fbpx

Siker mentor program

A siker mentor program 1 éves együttműködése során abban segítelek, hogy nagyságrendekkel növeld a bevételeidet, miközben csökkented a ráfordított munkaórák számát. . A pontos számot tőled és a vállalkozásod állapotától függően együtt határozzuk meg. Minimálisan háromszorozunk.

A csoportos programokkal kombinált személyes mentorálás során egy évig támogatlak, vezetlek a folyamatban, sikerdíjas konstrukcióban.

A programba való befektetésed az itt látható alapdíj + a megnövekedett jövedelmedre vetített 5 % sikerdíj. Ezzel én is motivált vagyok a te sikered elérésében.

2,380.00

Leírás

Nagyon személyes, szoros együttműködést igénylő program, ezért csak akkor tudunk együtt dolgozni, ha egymásra vagyunk hangolva, és mindketten úgy látjuk, hogy közösen eljutunk a célodig.

A Siker mentor programban

2 hetente csoportos és személyes online mentoráló beszélgetésekben veszel részt, melynek során az Útmutató, a Duplázó és az Emelkedj programokba is becsatlakozol. Emellett az online kurzus felületén lépésről lépésre támogatjuk a fejlődésedet, amikhez hétről-hétre különböző tartalmakat, videó, és e-book hozzáféréseket kapsz.

Célomul azt tűztem ki, hogy messze a mostaninál magasabb minőségbe emeljük az életedet, vállalkozásodat, mind a saját, személyes mentális fejlődéseddel, mind a vállalkozói gondolkodásmódod, ismereteid fejlesztésével. A célok pontos meghatározása egyedileg, személyre szabottan történik.

Még több információt találsz a Siker program oldalon.

A visszajelzéseket a Youtube csatornámon találod meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Siker mentor program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör