Vitorlát bonts – hajós kaland

1,600.00

Tarts velünk egy igazán feltöltő hétre Máltán, ahol az egy hét alatt elhajózunk Cominora, Gozora, és természetesen Málta partvidékét is megcsodáljuk. Elmélkedésre, tervezésre, stratégia alkotásra bőven jut idő. Na meg persze pihenésre, kikapcsolódásra, rácsodálkozásra is.

Kategória:

Leírás

Miről szól a Vitorlát bonts program?

Vállalkozóknak, cégvezetőknek, tanácsadóknak szóló különleges kalandra hívlak, amely során hasonló érdeklődésű, gondolkodású emberekkel közösen hajózunk a máltai partok mentén. Az utazás során olyan kérdésekre keressük a választ, hogyan láthatod meg a lehetőségeket, hogyan teheted még profitábilissá a vállalkozásod, vannak-e határok, és ha igen, akkor hol. 

Mindamellett ez nem csupán egy vállalkozói kerekasztal közösség, vagy egy mastermind csoport. Ezen a héten a lelkedé a főszerep. A megszokottól eltérő oldalról közelítjük meg a kérdéseket, és speciális gyakorlatok segítségével igyekszünk megtalálni az optimális egyensúlyt. Nem a munkában, vagy a magánéletben, hanem a benned lévő egyensúlyt, ami minden helyzetben segítségedre lesz.  

Kapcsolatrendszer

Bővítheted a kapcsolati hálód azonos mentalitású emberekkel, akikkel együtt tudsz gondolkodni, kihívásoknak megfelelni. Hogyan tudsz együttműködni?

Szakmai fejlődés

Gyakorlati tippek, tudás megosztása egymással. Igazi brain storming más, sikeres vállalkozókkal. Milyen különleges megoldásokat tudsz javasolni?

Önismeret

A vállalkozás vezetéséhez, az alkalmazottak menedzseléséhez emberi kompetenciákra is szükség van. Hogyan birkózol meg a kényes szituációkkal?

Feltöltődés

A hajós program bővelkedik látnivalókban. Minden nap más kalandot tartogat, és minden helyszínen más felismerés vár rád.

Extrák

Kapcsolódó szolgáltatások, amelyek segítik az elért eredmények megtartását. 

Facebook

Részvétel egy zárt mastermind csoportban, ahol a hajós kaland lezártát követően is támogatjuk egymást.

Egyéb támogatás

Szakmai anyagok, online füzetek, videók, podcastok.

Utánkövetés

Online konzultációk havi rendszerességgel, szakmai utánkövetés az elkövetkező 10 hónapban.

Mire számíthatsz?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitorlát bonts – hajós kaland” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.