Irány a gazdagság!

Az Örömmel az élethivatásod felé elektronikus könyv segítségével felfedezheted mindazokat a képességeket, örömforrásokat, és lelkesedést, amelyről a Hogyan találj rá az élethivatásodra könyben írok. Itt tovább megyünk még egy lépéssel. Már konkrét gyakorlatokat, iránymutató feladatokat hozok. 

Amit ez a könyv megtanít neked

Az élethivatásod megtalálása nem annyira egyszerű feladat, mint az elsőre hangzik, és nem is olyan bonyolult, mint amennyire nehéznek gondolod. Az ajándék Hogyan találj rá az élethivatásodra könyvben megmutatom neked, hogyan működik a folyamat, az Örömmel az élethivatásod felé elektronikus könyvben pedig konkrét gyakorlati útmutatót, feladatokat, hanganyagot, blogcikkeket, tesztet, és egyéb hasznos tartalmat kapsz ahhoz, hogy gyerekjáték legyen az élethivatásod megélése.

A született képességeid feltárásától a gyermeki kíváncsiságodon át a hivatástudatod kibontakozásáig vezetlek el.

Mivel letöltötted a Hogyan találj rá az élethivatásodra e-bookot, ezért biztos vagyok benne, hogy foglalkoztat a téma, és már belevágtál, vagy bele akarsz kezdeni ebbe a feladatba. Ami tulajdonképpen nem is feladat, hanem inkább önmagad felfedezése egy élményteli úton. Ezért olyan segítőtársat adok melléd, amely 24 oldalas iránytűként mutatja, hogy abba az irányba haladsz-e, ahol az élethivatásod szerint éled az életed.

Mennyit ér ez az e-book?

Mennyit ér az a biztonság, hogy tudod, a számodra megfelelő irányba tartasz? Mennyit ér meg az, hogy olyan embertől kapsz segítő kezet, aki már átment ezen a folyamaton? Voltam ilyen helyzetben, és én akkor mindent megadtam volna egy ilyen támogató könyvért. 

MIvel az a célom, hogy minél több ember számára átadjam az információt, és megmutassam az élethivatás felé vezető lépéseket, ezért mindössze 3 Euroért 10 percen belül a postaládában az e-book. 

Milyen témákkal segítem a gazdagság elérését?

Ajándék élethivatás mantra

Egy olyan listát találsz az e-bookban, amellyel minden nap erősítheted az önbizalom szintedet, és megtarhatod a lendületedet, elkötelezettségedet az élethivatásod felé vezető úton. 

Vélemények

Még mindig bizonytalan vagy? Nézd meg, mások hogyan vélekednek az e-bookról. Az olvasók 96%-a ajánlja a könyvet, és 87%-uk már be is építette az életébe a könyvből tanultakat. 

örömmel az élethivatásod felé
örömmel az élethivatásod felé

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör