fbpx

MannaClub Extra

A MannaClub Extra havi tagsági programba akkor tudsz csatlakozni, ha már legalább a Duplázó programon részt vettél. Mégpedig azért, mert ez egy olyan zártkörű club, ahol amellett, hogy az összes MannaClub tartalomhoz hozzáférsz, havonta egy-két alkalommal extra csoport-megbeszélést, ötletbörzét, támogató, inspiráló összejövetelt tartunk, hogy fenntartsuk a motivációdat és lelkesedésedet a megduplázott jövedelmed szinten tartása és további növelése iránt.

25.00

Leírás

A 25 Euro tagsági díj havonta megújul. Ezért hozzáférést kapsz a teljes MannaClub tartalomhoz, részt vehetsz az Alap tagság számára megtartott havi rendszeres online találkozókon, és egy exta, másfél-két órás időtartamban megtartott üzleti klub jellegű beszélgetést is kapsz. A MannaClub Extra tagság fő célja az elért eredményeid megtekintése, a motivációd  fenntartása, segítség nyújtása az ötleteid kivitelezéséhez és a kapcsolat-ápolás.

Várunk szeretettel, ha már elvégezted a Duplázó programot.

Nagy valószínűséggel már tag vagy a Duplázók Klubja fb csoportban, vagy ha még nem, akkor itt az idő, hogy becsatlakozz. Ha pedig valahogy idekeveredtél úgy, hogy még nem vettél részt a duplázásban, ám izgat a lehetőség, és kíváncsi vagy, a Duplázz oldalon találsz részletesebb információkat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör