Következő előadásig hátralévő idő:

nap
óra
perc
m.perc
INGYENES ELŐADÁSSOROZAT

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

2023. szeptember 21.

18:00 - 19:00

Foglald le a helyed!

A VÁLLALKOZÓI TUDATOSSÁG ELŐADÁSOK TÉMÁI

1. Az alkalmazotti gondolkodás fogságában

Vállalkozóként még mindig Alkalmazotti a gondolkodásmódod?  Ha nem úgy működik a vállalkozásod mint ahogy elképzelted, ne aggódj, van kiút. Megmutatom hogyan erősítsd meg a vállalkozói mentalitásod.

2023.09.21

2. A pénzügyi stratégia hatalma

Tudtad, hogy a sikered mértéke nagyban függ attól, ahogyan a pénzzel bánsz? Avagy hogyan akadályoznak penzügyi hiedelmek  a vallakozásodban, és hogyan tart vissza a sikertől az, ahogyan a pénzzel bánsz.

2023.09.28

3. Gyengeségeid az erősségeid?

Hogyan vedd észre, amikor a vállalkozói gyenge pontod erősségként álcázza magát (és fordítva)? Milyen képességeid támogatják a vállalkozásod építését és mikor hátráltat ugyanez a képesség a  növekedésben?

2023.10.05

4. Rejtett potenciálok a vállalkozásodban

Meglátod a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket? Azaz hogyan vedd észre, hogy már eljutottál oda, hogy új látószögre, szemléletre van szükséged, hiszen ugyanazokat a köröket futod.

2023.10.12
Ki tartja az előadásokat?

Gürtler Szilvia

pénzügyi mentor, vállalkozás-fejlesztő coach, közgazdász

Életem első 45 évében Magyarországon éltem, menedzserként, vezetőként dolgoztam, emellett folyamatosan tanultam, erősítettem a vállalkozói szemléletem.

Folyamatosan írtam újra a pénzről alkotott hiedelmeim, ahhoz, hogy szinte a nulláról százmillió forintos nagyságrendű vagyont teremthessek. Egy magánéleti fordulat miatt mindent hátrahagyva 2016-ban Máltára költöztem, ahol új szemszögből tekintettem a vállalkozásra, és alig három év alatt felépítettem egy százmilliós árbevételű vállalkozást.  Ezt a szemléletmódot, a Tudatosság, az Üzleti növekedés és a Siker kulcsait adom át neked. 

nap
óra
perc
m.perc

Csatlakozz a Vállalkozói Tudatosság előadás sorozathoz, hogy fejleszd a  vállalkozásod, és észrevedd a vállalkozásodban lévő rejtett lehetőségeket. Ismerd meg a hatékony vállalkozói gondolkodás kulcsait, és tegyél lépéseket az Üzleti növekedés, és a SIKER felé vezető úton. 

Találkozzunk online 2023. szeptember 21-étől 4 héten át, 2023. október 12-éig, csütörtökönként este 18 órakor a Vállalkozói tudatosság előadássorozaton. Kérdezz bátran, és éld át a jelenlévőkkel közös energiát és megtapasztalásokat, megértéseket.

Oszd meg barátaiddal is az oldalt, legyenek részesei ők is ennek a vállalkozói tudatossság növelésnek!

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör