Inspirálódj Máltán - önismereti utazóknak - MannaCoach

Inspirálódj Máltán – Önismereti utazóknak

899.00

Hagyd ott a hétköznapokat, tapasztald meg az elcsendesedés, a magadra figyelés örömét.

Élvezd a napfényt, a tengert, és a személyedre alakított coaching programot.

Integráld be az itteni, másfajta energiát, hogy közelebb kerülj álmaidhoz.

Leírás

Hogyan inspirálódj? 

Hiszem, hogy a belső sugallatainkat követve megtalálhatjuk a kellő inspirációt vágyaink valóra váltásához. Ehhez egy valóban inspiráló, ihletet adó környezetben tudod megismerni, felfedezni, megérteni  önmagadat egy különleges kaland keretében, ahol kiszakadva a hétköznapokból barangolás, rácsodálkozás, és felismerések sora vár rád. 

Számomra az inspiráció az első lépcsőfok, amelynek következő állomása már a motiváció, a cselekvésre ösztönző erő. Amint ezt felleled magadban, már nemigen akad erő, ami visszatarthat téged a megvalósítástól. Különösen, mert a program során felkutatjuk azokat az erőforrásaidat, amelyeket a cselekvés érdekében mozgósíthatsz.

Inspirálódj Máltán!

Rendhagyó programra invitállak, ahol garantált élményekben lesz részed.  Mindarra rácsodálkozhatsz, ami körülvesz, és arra is, amit még önmagad elől is rejtegetsz. 

Nagyon intenzív időszak vár rád, készülj fel rá testileg, lelkileg egyaránt. A folyamat katartikus élményeket tartogat, és hatása még a hazaérkezés után is hosszan tartó. A fejlődésnek persze alapköve a Te részvételed, az, hogy mennyire teszed bele magad szívvel-lélekkel a feladatokba. Lesz olyan, ami komfortzónán kívüli, és rajtad áll, mit választasz, de jó, ha tudod, a fejlődés mindig ott kezdődik, ahol az ellenállásod van.

Mit tanulsz majd az inspirációs hét során?

Hogyan kapcsolódj?

A hét végére teljesen tisztába kerülsz a kapcsolataidban betöltött szerepeddel, rálátsz arra, mikor, hogyan reagálsz és már érteni fogod a miérteket is. Ha pedig érted, akkor kezelni is tudod majd.

Hogyan keretezz át?

A hét végére kicsit lazítani tudsz az örökös kontrollon, megismerkedsz olyan módszerekkel, amelyek erősítik az elfogadást benned, és a teret engednek a szíved vágyainak is.

Egyensúlyban?

A hét végére megtapasztalod, hogyan tudsz újra és újra visszatérni a középpontodba, hogyan tudsz kiegyensúlyozott, nyugodt maradni, és együtt működtetni a szíved és az elméd.

Hogyan engedj meg?

A hét végére megérted az akarás, az elengedés és a megengedés lényegét, valamint azt, hogy a jelenben létezve, és figyelve, a világról való érzékelésed is egészen más.

Ha nyitott vagy arra, hogy ne csak a kövezett úton, hanem lelked rejtett ösvényein is haladj, akkor ez az inspirációs utazás segít, hogy megtaláld kérdéseidre a válaszaidat. Ezekben a napokban meg tudod élni a szépséget, örömöt, kalandot, kihívást, ahogy pillanatról pillanatra változik benned minden, miközben a szívedben lakozó érzéseket élheted meg, nevethetsz, és megláthatod a szivárvány ezer színét.
Olyan programot állítottam össze Neked, amelyben az önismeretet összekötjük Málta ezerarcú tájainak, városainak megismerésével. Így összekapcsolhatod a kellemeset a hasznossal: csodás hetet tölthetsz a tenger partján, ragyogó napsütésben, megismerve ennek a kicsiny szigetnek zegét-zugát. Mindeközben bepillantasz belső eldugott kis járataidba is, ahol megannyi kincsed várja, hogy felfedezd.

Mi van a csomagban?

A csomagban szereplő programok

coaching

jóga 

masszázs

meditáció

városnézés

A csomagban foglalt szolgáltatások

reptéri transzfer a szállásra

Tallinja buszbérlet

Tallinja hajójegy 

belépő múzeumokba, 

közös reggelik

egy alkalommal közös vacsora a program helyszínén

szállás 6 éjszakára

Az ár nem tartalmazza

Máltára utazás költségeit (repülőjegy árát),

egyéb, programban nem szereplő étkezéseket,

a programban nem szereplő helyszín látogatások költségét.

Az ár magában foglalja az egyszemélyes coaching programot, a személyre szabott idegenvezetést, a velem való intenzív együttlétet, plusz természetesen a programban foglalt szolgáltatásokat is.

Mit mondtak azok, akik már jártak itt, Máltán?

“Örök hálám Szilvinek, mert elindított egy új életben, reményt, hitet, önbizalmat adott.” Bea

“Összetett és gazdag volt a program…. Köszönöm a sok gyakorlatot és eszközt, amiket az egy hét alatt kaptam tőled.” Fatime

“Köszönöm a rengeteg programot és élményt….A gyakorlatok megmutatták, hogy mennyi, de mennyi kincs van bennem.” Zsolt

“Csodálatos volt ez a hét. Megnyugodva, feltöltődve értem haza. Már nem zakatol az agyam, pontosan látom, merre visz az utam.” Anita

“Úgy érkeztem ide, hogy nagyon mélyponton éreztem az életem. A gyakorlatok segítségével teljesen átlendültem, végre látok magam előtt lehetőségeket.” Tibor

inspirációs utazás, velem

Egy fantasztikus hetet töltünk együtt városnézéssel, coaching programmal Máltán, hogy inspirálódj, és felfedezd nemcsak ennek a csodás szigetnek a szépségét, hanem saját belső szépségedet is.

Hogyan néz ki a foglalási folyamat?

Válassz ki egy időpontot,
foglald le a naptárban,
egyeztess velem a részletekről,
vedd meg a repülőjegyed,
repülj erre az álomszigetre,
és élvezd a környezetet és a belső utad.

Onnantól kezdve, hogy leszálltál a gépről, fogom a kezed, és eligazítalak ebben az új világban. Akár nyelvtudás nélkül is bátran jöhetsz, a programokon közösen mozgunk, egyébként pedig szépen lassan feltalálod majd magad.

Segítek megtalálni az inspirációt magadban, hogy végre azt az álom életet éld, amire vágysz.
Várlak nagyon nagy szeretettel. Szilvi