Önmegvalósítás mesterfokon

TUDATOSAN

Eddig talán csak elképzelésed volt arról, mit jelent megítélés-mentes közegben, térben beszélni és gondolkodni magadról.

A teljes szakmai identitásommal azon dolgoztam az elmúlt években, hogy coachként képes legyek megteremteni az őszinte önmunkához biztonságos érzelmi teret. Miközben egy türelmes és szeretetteli elfogadásban részesülsz tőlem, megtapasztalhatod azt is, ahogy létrejön köztünk a cselekvő energia.

Szabad, tiszta és kizárólagos figyelmemmel segítek a koncentrált önismereti munkádban. Az ítéletmentességemmel támogatlak, és elfogadlak, bármit is fogalmazz meg a caoching ülések során. 

A tudatosság útján

Amit mindenképp garantálok neked, ha engem választasz kísérődnek az önmegvalósítás utján:   

🍃 Minden konzultációnk alatt biztosan eljön az a pillanat, amikor úgy láthatod magad, ahogyan én látlak téged – csillogónak, ragyogónak és szabadnak. 

🍃 Az ülések alatt egészen biztosan kigyomlálunk olyan okokat és hitrendszereket, amelyekkel limitálod a lehetőségeidet,

🍃 Ott leszek veled, amikor áttöröd a korlátozó tényezők falát, és elindulsz, hogy megvalósítsd a legragyogóbb önmagadat. 

Megoldjuk, túllépünk, felépítjük

MannaClub

Bármilyen dilemmát is hozol a találkozóinkra, a végén garantáltan megkönnyebbülve állsz fel. Tudod miért?

Mert a fő motivációm, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Szenvedélyesen foglalkoztat az a belső energia, lendület, szikra ami által elérheted a céljaid. Így a saját belső késztetésemet állítjuk a te céljaid szolgálatába. Addig keressük a megoldásaidat együtt, amíg el nem éred, vagy amíg azt nem mondod, hogy „eddig akartam eljutni„.

Végig a te idődben, a te tempódban haladunk, használva az én lendületemet,  lelkesedésemet.

Legfőbb mozgatórugóm, hogy új nézőpontokat adjak számodra, olyanokat, amelyekre eddig talán gondolni sem mertél. Arra inspirállak, hogy kérdésben legyél, a korlátozó válaszok és kijelentések helyett. Mert a kérdések mozgásban tartanak. 

Szeretem megélni, amikor meglátod a valódi önmagad, és a határtalanságodat. Könnyedén, egyszerűen, a jelenben hozzuk létre a változást.

A lelkünk rezdülései, a teremtő élet rezgéstartományainak elérése mind segíti a közös munkánkat. Ez az energia pedig elindít, mozgásba hozza a változást, és a tetteket.

KÉSZEN ÁLLSZ? 

A COACHING beszélgetés során

Gürtler Szilvia, coaching

Ha úgy érzed, még bátorságot, és muníciót akarsz gyűjteni  az önmegvalósításhoz, akkor ajánlom önismeret és életvezetés programjaimat. 

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör