fbpx
Utazás - Új élet

Virtuális utazás 1. Gzira

Szia! Gürtler Szilvi vagyok, a MannaCoach brand tulajdonosa. Szeretettel köszöntelek az első közös napunkon a virtuális utazás programon. Megérkeztél Máltára. Mivel Gzira szélén lakunk, azt javaslom, kezdjünk sétával és nézzük meg ezt a turisták által kedvelt, jelenleg a legdinamikusabban fejlődő – és ezáltal egyre inkább európaisodó – tengerparti részt.

Hotelek, éttermek, szórakozóhelyek, kávézók, bárok, bevásárlóutcák várják töméntelen mennyiségben az idelátogatókat. Innen indulnak a kirándulóhajók Vallettába, Cominora, kikötői túrára. Itt aztán tényleg minden van, amire az ideutazóknak szüksége lehet – sőt, még el sem képzelt vágyaik megvalósításához is találhatnak programot.

Itt, ebben az olvasztótégelyben megtalálsz sokmindent, ami Máltát jellemzi: a hagyományos, beépített erkélyes kétszintes házakat, a földből gombamód kinövő új épületeket, a világ minden tájáról érkező turistákat, az elképesztő mennyiségben jelen lévő nációkat, a máltai embereket, a turistahajókat, és megannyi más csodát.

Nézz figyelmesen, tapasztalj, érzékelj. Szívd magadba a hangulatot, a színeket, szagokat, a lármát, nyüzsgést, forgatagot. Hiszen fontos az első benyomás, az a lenyomat, ami az érkezésedről benned marad.

Mert miről szól az első nap? Én megmutatom magam, te megmutatod magad. Beszélgetünk, ismerkedünk, körülnézünk, csiszolódunk. Néhol a forgatagban elveszünk, hogy aztán újra magunkra, egymásra leljünk. Tervezünk, egyeztetünk, lelkesedünk, később pedig elcsendesedünk.

Holnap folytatódik a kaland, várlak vissza szeretettel. Szia

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör