Élj szabadon!

42 hetes program a szabad, tudatos életért

Élj függetlenül!

42 hét az önjáróan prosperáló vállalkozásodért.

MannaLife

Építs birodalmat a közösség erejével.

Az önmegvalósítás specialistájaként abban segítek, hogy fel-, át- vagy újraépítsd az életed.

TUDATOSAN

Eddig talán csak elképzelésed volt arról, mit jelent megítélés-mentes közegben, térben beszélni és gondolkodni magadról.

A teljes szakmai identitásommal azon dolgoztam az elmúlt években, hogy coachként képes legyek megteremteni az őszinte önmunkához biztonságos érzelmi teret. Miközben egy türelmes és szeretetteli elfogadásban részesülsz tőlem, megtapasztalhatod azt is, ahogy létrejön köztünk a cselekvő energia.

Szabad, tiszta és kizárólagos figyelmemmel segítek a koncentrált önismereti munkádban. Az ítéletmentességemmel támogatlak, és elfogadlak, bármit is fogalmazz meg az ülések során. 

A tudatosság útján

Amit mindenképp garantálok neked, ha engem választasz kísérődnek az önmegvalósítás utján:   

🍃 Minden konzultációnk alatt biztosan eljön az a pillanat, amikor úgy láthatod magad, ahogy én látlak téged – csillogónak, ragyogónak, szabadnak. 

🍃 Az ülések alatt biztosan megtalálunk  okokat, amelyekkel limitálod a lehetőségeidet,

🍃 Ott leszek veled, amikor áttöröd a korlátozó tényezők falait.  

Megoldjuk, túllépünk, felépítjük

MannaClub

Bármilyen dilemmát is hozol a találkozóinkra, a végén garantáltan megkönnyebbülve állsz fel. Tudod miért?

Mert a fő motivációm, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Szenvedélyesen foglalkoztat az a belső energia, lendület, szikra ami által elérheted a céljaid. Így a saját belső késztetésemet állítjuk a te céljaid szolgálatába. Addig keressük a megoldásaidat együtt, amíg el nem éred, vagy amíg azt nem mondod, hogy “eddig akartam eljutni”.

Végig a te idődben, a te tempódban haladunk, használva az én lendületemet,  lelkesedésemet.

A legfőbb mozgatórugóm, hogy új nézőpontokat adjak számodra, olyanokat, amikre eddig talán gondolni sem mertél. Arra inspirállak, hogy kérdésben legyél, a korlátozó válaszok és kijelentések helyett. Mert a kérdések mozgásban tartanak. 

Szeretem megélni, amikor meglátod a valódi önmagad, és a határtalanságodat. Könnyedén, egyszerűen, a jelenben hozzuk létre a változást.

A lelkünk rezdülései, a teremtő élet rezgéstartományainak elérése mind segíti a közös munkánkat. Ez az energia pedig elindít, mozgásba hozza a változást, és a tetteket.

KÉSZEN ÁLLSZ? 

Vállalkozásod vezetője 

Lépj magasabb szintre a vállalkzásodban! Építs olyan életed magadnak, amely a szabadságról, és az önmegvalósításról szól! A vállalkozásod rabszolgája helyett legyél a vállalkozásod vezetője

Életed vezetője 

Alakíts ki olyan tudatos életet, amely az önmegvalósításodról szól! Amelyben szabadon, függetlenül hozod meg azokat a döntéseket, amelyek a bőségben, örömben megélt életedet segítik. 

Ha úgy érzed, még bátorságot, és muníciót akarsz gyűjteni  az önmegvalósításhoz, akkor ajánlom önismereti és életvezetési programjaimat. 

manna magazin letöltés