MannaClub tagság negyedéves

A MannaClub egy olyan vállalkozói, üzleti közösség, amelynek lényege a kapcsolódás, a megosztás és a támogatás.

Ha olyan közösséget keresel, ahol hetente bátorítanak, a vállalkozásodat építő kérdéseket, és támogató ötleteket kapsz, ahol megoszthatod a még kezdeti stádiumban járó elképzeléseidet, akkor ölelő karokkal várunk a MannaClub tagságába.

Találkozzunk minden második kedden reggel 8.30-kor, hogy tovább építsük az üzleti mentalitásodat, vagy a vállalkozásodat!

 

59.00

Leírás

Akkor is várunk a tagságba, ha még csak gondolkodsz a vállalkozás indításon, hiszen hol máshol kaphatsz javaslatokat, ötleteket, mint egy olyan társaságban, ahol főként vállalkozók vannak jelen? Gyere és dobd be az elképzeléseidet, mi pedig segítünk tovább fűzni, és akár megvalósítani is azokat.

A MannaClub tagság

keretében minden második héten kedden reggel 8.30-kor találkozunk egy vállalkozás építő reggeli beszélgetésre.

Hozd magaddal a kávédat, teádat, reggelidet, mert ugyan a  találkozók a zoom felületén, online zajlanak, mégis kötetlen, barátságos légkörben, ahol virtuálisan együtt reggelizünk. Itt megismerkedsz a többi klubtaggal, bemutathatod a vállalkozásod, vagy vállalkozás ötleted, ajánlásokat adhatsz és kaphatsz, miközben kapcsolatokat építesz ki.

Van kedved a vállalkozás építésről tanulni, barátságokat kialakítani, üzleti ajánlásokat adni és kapni?

Remélem, hogy igen, és velünk tartasz a heti reggeliken.

Mekkora érték a tagság?

Ebbe a klubba akkor is érdemes becsatlakoznod, ha nem tudsz minden alkalmon élőben jelen lenni. Már a felvételek is ötleteket, és kapcsolatépítési lehetőséget adnak számodra, hiszen minden résztvevő elérhetőségét kiküldjük neked.

Mennyiért vásárolnál egy olyen cjmlistát, ahol élő, értékes vállalkozók, vagy lelkes vállalkozás-építők nevei és elérhetőségei szerepelnek? Elárulom: több száz euróért.

Ehhez képest a 39 euros tagság 3 hónapig, azaz 6 alkalom időtartamára érvényes. Ez azt jelenti, hogy alkalmanként 6.50 euroért olyan üzleti megoldásokat láthatsz és kaphatsz, amelyek ezek több-ezerszeresét érhetik számodra.

Választhatod az éves tagságot is, ezzel biztosítva helyedet egész évre. Sikerprogram résztvevőként ajándék tagságod van egész évre.

Részletesebb információkat a MannaClub oldalán találsz.

 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör