VILLÁM COACHING

50.00

EGY ALKALMAS VILLÁM (BRIEF) COACHING

60 perc rövidnek tűnik, mégis sokszor elég arra, hogy kilendítsen a megszokott kerékvágásból, egy olyan verkliből, amelyet belső monológok formájában nap mint nap forgatsz magadban.

Ha úgy gondolod, most elég egyetlen beszélgetés arra, hogy energikusabban, lendületesebben folytasd a napod, és új ötletekkel, inspirációval telve haladj az elképzelt irányodba, akkor válaszd a villám (brief) coachingot.

Leírás

Mikor válaszd a villám (brief) coaching-ot?

Akkor válaszd ezt a villám (brief) coaching ajánlatot, amikor úgy érzed, másfél óra elegendő ahhoz, hogy meghozd a döntésedet, vagy továbblendülj egy bizonyos ponton, ahol megakadtál. Akkor javaslom, amikor már tudatosan élsz, gondolkodsz, mégis belekerültél egy olyan spirálba, amiből nehezen látod a kivezető utat. Ilyenkor egy villám (brief) coaching is elegendő a továbblépéshez. 

Mire számíts  a villám coaching során?

  • Kívülről láthatod meg önmagad.
  • Segítek a helyzetedtől való eltávolodásban.
  • Gyorsabb és mélyebb megértést kapsz.
  • Érzelmeidet tudatosabban tudod kezelni.

Időtartam

1 X 60 perc online konzultáció,

ahol olyan inspirációt, energia-löketet kaphatsz, ami kilendít a beleragadt kerékvágásodból. Talán már tapasztaltad, hogy van, amikor mindössze ennyi elegendő a továbblépéshez.

Fontos: A jelentkezéskor kérlek foglald össze pár mondatban, mely területen van szükséged kísérőre, hogy ezáltal is hatékonyabban használjuk fel a coachingra tervezett időtartamot.

Várlak inspirálódni villám (brief) coachingra

Új lendületet, inspiráló, előremutató gondolatokat, egészen újfajta rálátást kapsz ebben az egy órában. Ez pedig segít másképp gondolkoznod, új kapukat megnyitnod, hogy inspiráló elképzelések egész sora jelenjen meg benned.

Addig is, amíg elérkezik a beszélgetés időpontja, itt olvashatsz rólam, ha szeretnél jobban megismerni.

Ha pedig úgy érzed, többre van szükséged, és szeretnéd, hogy hosszabb ideig tartsunk együtt azon az úton, amelyen elindultál, akkor választhatsz életkerék fordító és mentor programom közül.

Legyél energetizált, inspirált, lendülj át a kétségeiden, lépj a cselekvés útjára.  Vidd magaddal azt a szikrát, ami belobbantja a lángod!