Kalandra fel vállalkozóknak, vezetőknek - MannaCoach

Kalandra fel – vállalkozóknak, vezetőknek

1,199.00

Szakadj ki egy hétre a munkából, a vállalkozás-irányításból, hagyd ott az értekezleteket.

Élvezd a napfényt, a tengert, a kalandokat, és a személyre szabott coaching programot.

Leírás

Mit takar a Kalandra fel utazás?

Az itteni inspiráló környezetben tudod megismerni, felfedezni, megérteni  önmagadat. Különleges kaland vár rád, ahol távol a hétköznapoktól kihívásban, és belső elmélyülésben egyaránt részed lesz ebben a 7 napban. Persze pihenésre, és lecsendesedésre is kerítünk időt, hogy elmélyítsd magadban az új élményeket, felismeréseket. A gyakorlatok segítségével az eddigiektől eltérő szemszögből is megfigyelheted majd magad. 

A program egyrészről fizikai kihívásokat és élményeket tartogat. Áthajózunk Gozo szigetére, speed boat-al kihajózunk a Blue Lagoonra, Quad túrával felfedezzük a szinte járhatatlan máltai partszakaszokat, egy hosszú és megerőltető gyalogtúra keretében pedig végigmegyünk a Victoria Lines több szakaszán.

Másrészről egy olyan tükörbe nézhetsz majd bele, amelyet nem torzítanak különböző érdekek. 

Kalandra fel Máltán!

Ezen a rendhagyó programon garantált élményekben lesz részed. 

Kaland, kihívás, szembesülés, meglepő felismerések,  önmagad feltárása vár rád. 

Nagyon intenzív időszak vár rád, készülj fel rá testileg, lelkileg egyaránt. A folyamat katartikus élményeket tartogat, és hatása még a hazaérkezés után is hosszan tartó. 

Az a 22 óra coaching, amit a program tartalmaz, körülbelül egy 3 hónapos coaching folyamatnak felel meg, ahol hetente egyszer ülésezünk. Sőt! Mivel huzamosabb ideig tartózkodunk együtt, nyugodtan duplázd meg ennek az elképzelt ülés-sorozatnak a hatékonysági fokát.

Mi vár rád a kalandos hét során?

Hogyan kapcsolódj?

A hét végére teljesen tisztába kerülsz a kapcsolataidban betöltött szerepeddel, rálátsz arra, mikor, hogyan reagálsz és már érteni fogod a miérteket is. Ha pedig érted, akkor kezelni is tudod majd.

Hogyan keretezz át?

A hét végére kicsit lazítani tudsz az örökös kontrollon, megismerkedsz olyan módszerekkel, amelyek erősítik az elfogadást benned, és a teret engednek a szíved vágyainak is.

Egyensúlyban?

A hét végére megtapasztalod, hogyan tudsz újra és újra visszatérni a középpontodba, hogyan tudsz kiegyensúlyozott, nyugodt maradni, és együtt működtetni a szíved és az elméd.

Hogyan engedj meg?

A hét végére megérted az akarás, az elengedés és a megengedés lényegét, valamint azt, hogy a jelenben létezve, és figyelve, a világról való érzékelésed is egészen más.

Egy vállalkozás, vagy csapat vezetőjeként megannyi kihívással szembesülsz a mindennapok során. Felelősség nehezedik rád nem csak a munkatársaid felé, hanem a vezetők felé, és a piac felé is.

Stratégiát kell alkotnod, döntéseket kell hoznod, és megfelelő módon csoportosítanod az erőforrásokat ahhoz, hogy a kívánt célokat elérd. Emberekkel működsz együtt, pénzt mozgatsz, tudást használsz fel, lelkesedést generálsz, motiválsz, buzdítasz, stb.

Ezek rengeteg erődet felemésztik, és néha magad sem tudod, merre haladj tovább. Netán éppen egy vállalkozói szintugrás, vagy magasabb karrier lehetőség előtt állsz, amire szeretnél felkészülni.

Mi van a csomagban?

Csomagban szereplő programok

coaching

Quad kalandtúra

Speed boat túra

Gyalogtúra

Kreatív program

városnézés

Csomagban vállalt szolgáltatások

reptéri transzfer 

Tallinja utazási jegyek

belépők költségei, 

közös reggelik,

kétszeri közös vacsora,

szállás 6 éjszakára.

Amit a csomag nem tartalmaz

Máltára utazás költségeit (repülőjegy árát),

egyéb, programban nem szereplő étkezéseket,

a programban nem szereplő helyszín látogatások költségét.

A csomag ára tartalmazza a  személyre szabott coaching programot, minimális idegenvezetést, a velem való intenzív együttlétet, plusz természetesen a programban foglalt szolgáltatásokat is.

Mit mondtak azok, akik már jártak itt, Máltán?

“Örök hálám Szilvinek, mert elindított egy új életben, reményt, hitet, önbizalmat adott.” Bea

“Összetett és gazdag volt a program…. Köszönöm a sok gyakorlatot és eszközt, amiket az egy hét alatt kaptam tőled.” Fatime

“Köszönöm a rengeteg programot és élményt….A gyakorlatok megmutatták, hogy mennyi, de mennyi kincs van bennem.” Zsolt

“Csodálatos volt ez a hét. Megnyugodva, feltöltődve értem haza. Már nem zakatol az agyam, pontosan látom, merre visz az utam.” Anita

“Úgy érkeztem ide, hogy nagyon mélyponton éreztem az életem. A gyakorlatok segítségével teljesen átlendültem, végre látok magam előtt lehetőségeket.” Tibor

inspirációs utazás, velem

Szusszanj egyet! Szánj magadra egy hetet, amikor magadba mélyedsz, szembenézel a lehetőségeiddel, a vágyaiddal, és tudatosan felkészülsz az elkövetkező időszakra.

Adj egy kis szabadságot magadnak, hogy feltöltődve, új energiával telve, erőtől duzzadva, és ötletekkel teli térj haza. Gyere Máltára, hogy egy picit más szemmel lásd a világod, és más szemmel tekints magadra.

Töltsünk együtt egy fantasztikus hetet városnézéssel, kaland programokkal, coaching beszélgetésekkel, gyakorlatokkal Máltán, hogy felfedezd azt az erőt, amely továbblendít vágyott céljaid felé.

Hogyan néz ki a foglalási folyamat?

Válassz ki egy időpontot,
foglald le a naptárban, tedd be a megfelelő terméket a kosaradba, egyeztess velem a részletekről,
vedd meg a repülőjegyed,
repülj erre az álomszigetre, élvezd a környezetet és a belső utad.

A program igénybe vehető magyar nyelven is, de ha  szeretnéd fejleszteni az angolodat, akkor  részben, vagy teljes egészében kérheted angol nyelven is. Így akár egy hetes intenzív nyelvtanfolyamban is részed lehet.

Opcionálisan  hozhatsz magaddal valakit, aki lehet üzlettársad, munkatársad, vállalkozó társad, vagy akár kiemelt stratégiai partnered.

    !

Segítek megtalálni az erőforrásaidat, hogy elérd a vágyott céljaidat. Várlak  szeretettel. Szilvi