fbpx

Legyél hálás!

Add meg az adataidat, és már küldöm is az ingyenes e-bookot, aminek segítségével más életszemléletre hangolódsz, könnyebben megtalálod az utat a célodhoz.

Miért hasznos a Hála mantra napló?

A célodhoz vezető leggyorsabb út a hálán keresztül vezet. Hogyan? Úgy, hogy a hála áthangolja a gondolataidat, és az érzelmeidet. Amikor hálás vagy, akkor köszönetet mondasz egy helyzetért. Mondhatod, könnyű hálát adni valami jóért. Ez így is van. Csak vajon megteszed-e rendszeresen? Adsz időt magadnak arra, hogy hálát adj, hogy értékeld az elért eredményeidet?

És persze a tanulás, a legnagyobb fejlődés abban van, amikor már hálát tudsz mondani olyanért is, amit elsőre egyáltalán nem tekintesz hálára érdemesnek. Ezzel egy egészen más életszemléletre hangolódsz.

Ha elvesztetted a munkád, vagy csak nem érzed jól magad a meglévő munkahelyeden, akkor szomorú lehetsz, siránkozhatsz, és sajnálhatod magad. Ezzel pedig egy olyan spirálba kerülsz, ami leviszi az energia-szinted, motiválatlan és rosszkedvű leszel. Ez az irány zsákutcába visz. 

Ha elkezdesz hálát adni a helyzetért, akkor szépen lassan felkúszik az energia-szinted és meglátod a lehetőségeidet. A Hála mantra naplóban megmutatom, miképp adj hálát az ilyen helyzetekért is.  

Lépj ki a zsákutcából, ismerd meg a hála erejét! 

A hála mára hétköznapi fogalommá vált. Talán még egy kicsit elcsépeltnek is mondható, annyi helyről  hallod, mennyire fontos a hála. Ám amikor elkezded gyakorolni, akkor tapasztalod meg, milyen csodálatosan megváltoztatja a létezésedet a hála érzése. 

Amikor az elméletet gyakorlattá változtatod, és a mindennapjaidba integrálod, akkor nyílsz meg a csodák befogadására.

A hálának szinte varázsereje van. A legerősebb szintű transzformációra képes, és egy alacsony rezgésű létállapotból azonnal egy magas szintre képes eljuttatni. 

Első ránézésre talán egy sima hálanaplónak gondolod a Hála mantra naplót, ám ez annál sokkal több. Olyan kérdéseket és gyakorlatokat hozok, amelyek segítenek a hála érzésének megélésében, és az érzelmi  szinted magasra emelésében. Alig pár nap után érezni fogod az átalakulást

HÁLA MANTRA NAPLÓ

Most AJÁNDÉKKÉNT letölthető ez a 28 oldalas napló, amely segít megnyitni az utat a hálával teli szívedhez. 

Gürtler Szilvia, coach

Az ebben a naplóban található gondolatok és gyakorlatok segítik a mindennnapi hála-adásodat, hogy a hála varázsereje téged is átitatasson. A Hála Mantra napló segítségével tudatosan adsz majd hálát, és már az első napon érezni fogod a változást a hangulatodban, idővel pedig az életed minden pillanatát hálával telien éled majd meg.

ÉLJ HÁLATELT SZÍVVEL, HALADJ A BŐSÉG FELÉ! 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör