VILLÁM COACHING

40.00

EGY ALKALMAS ONLINE COACHING

60 perc rövidnek tűnik, mégis sokszor elég arra, hogy kilendítsen egy megszokott kerékvágásból, egy olyan verkliből, amelyet belső monológok formájában nap mint nap forgatsz magadban.

Ha úgy gondolod, most elég egyetlen beszélgetés arra, hogy energikusabban, lendületesebben folytasd a napod, és új ötletekkel, inspirációval telve haladj az elképzelt irányodba, akkor válaszd a villám coachingot.

Leírás

Mikor válaszd a villám coaching-ot?

Bármikor választhatod a villám coaching ajánlatot, amikor úgy érzed, más szempontból szeretnél ránézni a téged foglalkoztató kérdésekre, vagy megerősítésre vágysz azzal kapcsolatban, amit elterveztél, amerre elindultál. Akkor is hasznos, ha arra vágysz, hogy valaki végre segítsen átlátni a téged körülvevő káoszon és segítsen az álmaidat olyan tervekké formálni, amelyek elérhető közelségbe helyezik azokat.

Mire számíts  a villám coaching során?

  • Meglátod erőforrásaidat, ezáltal hatékonyabban tudod használni őket.
  • Kívülről láthatod meg önmagad, és az adott helyzetet, amire megoldást szeretnél.
  • Segítek a helyzetedtől való eltávolodásban.
  • Gyorsabb és mélyebb megértést kapsz.
  • Érzelmeidet tudatosabban tudod kezelni.

Időtartam

1 X 60 perc online konzultáció,

ahol olyan inspirációt, energia-löketet kaphatsz, ami kilendít a szokásos kerékvágásodból. Talán már tapasztaltad, hogy van, amikor mindössze ennyi elegendő a továbblépéshez.

Fontos: A jelentkezéskor kérlek foglald össze pár mondatban, mely területen van szükséged külső szakértőre, hogy ezáltal is hatékonyabban használjuk fel a coachingra tervezett időtartamot.

Várlak inspirálódni 

Persze egy óra alatt nehéz megváltani a világot. Csodák sem történnek, és az életed sem változik meg egyik pillanatról a másikra. Új lendületet, inspiráló, előremutató gondolatokat, egészen újfajta rálátást viszont kapsz ebben az egy órában. Ez pedig segít másképp gondolkoznod, új kapukat megnyitnod, hogy inspiráló elképzelések egész sora jelenjen meg benned.

Addig is, amíg elérkezik a beszélgetés időpontja, itt olvashatsz rólam, ha szeretnél jobban megismerni.

Ha pedig úgy érzed, többre van szükséged, és szeretnéd, hogy hosszabb ideig tartsunk együtt azon az úton, amelyen elindultál, akkor választhatsz életkerék fordító és mentor programom közül.

Legyél energetizált, inspirált, életigenléssel teli! Lendülj át a kétségeiden, lépj a cselekvés útjára! Vidd magaddal azt a szikrát, ami belobbantja a lángod!