, utána még nagyobb izgalommal a megbeszéltek megvalósítását.
  Egyértelműen megérte, hálás vagyok, hogy belevágtam a Szilvivel való közös munkába💃.
  Szeretettel ajánlom Őt, ha Valós segítségre van szükség! 🤗

 2. Andrea Qvick (megerősített tulajdonos)

  Èrdekesen hozott össze a sors Szilvivel, állásra jelentkeztem nála de a páciense lettem 😉 Már az online interjú telefonbeszélgetésünkkor éreztem, hogy inkább ezt szeretném töle! Nagyon tetszett, hogy fél szavakból is megérti mit szeretetnék mondani! Sok területet megkapirgáltunk ebben a coachingban. Sorra jöttek felszínre az érzelmek és azok miértje, amit nagyon jól szavakba is tudtunk önteni! Engem ez telibe is talált, ugyanis a bennem lappangó majd forrongó elégedetlenség a kitörést, majd a csendes lecsillapodást is eredményezte. 🙂 Persze nincs vége a táncnak … 🙂 Szerettem Szilvivel dolgozni, készíteni a házi feladatokat, várni a találkozásokat! Felkészült, pontos, fókuszban van! Határozottan ajánlom Öt :))

  • Gürtler Szilvia

   Köszönöm szépen, Andi! Nagyon szerettem én is a veled való együttműködést, nagyon lelkes voltál, és mindig elkészültél a feladatokkal. Láttam, ahogy ülésről ülésre alakltál, és bízom benne, hogy ezt a változást tudod tovább vinni, és felépíteni vele a vágyott életedet. Várom én is a folytatást veled. Előre tovább. <3

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör