Megtakarítás VIP program

A Megtakarítás VIP program a Megtakarítás alapprogram kiegészítése, ahol 2 alkalom 60 perces egyéni pénzügyi mentoráláson  megmutatom hogyan kezeld a pénzügyeidet, konkrétan átbeszéljük, hogyan gazdálkodj tudatosan, menedzseld a költségvetésed, és tegyél félre saját céljaidra.

Konkrét lépéseket mutatok, amelyekkel a megtakarításaidat növelni tudod úgy, hogy közben az életszínvonalad is emeled.

A VIP program keretében az alap program online tartalmai és a csoportos workshopok mellett 2*60 perc személyes mentorálással segítem a pénzügyeid rendezését.

289.00

Leírás

A Megtakarítás VIP program teljes egészében online program.

Az alapprogram keretében a kurzus felületen minden héten új tartalom nyílik meg számodra, amelyet a saját ütemedben, kényelmesen tudsz feldolgozni. Jellemzően szöveges, videós, pdf tartalmak, néhol hanganyagok segítik a megértést, és a gyakorlatias útmutatóval elérjük, hogy a megvalósítás is egyszerű legyen.

Emellett, szintén még az alap program részeként, 3 alkalommal 2 órás élő online worskhop-on segítem a pénzügyeid tisztázását.

A Megtakarítás program 2023. március 30-án, 10 órakor, az élő online workshop programmal nyitja meg kapuit az első zoom workshop-pal.

  1. alkalom: 2023. március 30. 10 h – Pénzügyi hitrendszereid
  2. alkalom: 2023. április 27. 10 h – Tervezz költségvetést
  3. alkalom: 2023. május 25. 10 h – Hogyan menedzseld a költségvetésed

Megtakarítás VIP program vásárlóként a program során 2 alkalommal, 60 perces extra személyes online mentorálás során elemezzük a konkrét pénzügyi tervedet , és testreszabjuk a gazdálkodásod bevétel-kiadás elemeit.

A személyes alkalmak online, zoom felületen történnek úgy, hogy egy előzetesen kiküldött linken az elérhető időpontokból azt foglalod be, amelyik számodra kényelmes.

A Megtakarítás alapprogram részletes felépítése

Az első két hétben a Pénz és Te vagy a fókuszban. Hogyan bánsz a pénzzel és milyen hitrendszerek tartanak vissza a helyes pénzkezeléstől?

A harmadik, negyedik héten tervezünk, hogy a háztartási költségvetésed egyensúlyban maradjon és elkezdd növelni a megtakarításaid összegét.

Az ötödik és hatodik héten konkrét lépéseket teszünk, hogy tízezreket spórolj meg.

A hetedik, nyolcadik hétben pedig a költségvetésed menedzselésére és az optimalizálható pontokra helyezzük a hangsúlyt.

VIP program résztvevőként az alapprogram időtartama (8 hét) alatt 2 alkalommal 60 perces személyes mentorálás során találkozunk online. Ezeken az alkalmakon a konkrét pénzügyeidet beszéljük át, és összeállítjuk a pénzügyi tervedet.

Bónusz ajándék

A program teljes időtartamára, tehát 8 hétre, 2023.03.30-2023.05.25 közötti időszakra MannaClub üzleti klub tagságot kapsz ajándékba. 

A MannaClub tagsággal jogosult vagy négy alkalommal online virtuális üzleti reggeli találkozón való részvételre. Itt bemutatkozhatsz az ötleteddel, vállalkozásoddal, új kapcsolatokat építhetsz, és gyümölcsöző együttműködéseket alakíthatsz ki.

További részleteket a Megtakarítás program oldalán találsz.

Nézd meg a videómat is, ahol elmondom, mi mindent kapsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Megtakarítás VIP program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör