Tudatos Vállalkozó: Üzleti Növekedés és Siker

4 órás élő, személyes találkozó Budapesten, ahol megmutatom hogyan érj el üzleti növekedés és sikert a tudatos vállalkozó ismérveit alkalmazva.

Nap
Óra
Perc
Mp
Vállalkozói tudatosság előadás sorozat

TALÁLKOZUNK:

Időpont: 2023. október 13, péntek 16.30-20.30-ig

Helyszín: Magnet közösségi ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Fedezd fel az Üzleti Siker kulcsait - Előadás, Játék és Kreatív Gyakorlatok Egyedülálló Kombinációjával

Vágytál már arra, hogy mélyebben megértsd az üzleti világ működését és megtaláld a sikerhez vezető utat?

Szeretnéd, ha vállalkozásod fejlődése új magasságokba emelkedne?

Jelentkezz most a Tudatos vllalkozó: Üzleti Növekedés és Siker Workshopra, ahol egyedülálló élmények és inspirációk várnak rád!

Lehet másképp is!

Elképzelted már, milyen lenne, ha az üzleti tervezés nem lenne rejtély? Hogyan éreznéd magad, ha a saját kezedben tartanád a vállalkozásod jövőjét, és nem a véletlenre bíznád annak sikerét?

Mit szólnál, ha lenne egy kulcs, ami kinyitja az üzleti sikerek ajtaját?

A jó hírem, hogy van ilyen kulcs, méghozzá olyan közelségben, amire talán nem is gondoltál. Mert benned van, és én abban segítelek, hogy megtaláld magadban, és használni is tudd. Eszközöket is adok, amelyekkel irányítani tudod az üzleti sikered.

   🛠  Képzeld el, hogy a tervezés nem egy unalmas folyamat, hanem az üzleted irányításának egyedülálló eszköze

   ⚽️ Interaktív, játékos folyamatban az elméleteti allapok elsajátítása után részt veszel egy valós üzleti terv összeállításában.

   📋  Az üzleti tervezés át fogja formálni a vállalkozásod jövőjét. Fedezd fel azokat az új dimenziókat, amelyek az átgondolt tervezés révén nyílnak meg előtted. 

   ⏰ Most van itt az ideje annak, hogy megtanuld az üzleti tervezés művészetét, és összeállítsd a saját üzleti tervedet. Ne elégedj meg a vállalkozásod ad-hoc működésével, hanem emeld azt a következő szintre.

   🔗 Az automatizáld  folyamataid segítik a folyamatos pénzáramlást

   💵 A vállalkozásodnak nincs felső határa a bevételnövekedésben. Ahogy nő a siker és a tapasztalatod, újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg előtted.

Megmutatom az üzleti növekedés és siker alapjait

Gürtler Szilvia -vállalkozás építő, pénzügyi tudatosság emelő, coach, közgazdász vezetésével

milliós bevételekig

Miről lesz szó az élő rendezvényen?

💯 Szerezz Belepillantást Az Üzleti Siker Kulisszái Mögé ⭐

Tudatos vállalkozó

Miben különbözik egy tudatos vállalkozó hozzáállása egy ad-hoc módon cselekvőtől? Ismerd meg azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyek lehetővé teszik, hogy lépésről lépésre építsd a sikeres vállalkozásodat.

Üzleti növekedés

Mi az, ami valóban meghatározza az üzleti növekedést? Fedezd fel a növekedés kritériumait és lehetőségeit, és tanulj meg olyan megközelítéseket, amelyek a vállalkozásodat a következő szintre emelhetik.

Siker stratégia

Minden siker mögött egy jól kidolgozott stratégia áll. Ismerd meg a kulcs elemeket, és tanulj meg lépésről lépésre felépíteni egy olyan stratégiát, amely irányítja a vállalkozásodat a sikerhez vezető úton.

Itt Már Hallhattál Rólam

üzleti növekedés és siker 

Gürtler Szilvia, pénzügyi mentor, vállalkozás-fejlesztő, közgazdász, coach vagyok.

45 éves koromig menedzserként, vezetőként dolgoztam, mellette saját vállalkozásokat építettem, működtettem. 

Nulláról százmilliós nagyságrendű vagyont teremtettem, majd egy magánéleti fordulat után mindent hátra hagytam. 2016-ban Máltára költöztem, ahol ismét nulláról kevesebb, mint 3 év alatt eljutottam a száz millió forintos nagyságrendű bevételekig.

Mindezt Máltán, a tenger partján élve, miközben rendszeresen utazom. Hónapokat töltöttem Balin, Mexikóban, és könnyedén, magabiztosan menedzselem a vállalkozásomat bárhonnan. 

milliós bevételkig

Regisztrálj most, és biztosítsd helyed a workshopon! Találd meg a kulcsokat, amelyek megnyitják az üzleti siker ajtaját számodra.

Időpont: 2023. október 13, péntek 16.30-20.30-ig

Helyszín: Magnet közösségi ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Előadás

Workshop

Kapcsolódás

Az élő rendezvény ingyenes, ha Siker program résztvevő vagy. Féláron vásárolhatod meg a jegyed, ha részt vettél a Vállalkozói tudatosság előadás-sorozaton. Ez esetben az e-mailekben megkaptad a félárra jogosító kuponkódot. A linkre kattintva vásárold meg a jegyed, a kuponkód beírásával. 
Várunk a találkozón akkor is, ha ezek egyike sem vonatkozik rád, ekkor 12 Euro, azaz 4700 Ft belépő díjat kérünk. Ez esetben kérlek, itt, a linkre kattintva vásárold meg a belépőjegyed.  

ITT TUDSZ JELENTKEZNI

Izgatottan várjuk, hogy találkozzunk veled!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör