ÉLMÉNY CSOMAGOK

HÉT NAP MÁLTÁN

Az utazások legtöbbünkben különleges élményekként élnek: tele a felfedezés izgalmával, az új megismerésével, pihenéssel, kalandokkal. 

Eddig talán teljesen külön választottad az önismeretet, és az utazást. Talán eszedbe sem jutott, hogy összekapcsold a coaching és az utazás fogalmát. 

Mi van akkor, ha az utazáshoz kapcsolódó kellemes érzéseket összekötöd egy coaching programmal? Ha úgy utazol, hogy a külső világ felfedezése mellett teret engedsz belső világod felszínre kerülésének is? 

Akárhogyan is vágsz neki ennek az útnak, egy biztos: mindenképpen jó hatással lesz az életedre. A természet, a különleges helyszínek a feltöltődést segítik, a coaching pedig a magadra találást, az elmélyülést.

Ahogy kizökkensz a napi ritmusból, és ráhangolódsz a programra, sokkal egyszerűbben látsz majd meg új lehetőségeket, célokat az életedben. 

Ezek az utazások tényleg személyre szabottak. Minden program a te személyiségedhez igazodik, a hozott témád megoldásához kapcsolódik. 


INSPIRÁLÓDJ MÁLTÁN

ÖNISMERETI UTAZÓKNAK

Ha nyitott vagy arra, hogy ne csak a kövezett úton, hanem lelked rejtett ösvényein is haladj, akkor ez az inspirációs utazás segít, hogy megtaláld kérdéseidre a válaszaidat. Ezekben a napokban meg tudod élni a szépséget, örömöt, kalandot, kihívást, ahogy pillanatról pillanatra változik benned minden, miközben a szívedben lakozó érzéseket élheted meg, nevethetsz, és megláthatod a szivárvány ezer színét.

Olyan programot állítottam össze Neked, amelyben az önismeretet összekötjük Málta ezerarcú tájainak, városainak megismerésével. Így összekapcsolhatod a kellemeset a hasznossal: csodás hetet tölthetsz a tenger partján, ragyogó napsütésben, megismerve ennek a kicsiny szigetnek zegét-zugát. Mindeközben bepillantasz belső eldugott kis járataidba is, ahol megannyi kincsed várja, hogy felfedezd.


ÉDES ÉLET

ÖNISMERETI UTAZÁS PÁROKNAK

Rengeteg féleképpen kapcsolódunk egymáshoz. Folyamatosan érintkezünk, találkozunk. Összefutunk az utcán, mindennapi életünk helyszínein, a világhálón, közösségi oldalakon. Tengernyi alkalom, mégis nehezen kapcsolódunk igazán mélyen és harmonikusan. 

Sokszor nehezen vállaljuk fel önmagunkat, őszinteségünket, és kihívásokkal nézünk szembe kapcsolatainkban. Ez különösen igaz a párkapcsolatainkban. 

Ahogy emberi kapcsolataink, kommunikációnk, megéléseink elképesztő sebességgel alakulnak át, nagy kihívást jelent követni a változásokat, megőrizni az összetartozás érzését, az őszinte odafodulást, a kapcsolódás élményét. Az együttlét sokszor csekély valódi feltöltődést hoz, a sok beszéd kevés valódi figyelmet jelent. 

A páros programon különleges gyakorlatok segítenek megtapasztalni az igazi összekapcsolódás élményét. 


KALANDRA FEL

VÁLLALKOZÓKNAK, VÁLLALKOZÓSZELLEMŰEKNEK

Az itteni inspiráló környezetben tudod megismerni, felfedezni, megérteni  önmagadat. Különleges kaland vár rád, ahol távol a hétköznapoktól kihívásban, és belső elmélyülésben egyaránt részed lesz ebben a 7 napban. Persze pihenésre, és lecsendesedésre is kerítünk időt, hogy elmélyítsd magadban az új élményeket, felismeréseket. A gyakorlatok segítségével az eddigiektől eltérő szemszögből is megfigyelheted majd magad. 

A program egyrészről fizikai kihívásokat és élményeket tartogat. Áthajózunk Gozo szigetére, speed boat-al kihajózunk a Blue Lagoonra, Quad túrával felfedezzük a szinte járhatatlan máltai partszakaszokat, egy hosszú és megerőltető gyalogtúra keretében pedig végigmegyünk a Victoria Lines több szakaszán.

Másrészről egy olyan tükörbe nézhetsz majd bele, amelyet nem torzítanak különböző érdekek.