A postaládádban az Élethivatás e-book

Élethivatás e-book feliratkozásodat köszönöm. A megadott e-mail címre elküldtem a letöltési linked.

Még egy izgalmas ajándékot tartogatok neked: A gombra kattintva 15 % -os kedvezménnyel tudod megvásárolni az Élethivatás kurzust az ebook2020 kuponkóddal. A könyv önmagában is hasznos segítség, a kurzussal kiegészítve pedig garantált az életed új mederbe terelése.

Mit tegyél, hogy biztosan megkapd a leveleimet:

1. A tőlem kapott e-maileket jelöld meg biztonságos levélnek, és helyezd át az elsődleges üzenetek közé. Így időben értesülhetsz a legfrissebb információkról. Akár készíthetsz egy külön mappát is nekik, így utólag is kényelmes lesz visszakeresned őket.

2. Várd a tőlem érkező leveleket. 🙂 Ha nem látod a bejövő levelek között az üzenetem, akkor nézd meg a Levélszemét, Spam mappában. Ha 24 órán belül nem kapsz semmit, akkor írj nekem a coach@mannacoach.com címre, és elküldöm újra a linket.

3. Várlak szeretettel folyamatosan növekvő Facebook közösségemhez, ahol rengeteg érdekességet osztok meg. Ne maradj le róla! Kattints ide és nyomj egy like-ot!

4. Ha szereted a videókat, akkor megnézheted a MannaCoach YouTube csatornán lévő videóimat, ahol gyakorlati tippeket, inspiráló ötleteket osztok meg coach szemszögből.

5. Instagramon is elérsz, érdemes figyelned a sztorijaimat, mert játékokkal, meglepetésekkel várlak.

Szeretettel: Szilvi

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör